Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Sokjam Kadro günçellemiş versiyonu çıkamadımı halen. Bay Bilecan bi zahmet Yeni versiyonu çıkınca bana haber werirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bana mıydı bu mesaj :) çıktı güncel kadro patchi[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bu we7 kotu olmuş ya.hakemler berbat yani resmen şaibeli maçlar oluo.verilmeyen bariz penaltılar kırmızı kartlar falan.[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 zidane 'in topla donmesini yapmalari cok iyi olmus 6 dada wardi gerci ama duzeltmisler daha duzgun oluyo artik bide pas fln atabiliyosunuz donerkene topukla fln..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 gidip alip oniyim aa ne zman alicam desem baska oyun aliom yeter alicam bu sefer gaz oldum :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen icq : 29902990 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Ya fifa oyunmu ya hele we7nin ynnda yuh diyorum wala...[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 we6 daha guseldi bence[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yok yok basta banada ole geldı ama 7 cok daha ıyı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 we7 en iyi oyundur we serileri icinde bi de editlenmisini aldımm oof of gel keyfim gel butun transferler hersey ng fln mutlaka alın kadıkoyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konami firmasının ikiye bölünmesi sonucunda son ürünleri wining eleven 7 digerlerine oranla biraz daha bug lardan arınmış bir hal almış..Wining eleven'ı ilk kez 98 de oynamıştım wining eleven 3 adı altında..O günden bugune cok degişti..Hele 4 deki o sert futbolu hala cok arıyorum..Sert sutlar verilen güzel asistler..Zamanla wining eleven kendini yumuşattıkça japon futbolu olmaktan cıkıyor..Umarım ilerleyen versionlarında eski günlerine döner..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar