Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Arakadaşına Hediye Alma Sorunsalı

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Bence sadece bir adet kırmızı gül al. Cok Ormantik olur derim.
Sahsen ben öyle yapardım...

Takdim ederken onun gözlerinin icine bak. Ve ona anahtar kelimeyi söyle ; Seni Seviyorum.

*Romantik olmaya Çalışır*[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
walla çiçek hayatımda almıcagım bişi
ayıcık işse bence sacma
koku olabilir
yada ne biliyim abi ben hayatıdma hediye almadım(annemlere bile almam kardeşim halleder herseyi)[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH
Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki:
ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.
Emaleth, 29 October 2003 17:31 tarihinde demis ki:
ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim :)

bence de parfüm fln ii fikir ama alınmazmış öle diyolar,
herkesin sabit bi kokusu vardır, başka koku alınmaz, kötü kokuyosun demektir o, diolar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blademaster, 01 November 2003 15:51 tarihinde demiş ki:
hediye niyetine eer kız arkadaşınla aranız ciddiyse faln mesela en az 4-5 aydır çıkıosanız faln ozman şöle düzgün bi yere yemeğe götürebilirsin akşam için faln

ilginç bir teori 4 ila 5 aydır cıkıyorsanız ciddi daha aşağısı icin anticiddi daha üstü ise evlilik yolunda demek oluyor :) saka yaptım alınma blade[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Sosyal ağlarda paylaş

np ama doru sölemişin yannış annaşılma olabilir
şindi bi kızı güzel bi mekana akşam yemeğine götürmek bn ciddiym olarak tr ye çevrilio onn için öncelikle ilişkinizin belli bi boyutu olması lazım mesela onu yeteri kadar uzun bi süredir tanımalısın veya ilk gördüünde bi kere konuştuunda gözüne baktıında faln hah işte bu benm beklediim kişi demiş olmalısın bnce
Sosyal ağlarda paylaş

baktıında faln hah işte bu benm beklediim kişi demiş olmalısın
heh...
yoklugunda seni animsatacak bisiler al bence.. küpekolye yüsük filan..
tabi gümüsten yada takidan hoslaniosa..
olmadi git bi parfümeriye kızın tekini yakala hangi parfüm güsel de.. senin hosuna gidiosa önerdikleri (tabe kızında hosuna gidicek bisiyse..) al
yok oda olmadi kızın neler isteyebileceini sen bizden iyi bilirsin belki bi cicek bile yeterli olabilir.. yada basta cicek verirsin sonra ikinci hediyen,i verirsin sona hadi en sevdigin yere gidelim en sevdigin seyleri yapalim etc..[hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Sosyal ağlarda paylaş

aslında şöle fantezik bişyi yaprsak mesel açok insan olmayan bi yere çağır kzı sora da bn hemen geliorum de yannda bi çanta faln bişiler olsun mesela çiçek koy yola faln sora bi çaldır çiçekleri izle de en sonunda büyük bi çüçke olsun mesela yannnda da bi kağıt bilmem nereye bak seni görcek çok fantezik oldu be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...