karabocek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Arkadaslar bir kac sorum olacak sizlere... 1.World Save Has been Initiated yazisini nasil turkcelestiririz? 2.Bir yabanci serverda gordum simdi mesela bu karma durumlarini spheretables.scp den nasi yapiorsak yani mesela turkcelesmis olarak Spheretables dan Glorious u Ihtisamli yaptim ama basinda The yazisi var bunu o serverda VII Glorious XXX gibi yapmislar yani the yerine VII koymuslar bunun gibi birseyi nasi yapacagim? 3.Gene yabanci bi shardda adamlar ip yerine pvp.kicks-ass.net yapmislar bunun gibi birsey nasil yaparim ip mi? Simdiden cok ama cok tesekkurler...[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Ha birde spheremapden bir yeri safe yaptim ama hem safe hemde unguarded olmasi icin ne kodu yazacam... region.guarded 0 demeyin lutfen :D[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 FLAGS=02c3f bu kod all magic banned recall in not allowed recall out not allowed gate not allowed teleport not allowed damaging magic not allowed instant logout allowed region is underguard or indoors region is safe from harm safe var bunda tek başına olanını bilmiyorum ama pazar alani gibi bişi yapcaksan bu güzel oluo no guraded + safe zone + ....[hline]Açtırma Kutuyu Söyletme Kötüyü [Bu mesaj zgrw tarafından 31 October 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 1) Google'dan Hex Editor'ü arattırıp çek.. Programı açıp open diyerek Spheresrv.exe'yi göster.. Sonra büyüteç'e veya search'e basarak World Save Has Been Initated yazısını buldur.. Sonra aynı sayıda harf olacağını ayarlayarak Oraya yaz bişeyler.. [Bu mesaj Black1ce tarafından 31 October 2003 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: Black1ce, 31 October 2003 23:16 tarihinde demiş ki: 1) Google'dan Hex Editor'ü arattırıp çek.. Programı açıp open diyerek Spheresrv.exe'yi göster.. Sonra büyüteç'e veya search'e basarak World Save Has Been Initated yazısını buldur.. Sonra aynı sayıda harf olacağını ayarlayarak Oraya yaz bişeyler.. [Bu mesaj Black1ce tarafından 31 October 2003 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] O Yazıyı Bulamıyor Başka Nasıl Olcak ?[hline]Açtırma Kutuyu Söyletme Kötüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Hex Editor Abi biraz araştırma hadi araştırmayı sallayın FAQ bölümü yapılmış bir inceleyin yaws.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim :) . Oldu hepsini yaptim fakat su loginserver.pvp-kicks.ass.net gibi bi ip nasi yapabilirim ??[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: amarcord, 01 November 2003 13:53 tarihinde demiş ki: Hex Editor Abi biraz araştırma hadi araştırmayı sallayın FAQ bölümü yapılmış bir inceleyin yaws.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? ben hex editörü buldum benim sorunu world save ....... yazısını bulamıyorum hex editörle[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar