senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ab harbiden çok hoş oldu ehe ara sıra yapmak lazim bunu :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 la bi gitardaki atışmalardan çok hoşlanırım şimdide bu eklendi forum atışmaları... :D[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Anca güvenirsin grip e Haydi sıkıyorsa gel teke teğe Bana deöişsin millattan önce iki yüzdesin heeey hey ama olayınız nedir "a long long time ago, in a galaxy far far away" Çelik erimez öyle ışıkta mışıkta Çelik erir ancak yiğitlikle mertlikle tanışınca Ama onlar sizlerde ne arar Öyleyse sizden bu alemde anca karılar korkar[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 çok eğlenceliymiş ya gerçekten senk ocevap bekliyorum[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: Aket-Atum, 28 October 2003 22:51 tarihinde demiş ki: Çelik erimez öyle ışıkta mışıkta Çelik erir ancak yiğitlikle mertlikle tanışınca Yarıldııım. Zuahhah Işıhlamı korkutacan lan beni..geldi aklıma[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 A h güselim bişiden çakmassın K ek gibi laf atarsın E trafa haybeye saldırırsın T ırsar sonra saklanırsın E ziksin olm işte Z iyan etme enerjini haybeye İ ki vurumluk hp'en var K ata ma yakalanma bare T uttum mu fırlatrım seni İ ... olduğu yere R ahat edemessin beni görünce[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. [Bu mesaj senko tarafından 28 October 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 *senmisin bana geri kafalı diyen? *sensin oysa cübbelerini giyip çapulcu gibi gezen *müslüman türk evladıma uymaz cübbler fikren... *delikanlının geğildir gücü emanetinde *ama siz jediler anlamassınızki güç yürektedir yürekte! *koy saber'ını bi yere,bak bakalım kim çarpıyo kimi yere! *ben grip dinlemem,hiç jedi vıdı vıdılarını önemsemem, *koyarım power word sickness hasta olursun,yapamassın 40 yıl fitness. *kızdırma beni attırma tepemi! *obi-wan kız peşinde koşarken atlardım ejderlerin ortasına zevkinemi? sonlarda biraz bozuldu ama iyi oldu heralde,devam hadi devam:)[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ehe aket uzun bişi yazio heralde ne zamandır cavap gelmedi :) bu arada tüm jedileri bana destek çıkmasını beklişyorum yalnız kalmayayım burada :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 A dabını bozmadan laf sokmak sanattır H ıyar olana bunu anlatmak eziyetin allahıdır B enim için sorun değil ben anlatırım yinede sana, ama E zik olduğunuz için anlamazsınız ne de olsa S aldırmam ben öyle etrafa gerekmedikçe E zik deliğim kapılmam öyle her an rage e N itekim siz bi kapılsanız rage e K aranlı kratafa geçersin bütün ezikliğinizle O rdada anca padawanlık ta kalırsınız elinizde bir tutam "güç" ile O rtamların adamıyım atlamam öyle her oltaya L akin beni sen çağırdın unutma M adem dedin " aket abi kaşı bi beni" U lan hırto nernei kaşıyacaz onu söyle bari Y inede ben kaşıyacam seni bu gece tüm gücümle O t musun be kardeşim doymadın laf yemeye R eflekslerim güçlendi senin sayende B ir daha olmasın böyle şeyler uyarırım seni madem ki yol yakın Ö lmeyi bayılmakla karıştırayım deme sakın Y anılma, sanmaki "ölünce force la bütünleşecem L uke skywalker a gökyüzünde gözükecem" E zikler anca anılarda yaşar krallar ie göklerde[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 yaw starwars gazım olsa bende jedi ları savunacamda. Bu ara Çelik daha ağır basıyo[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 jediler korktu ksçtı,yada uyuyolardır,malum akşam 21.00 olunca doğru yatağa gider jediler,sen yalnız kaldın senko heehhe :)[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 dogmeat enstitüden elemanları toplayayım şu jedilara ağızlarının paylarını verelim[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Ey jediler neredesiniz Bilmez misiniz Güç birliktir beraberliktir birleşip ferepecileri yenmektir Güç bizim içimizdedir saberlerimiz elimiz gücümüz beynimizdir onlar dalarlar taşla sopayla yaklaşmazlar hiçbir zaman mantıkla Bilmezlerki aklın yol birdir o yolda gücün birliğidir.[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 yok daha okumamışlardır forumu okusalar ehe büyü kapışma olacak paladins vs jedis :D[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Jedilerin uyuduğu yok Ejderha avcılığı kefallerin yediği *ok Bi amaçları yok Işığı görünce kaçma O seni bulur nasılsa Bu lafı aklına iyi sok ( taraf tutmuyorum maksat senko yalnız kalmasın :) )[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Senko uğraşıyorsun boşuna bak görüyorsun jedilarında sattılar seni sonunda gel yol yakınken dön şu hıyarlıktan sende ol bi ferepe ci en kralından ne anlarsınız ışık sallamaktan anlamam eğer emekli olunca sinemad bize yol gösterecekseniz karışmam zamanında yüzlerceydiniz şimdi kaldınız bir kaç düzine takılıyonuz döneğin oğlunun idaresinde[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Senko her işi force la yapmaya alışmış nefessiz kaldı galiba[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Senin güç dediğin beyindedir beyinde Emme sen anca bakarsın haşlanmış koyun beynine Nerde senin jedayların kaçtılar hemen evlerine Korkmuyolarsa gelsinler saberları bırakıp çıplak elleriyle Olmuyor böyle çocuk-çolukla uğraşmak,değmiyor basmaya klavyenin düğmelerine Rezil-kepazesiniz anlayın bunu En büyük gücünüzle gelin,kuruturum suyunuzu Zaten sıkmış beni jedilerin aptallık huyu İnmesinler buraya,dağıtırım soyunuzu Labunya gibisiniz,ne boyunuz var ne endamınız Sıkarım ümüğünüzü,dağıtırım olmayan endamınızı boyunuzu İnsansanız anlarsınız rezil artık olduğunuzu Naş hadi,akıllı olun,dönün jedilik yanlışından izleyin yolumuzu ehueuh güzel oldumu?[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 28 October 2003 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 28 October 2003 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 L yi unutmuşsun onun dışındada baya güzel olmuş[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 28 October 2003 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Aket konuşur doğruyu,siz gidin aydınlatın avluyu Delikanlı alır eline kılıcını;hem doğrar düşmanını,hem keser traşı, Yok öyle bu alemde;bir tek orc avlamayan adam mı? Sütünüzü ısıtmakta kullanın siz o pilli saberinizi=) eheh bende sazanladım az ama hoşuma gitti, jedilere ölüm=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 othranx ta aklın ve mantığın yolunu buld uen sonunda aramıza hoşgeldin othranx[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 A llah Allah ne laf anlamaz adamsın K afan kalın bişi sokamssın E tli butlusun ama işe yaramssın T abana kuvvet kaçarsın İ llede dayak yemek istiyorsun L apada küpede bana dal diyorsun L ight'im diye benle dalga mı geçiyorsun ? E lli defa beni döv diyorsun D iyar diyar dolaşıyorsun E meini boşa harcıyorsun B ulunduğun ortam seni bozmuş U nuttuklarının zararı dokunmuş T erli terli su içme T utulma hemen batel akseye E r geç dpğru yolu bulacaksın R ahata o zaman kavuşacaksın F aso fiso ile gün geçirmek boş iş L afta ferepe olmak kolay iş Y enilgi üstüne yenilgi almak kötü iş Y ılmam ben kolay kolay İ yice yorulmam zor olay Y umruk tesir etmez bana E limde saber oldukça C ihan yıkılmadıkça E ğilme kimseye forcem olunca N eden bir düşün ulaşırsın doğru yola[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ehu "aket illede butterfly yiyeceksin" bu ne demek ya? ehu[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 butterfly saberle yapılan bi tür combo sadece staff saberle yapılablio[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 butterfly yicen zhuahu O hareketi bilmeyenler için (bkz:biz) çok komik duran bi laf öbeği[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar