sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 9'a geçtim vallahi. bu arada arkadaşlar hepimiz hıyarca oynuyoruz. adamlar boşu boşuna nehirin veya denizin dibinde nokta vermiyorlar bize. biz çakal gibi kendimiz de ayak yapıyoruz köprülere. halbu ki bi tek o noktaları kullanmamız lazım normal şartlarda[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: Jadelith, 05 September 2003 23:54 tarihinde demiş ki: abi 11. bölümü 19000 dolar harcayıp bitirmiş öküzler ben 77000 ile anca bitiriyorum valla buna tek şey denir :tebrikz:[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! ben 34000'e bitirdim. köprünün hiç bir yeri yıkılmıyor bi de maşallah.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 bi de bu oyunda sadece cubuk gibi seyler dikebiliyoruz dimi? hani olsa sole bizim 2.koprünün ayagı gibi koca koca 4 tane ayak da yıllarca yıkılmasa?[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 6 nasI geçiLiyo karde$im söyLesenize :hrr:[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 spoiler, ehehe: 2 gun kastıktan sonra inanmazsınız ama bitti sonunda bu zevkli oyuncuk dostlar. toplam 15 bolum ve son-en zevkli- bolumde koprunun chıkıshı biraz daha yuksek yani kaldırac gibi bi sistem uygulamanız lazım.[hline]der, giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 sıkıldım 12'ye başliim dedim hayvan gibi kurdum köprüyü, ama yok 1 yerini sağlamlaştıramıyorum ve hep ordan kopuyor. diğer her tarafı sağlam. of be[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 8 tiksinç uzunmuş ama kurduktan sonra gerisi kolaymış. hatta 50k paranın 17ksını harcayarak yapılıyormuş 9 ise evlere şenlik. kurdum köprüyü geçirdim, bitti filan ama tren daha yoldayken 5-6 parça koptu ama köprü ayakta durmaya devam etti. süper bir köprü kurmuşum, kamikaze parçalar doluymuş her yanı eheh. bu arada 10'da mucize yaratmamızı istiyorlar heralde. 20 parçayla orayı nasıl yapacağım aklım ermedi. ayrıca o tepedeki noktayı ne yapacağım? rampa mı istiyor anlamadım ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Arkadaşlar, said: sostizm, 08 September 2003 13:59 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bende bir sorun var sanırım.... Fontları göremiyorum. Yani program çalışıyor ama ne imleçi ne de yazıları görebiliyorum.Köprüler görünüyor ama yazılar okunmuyor... Karşılaşan var mı? Demiştim ama sanırım kimse böyle bir sorun yaşamamış... Daha önce GTA 3'de de olmuştu bi patch indirip çözmüştük. Şimdi çözümsüzüm ve ÇOK MERAK ETTİM bu oyunu. Lütfen bi ucundan tutuverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 oyunu bitirenler için http://www.bridgebuilder-game.com oyunun official web sayfası, özellikle rekorları ve ilginç mimarileri görmek için mutlaka girin[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ehoe 10 çok geyikmiş, yaptım. 11'de 26800 filan yaptım ama tren geçtikten sonra köprü yıkılıyor. ayrıca savelerdeki şeyler ohannesburg yani. herifler sanat eseri yapmışlar ehe. ben odun gibi her bölümde yastık kasıyorum. ayrıca adamların yaptıklarını aklım almadı. herifler yukarıdan destek çıkıyorlar ama yukarıdaki parçalar nasıl ayakta duruyor mantığım almadı bir türlü. ben yapsam olmaz öyle, durmaz yani. 12'yi gördüm yine gözüm korktu. 16000 para ile mucizeler istiyorlar yine. neyse başka vakit kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 mulayim o destekleri anlamak için sanırım mimar olmak lazım bende bi b.. anlamadım çünkü LOL[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 sitesinde , bridges bölümünde Super Train var bir bölümde kesin çekin. adam gemi yapmış ya harika birşey[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Burdan çeşitli map packler indirebilirsiniz. [Bu mesaj Granader tarafından 09 September 2003 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Arkadaşlar kimseden yardım gelmedi ama sorunum işletim sistemi sanırım. WinME başka makinelerde de denedim, onlarda da çalımadı. XP kurulu makinelerde ise çalışıyor. Sanırım yapacak birşeyim yok. Hani haber vereyim dedim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ehuehu bu oyun süper.. bir ara bayağı oynardım kaybetmiştim bulduğum iyi oldu :) yuppi.. :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ısrarla 7.bolumu gecemiorum..az once trenin ilk iki vagon gecti dier ikisi suya dustu koptum ;)[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 direk köprünün altına yere kadar demir döşeyin ya öyle bol bütçeli büyük maplerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ehua 6. bölüme kadar Hiç takılmadan geçtim :) bir tek 5. bölümdeki köprünün hepsi tren geçtikten sora iflas etti :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bn su an lemonade tycoon oynuom o da hasta etti bi yandan winamp acık bi yandan burdayım ehhe statta satıs yapıom su an 150 $ rent verdim amaa populary arttıkca feci para yapıo :D[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 12. lvlda 16 birimlik bir alanı 16 bin $ ile geçmeye çalışıyorsunuz min 2 ayak kullanmanız lazım çok uzun iş[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bu lemonade tycoon u nereden bulabilirim demosunu indirdim dosyalar çalışmıyor[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 geçmişte kalmış bir konu ama kafayı yemek üzereyim..15.level a geldim ve bi şekilde köprünün sonunu daha yüksek bir yere bağlamam gerekiyor..geçebilen varsa ben geçtim desin yeter..kesinlikle yardım istemiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: Salieri, 22 September 2003 17:52 tarihinde demiş ki: geçmişte kalmış bir konu ama kafayı yemek üzereyim..15.level a geldim ve bi şekilde köprünün sonunu daha yüksek bir yere bağlamam gerekiyor..geçebilen varsa ben geçtim desin yeter..kesinlikle yardım istemiyorum! geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 geçmiştim.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Cidden güzel oyundur. Zamanında az kasmamıştım. Bi daha bi bakalım...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar