sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 tarih boyunca WE, PES'ten daha iyi olmuştur...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Evet bır gercek varkı bu sefer pes daha ıyı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 öyle bi ihtimal yok malesef arkadaşım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Sabo 2 oyunda aynı fırmaya aıt, oyle bır konusmussun kı sankı 2 ayrı fırmanın oyunları cekısıyor. Bu sefer oynanabılırlık pes3 de cok cok daha ıyı olucak. Pes3 un daha ıyı olmasındakı sebepte orjınal olarak pes'ın we'den daha fazla satmıs olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 hade len Soccer 92 rullaz. *!atari zamanlarına dönmekten mutludur*[hline]Neyleyim sensiz dünyayı? İlk defa aşık olmuşum birine böyle Laleler bile bilmez kimsenin böyle aşık olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 oyun süper ya.. animasyon fln kasmak değil o kadar güzel olmuşki.. WE6'daki gibi belli gol taktikleri yapmak daha zor.. özellikle ben şeyi çok beğendim.. mesela ileri uç adamlarımla ceza sahası içine girip WE6'da 2 kişinin arasindan dan dun wurup gol atabiliyoken her seferinde, WE7'de aynı pozisyon her defasında gol olmuyo.Kalecinin oklarla gösterilen performans durumu çok önemli ona göre kurtarışlar yapıyo.. ayrıca artık her gelen topu kapamıyosunuz. çok şık çalımlar fln atabiliyoruz bu sayede.. yapanın ellerinden öpüyorum.. ilhan mansız'da gerçeğiyle neredeyse tıpatıp aynı. türkiye türkiye tezahürati belirgin ve hoş olmuş.. fenerbahçeye konsantin demeside ilginç ümit özat'ın yeni adı Ümitto Özatto ahaehaeh.. seyirciler flnda atmosferi tamamlar gibi olmuş ama tezahüratların eksikliği ciddi biçimde hissediliyo. gel fifa 2004 gel..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 fifa? sasırmıssın sen we ya da pes varken fıfa havasını almakla kalmaz baska seylerde alır. Konsolda en az satan spor oyunudur fıfa serısı. Bu 2 futbol oyununun yanından gecemez. Bu arada sukurler olsun kı fb yı eklemısler oyuna oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 penny ya istedigim oyunu beklemekte serbestim sanırım? buda seni hiç ilgilendirmez sanırım? fifa ve WE tartışması yapılmıştı sanırım? bu 3 soruya cevap bulunca tekrar konuşalım.. nede olsa uzun sürücek.. bana göre fifa her haliyle WE den iyi olucak 2004.. hem grafikler hem animasyonlar.. WE7'deki gibi süper artistik kart göstermeler yada adam daha kartı görmeden tepki vermesi oalyı yok en aızndan..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 we ıle kıyaslama, pes 3 ıle kıyasla bekle kasım ayını, fıfamı yoksa pes 3 mu. hadı bakalım. cunku bu sene pes, we den de ıyı olacagı soylenmıstı.bırde fıfa 2004 de neyın ne olacagını nerden bılıyorsun, faul yapıldıkdan 10 sn sonra duduk calması ve kalecının topu yarı sahada tutması hosuna gıdıyorsa tabıkıde fıfa serısı. bu arada ea sportun konami fırmasınla yarıs halınde olması cok komık olur, konami nereeeee ea sports nereeeeee. [Bu mesaj Pennywise tarafından 23 August 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 oha abi çok ayıp etmişler. hakkaten istedikleri kadar süper oyun yapsınlar aşsınlar olayı ama bu pek de araştırmacı olmamalırını gösterir herhalde. allahaşkına tamam bjk gs ve fbnin gerisindedir ama tutup da 2sini koyup bjkyi koymamak ne mantıktır ki? bu pes dediğiniz pcde de çıkıo galiba di mi? konsol 40 yılda 1 oynadığım için bilmiom bu oyunları tabi ama bu kadar övüyorsanız vardır bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hayır raider, pes 3 (Pro Evolution Soccer) avrupa versıyonu we'nın. Menuler ıngılızce.Ama oynanabılırlıkte azıcık fark oluyor we ıle. Ama bu sene konami pes'e daha fazla agırlık verdı. Her 2 oyunda anlayacagın pc de yok ne yazıkkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hms fifa 2004 topicinde söle bi msg atılmıstı onda sey ettim said: Maafiaa, 22 August 2003 14:57 tarihinde demiş ki: Pc dekı alternatıfı İSS-3 yanı bısey dıyecek yokh 30 kasım zten PES 3 aynı anda ps2 ve pc ye cıkıo yanı o tarıhte fıfa ezılecek pc de bu yanı olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 fifa 2004'te sen faul düdüğünün 10 saniye sonra çalınacağını nerdne biliyosun? senmi yaptın oyunu? görmeden pek ağzını açma.. ki zaten grafik ve animasyonlar aşmış olacağınıda oyunun yapılış ve ilk izlenebilir demosunu aylar önce indirdim için biliyorum.. PES3 ile kıyaslarım tamam ama pc şu anda ps2Den grafik açısından daha önde.. ha dersenki aynı zevki alırmısın? konsolda oyun oynamak ayrıdır. kendimi bildim bileli her türlü konsol ile oyun oynadığım için iyi biliyorum..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ha bu arada sırf sizin için WE7 ve WE6 da kalecinin ceza sahası dışında tuttuğu topları replay olsaydıda save edip dolaştırıp izlettirseydim diyorum.. ama oyunda replay izleme bile yok be..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 We 6 replay yok ama we7 de var menude en alttan bi ustte yanlız atagı izlemek icin topun dısarı cıkmaması lazım benim gorusum : we serisi > fifa serisi (her zaman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 fifa serisi her zaman iğrençtir winning eleven ve pes ile karşılaştırılınca. fifanın daha iyi olduğunu daha iyi iddia eden zihniyet ne konuştuğunu bilmiyordur. ama gerçekçilik yerine aksiyon seviyor ise bu zihniyet bilemicem. gece gece uyku tutmadı bari WE7 yazısını yazayım burda bu topice bu mesajı yolladıktan sonra[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 adam grafıge takmıs, hey allahım ya, ona bakarsan fıfa 2003 de we den daha ıyı grafıklere sahıp, bırısı bu adama ve ea sports'a(adamlar bıle kabul edıyorlar gercı konaminin ea sportsdan bu oyunlarda daha ustun oldugunu, ama bu adam kabul etmıyor),herseyın grafık olmadıgını alatsın. sen bekle 2004 u, allah uzun verırde bıze ya bakın bu 2015 kesın gecıcek we'ı dersın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 fizban oyunu anlayabilmek için en az 20 maç falan yapman lazım. (ciddiyim)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ps2'yi sattim we7 cikti boyle sans olmaz olsun , igrenc fifa'miza geri donuyorum anlasilan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 penny sen takıl kocum..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 mumu bu kadar kötü bi oyunu hala we7 gibi bi şahaser karşısında nasıl savunursun helal olsun ya.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: LvL_Sabo, 25 August 2003 04:13 tarihinde demiş ki: mumu bu kadar kötü bi oyunu hala we7 gibi bi şahaser karşısında nasıl savunursun helal olsun ya.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza mumu ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 aldım oyunu bugun oynadım guzel sevdım ama sankı 6 daha guzeldı atmosfer olaraktan[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bende de var eski kafalılık! Zamanla alışırsın bunu daha çok seversin[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: Pennywise, 23 August 2003 00:34 tarihinde demiş ki: hayır raider, pes 3 (Pro Evolution Soccer) avrupa versıyonu we'nın. Menuler ıngılızce.Ama oynanabılırlıkte azıcık fark oluyor we ıle. Ama bu sene konami pes'e daha fazla agırlık verdı. Her 2 oyunda anlayacagın pc de yok ne yazıkkı. PES3 PC'ye gelecek. Kaynak: Level[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar