blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 hemen alalım sna bi yıldız ziyneti derdim de sn yıldız ziyneti kaç para biliomusun o kadar elmas faln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Bence sadece bir adet kırmızı gül al. Cok Ormantik olur derim. Sahsen ben öyle yapardım... Takdim ederken onun gözlerinin icine bak. Ve ona anahtar kelimeyi söyle ; Seni Seviyorum. *Romantik olmaya Çalışır*[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Bi tanıdıımın arkadaşına kız arkadaşı zed3 almış..... ii okuyun :P hediyeyi alan erkek diil kız =))) darısı bizim başımıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bu ne yaw. Ulan bi hediye alan kız arkımız olmadı iimi. *Morali Bozulur*[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ya cidden haksızlık var burada :P hep bizmi alıcaz hediyeleri ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 aha buldum. Bonenin kardeşini ödünç al o sana yardım eder. :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: BonePART, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: walla çiçek hayatımda almıcagım bişi ayıcık işse bence sacma koku olabilir yada ne biliyim abi ben hayatıdma hediye almadım(annemlere bile almam kardeşim halleder herseyi)[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki: ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün. Emaleth, 29 October 2003 17:31 tarihinde demis ki: ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim :) bence de parfüm fln ii fikir ama alınmazmış öle diyolar, herkesin sabit bi kokusu vardır, başka koku alınmaz, kötü kokuyosun demektir o, diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 valla belesci bi kisi olduumdan eski kız arkmın aldıı kokuyu kullanırım hala haha gio armani bitmek bilmedi[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 hediye niyetine eer kız arkadaşınla aranız ciddiyse faln mesela en az 4-5 aydır çıkıosanız faln ozman şöle düzgün bi yere yemeğe götürebilirsin akşam için faln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: blademaster, 01 November 2003 15:51 tarihinde demiş ki: hediye niyetine eer kız arkadaşınla aranız ciddiyse faln mesela en az 4-5 aydır çıkıosanız faln ozman şöle düzgün bi yere yemeğe götürebilirsin akşam için faln ilginç bir teori 4 ila 5 aydır cıkıyorsanız ciddi daha aşağısı icin anticiddi daha üstü ise evlilik yolunda demek oluyor :) saka yaptım alınma blade[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 np ama doru sölemişin yannış annaşılma olabilir şindi bi kızı güzel bi mekana akşam yemeğine götürmek bn ciddiym olarak tr ye çevrilio onn için öncelikle ilişkinizin belli bi boyutu olması lazım mesela onu yeteri kadar uzun bi süredir tanımalısın veya ilk gördüünde bi kere konuştuunda gözüne baktıında faln hah işte bu benm beklediim kişi demiş olmalısın bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 baktıında faln hah işte bu benm beklediim kişi demiş olmalısın heh... yoklugunda seni animsatacak bisiler al bence.. küpekolye yüsük filan.. tabi gümüsten yada takidan hoslaniosa.. olmadi git bi parfümeriye kızın tekini yakala hangi parfüm güsel de.. senin hosuna gidiosa önerdikleri (tabe kızında hosuna gidicek bisiyse..) al yok oda olmadi kızın neler isteyebileceini sen bizden iyi bilirsin belki bi cicek bile yeterli olabilir.. yada basta cicek verirsin sonra ikinci hediyen,i verirsin sona hadi en sevdigin yere gidelim en sevdigin seyleri yapalim etc..[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 aslında şöle fantezik bişyi yaprsak mesel açok insan olmayan bi yere çağır kzı sora da bn hemen geliorum de yannda bi çanta faln bişiler olsun mesela çiçek koy yola faln sora bi çaldır çiçekleri izle de en sonunda büyük bi çüçke olsun mesela yannnda da bi kağıt bilmem nereye bak seni görcek çok fantezik oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 blade senden iyi questwriter olur he :) abi döktürmüşün gene seni ormantik adam seni :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Kendın bıseyler yap onu ver sonucta hıc bı kız ellerınle yaptıngın bıseyı beyenmemezlık etmez kımse o kadar okuz degılıdır. "Ha zaten bu ne lan bole cok dallama bısey olmus bu" derse zaten ole hedıyeye falan cok gerek duymıyan bır bıreydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bnce öle derse ayrılma sebebidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Verilecek en güzel hediye, onunla geçirilecek değişik, güzel bir gündür bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar