SbNN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 > > Bir gun Fatih Terim in canina tak etmis ve BeŞiktaŞ Nevzat Demir > > tesislerine Lucescu'yu gormeye gitmis . Lucescuya demiski, "Lucescu biz > > sizi hic yenemiyoruz nedir bunun sebebi ?" > > Lucescu ise gulerek, "Fatih kusura bakma ama sizin futbolcular biraz > > aptal." demis. Fatih terim ise sasirmis ve "Nasil Yani?" demis. Lucescu >de > > gor bak simdi demis ve " Sergen gel bakiim buraya" diyerek Sergeni > > cagirmis. Sergen gelince bak Sergen simdi sana bir soru soracagim demis > > ve... > > Babanin oglu ama kardesin degil .... kim? " demis. Sergen de hemen " > > Benim" demis. Lucescu tesekkur etmis Sergeni yollamis. Yaaa iste > > Fatih demis anladinmi olayi? Fatih Terim saskin bi vaziyette Florya >Metin > > Oktay tesislerine donmus. Hemen Hakan Sukuru yanina cagirmis. Hakan >demis > > bak Babanin oglu, kardesin degil ... kim? " demis. Hakan dusunmus >tasinmis > > ve 20 dakka sonunda ben bilemicem yarina soyliyim cevabi hocam diyerek > > oradan ayrilmis. Hakan donerken yolda Arif i gormus. Arif e hemen >demiski > > Arif bak soru sorcam " . Daha sonrada " Babanin oglu, kardesin degil >kim?" > > demis. Arif dusunmus tasynmys cevaby bulamamys ve demis ki bizim bu > > soruyu bilecegimiz yok en iyisi ben Emreyi arayip ona sorayim. Arif >Emreyi > > aramis ve biraz hos besden sonra bir soru var ve biz cevabyny bulamadyk >" > > Babanin oglu, kardesin degil kim?" cevaby biliyormusun demis. Emre de >"Benim > > tabiki kim olacak " demis. Arif Emreye teSekkür edip Hakana cevaby >vermi?; > > kim olacak ya tabii ki EMRE". Bunun üzerine Hakan buyuk bi sevincle >Fatih > > Hocanin yanina kosmus ve demiski. " Hocam buldum cavabini sorun un, > > sordugunuz kisi EMREymiS" demis. Fatih Terim de " Ulan salak cevap > > EMRE olurmu hic, Sergen olacak" demis...:)[hline][imzanız gözü rahatsız ediyor/karakedi]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 lol! iyi fıkra :)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Oyuncu isimleri bulunduklari takimlara bakarak, ve biraz eski fikra tecrubemi kullanarak fikranin gayet eski oldugunu hatirlatirim, gozlerinizden operim :P[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 LOL iiymiş[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 :D[hline]Llama'nın annesi:Bir İnsanı tanımak için onunla yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan...
Larva Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 :) eheuh Juventus 'a 98-99 da elendikten sonra yazılmıştı sanırım fatih terim lippiye soruyodu
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hatta orda sergen yerine zidane vardı :) ama güzel uyarlanmış[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Apex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 o fikrada kimler oynamadiki :)[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust [Bu mesaj -Apex- tarafından 29 October 2003 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 heheheeee[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 harbi güzel ama[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 bilmediğim bi fıkraydı bayaa bi güldüm valla hoş..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin.
JensNowo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 bu ilk olarak fenerliler icin yazılmıştı hatta abdullah oynuodu bas rolde gs-bjk macı oncesi bole bişi yi modifie edip sunman yaşını ortaya koyuyor max 0-12[hline]
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: JensNowo, 31 October 2003 00:25 tarihinde demiş ki: bu ilk olarak fenerliler icin yazılmıştı hatta abdullah oynuodu bas rolde gs-bjk macı oncesi bole bişi yi modifie edip sunman yaşını ortaya koyuyor max 0-12[hline] Bu bana internetten geldi ben bu fıkrayı ilk defa duydum yani isimleri filanda ben değiştirmedim.Herşeye aşırı önyargılı davranma...[hline]Her nekadar cimbomu inönüde yenemediysek bile rövanşı unutmayalım bekleyin 80 bin gsli futbol mabedinizde size bir güzel ko*mamıza tam olarak 3 ay kaldı...
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: Azmodai, 02 November 2003 01:05 tarihinde demiş ki: jens bu ilk uyarin, gereksiz satasmada bulunursan birdaha banlanirsin. bitti.[hline]Azmodai - the anti-garbage activisionist aha sinirli bugün[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Öne çıkan mesajlar