yosun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Ya uzun zamandır bi akvaryum hayalim var. (ama balık için diil ;) ) Neti iyice karıştırdım flm herşeyi not ettim... ... ama soru şu 1 gallon kaç litre eder? Yani ben bi kaç kaynaktan buldum değer 3.7 litre ile 4.5 litre arası oynuyo. Yuvarlak hesap 5 litre dedim ben ona :D ama yinede kafama takıldı işte! Bu soruya cvp aldıktan sonrada; 5 litrelik :-? (tam 1 gallon işte) flm akvaryum olurmu? olursa nerde olur? kaça olur? ve havalandırma için motor takılırmı?[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 dizel al motoru az yakarsın[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 ya ufff motor derken motor işte hava şey eden ciyaz :j (bilen yokmu yaff)[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 eywalla hocam walla aklıma gelmemişti webde aramak Hemen bulduum 2 hoş sitenin linkini veriiim sonrakiler kasmasın; Bu ve bide bu Bu sitelere göre bi gallon 3.785 litreymiş (bu US'e göre) diğer değerse brit içinmiş... Neyse şimdi diğer sorularıma yanıt arayabilirim, bilenler yardım edebilirmi?[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 akvaryum u ne icinm kullancan mrk ettim :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 hakkaten ne için alcan akvaryum bende merak ettim. ayrıca 5 litrelik bi akvaryum alıcana bi kavanoz al daha ucuza gelir :) nerden alınır tabiki akvaryumculurdan evcil hayvan satan yerlerden. oralarda motorda satılır pek pahalı bişey olcağını sanmıyorum. ama hakaten merak ettim ne için alcan?[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: Mephisto_, 30 October 2003 20:06 tarihinde demiş ki: dizel al motoru az yakarsın[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum lol :lol:[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 balık için diilse kaplumbağa içindir? ama ozaman da havalandırmayı naapcan? allala...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 sea monkey beslicek :)[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 see monkey nerde satılıyor ya? bende alcam,fecii merak ettim :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 5 litrelik akvaryum olmas olsa olsa kavanoz olur. İlk akvaryumculuğa başlamak için en ideali 100 litre civarıdır. 70*40*40cm idealdir.buda 112 litre yapıyo ki ilk başlayan biri için cok güzel dekore edilebilir. 5 litrelik bi kavanozda balık beslemeni tasvip etmiyorum sadece işkence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 baan eni genisligi 100 ile 150 aras1nda olcak b1 akvaryumun ideal olculer1ni solermisiniz[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: Bonecrusher, 31 October 2003 10:57 tarihinde demiş ki: sea monkey beslicek :)[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? tmm kabul ediyorum sea monkey beslicem, beni köşeye sıkıştırdınız... böhüüüüüü.... Ya böle abartı sayıda yetiştiricem normaldekinin 4 katı oluyo (sayı olarak) bu ama fanusta yetiştirmek istemiyorum, şöle akvaryum gibi olsun istiyorum. Ayrıca motorda takamıycam sadece havalandırmak lazım motor yutar onları... Sonra suyunuda değiştiremion o meretlerin 2 günde bir... Yani 5 litrelik akvaryum yokmu?[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 5 litrelik yok akvaryum olsada akvaryum denmez ona kab filan denir herhalde :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar