Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winning Eleven 7 ÇIKTI !!!

sabonis

Öne çıkan mesajlar

oyun süper ya..
animasyon fln kasmak değil o kadar güzel olmuşki..

WE6'daki gibi belli gol taktikleri yapmak daha zor..
özellikle ben şeyi çok beğendim..
mesela ileri uç adamlarımla ceza sahası içine girip WE6'da 2 kişinin arasindan dan dun wurup gol atabiliyoken her seferinde, WE7'de aynı pozisyon her defasında gol olmuyo.Kalecinin oklarla gösterilen performans durumu çok önemli ona göre kurtarışlar yapıyo..

ayrıca artık her gelen topu kapamıyosunuz. çok şık çalımlar fln atabiliyoruz bu sayede.. yapanın ellerinden öpüyorum.. ilhan mansız'da gerçeğiyle neredeyse tıpatıp aynı.

türkiye türkiye tezahürati belirgin ve hoş olmuş..
fenerbahçeye konsantin demeside ilginç
ümit özat'ın yeni adı Ümitto Özatto ahaehaeh..

seyirciler flnda atmosferi tamamlar gibi olmuş ama tezahüratların eksikliği ciddi biçimde hissediliyo. gel fifa 2004 gel..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

penny
ya istedigim oyunu beklemekte serbestim sanırım?
buda seni hiç ilgilendirmez sanırım?
fifa ve WE tartışması yapılmıştı sanırım?

bu 3 soruya cevap bulunca tekrar konuşalım.. nede olsa uzun sürücek..

bana göre fifa her haliyle WE den iyi olucak 2004..
hem grafikler hem animasyonlar..
WE7'deki gibi süper artistik kart göstermeler yada adam daha kartı görmeden tepki vermesi oalyı yok en aızndan..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

we ıle kıyaslama, pes 3 ıle kıyasla bekle kasım ayını, fıfamı yoksa pes 3 mu. hadı bakalım. cunku bu sene pes, we den de ıyı olacagı soylenmıstı.bırde fıfa 2004 de neyın ne olacagını nerden bılıyorsun, faul yapıldıkdan 10 sn sonra duduk calması ve kalecının topu yarı sahada tutması hosuna gıdıyorsa tabıkıde fıfa serısı. bu arada ea sportun konami fırmasınla yarıs halınde olması cok komık olur, konami nereeeee ea sports nereeeeee.

[Bu mesaj Pennywise tarafından 23 August 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oha abi çok ayıp etmişler. hakkaten istedikleri kadar süper oyun yapsınlar aşsınlar olayı ama bu pek de araştırmacı olmamalırını gösterir herhalde. allahaşkına tamam bjk gs ve fbnin gerisindedir ama tutup da 2sini koyup bjkyi koymamak ne mantıktır ki?

bu pes dediğiniz pcde de çıkıo galiba di mi? konsol 40 yılda 1 oynadığım için bilmiom bu oyunları tabi ama bu kadar övüyorsanız vardır bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

fifa 2004'te sen faul düdüğünün 10 saniye sonra çalınacağını nerdne biliyosun?
senmi yaptın oyunu?
görmeden pek ağzını açma.. ki zaten grafik ve animasyonlar aşmış olacağınıda oyunun yapılış ve ilk izlenebilir demosunu aylar önce indirdim için biliyorum..

PES3 ile kıyaslarım tamam ama pc şu anda ps2Den grafik açısından daha önde..
ha dersenki aynı zevki alırmısın? konsolda oyun oynamak ayrıdır. kendimi bildim bileli her türlü konsol ile oyun oynadığım için iyi biliyorum..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

fifa serisi her zaman iğrençtir winning eleven ve pes ile karşılaştırılınca.
fifanın daha iyi olduğunu daha iyi iddia eden zihniyet ne konuştuğunu bilmiyordur. ama gerçekçilik yerine aksiyon seviyor ise bu zihniyet bilemicem.

gece gece uyku tutmadı bari WE7 yazısını yazayım burda bu topice bu mesajı yolladıktan sonra[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

adam grafıge takmıs, hey allahım ya, ona bakarsan fıfa 2003 de we den daha ıyı grafıklere sahıp, bırısı bu adama ve ea sports'a(adamlar bıle kabul edıyorlar gercı konaminin ea sportsdan bu oyunlarda daha ustun oldugunu, ama bu adam kabul etmıyor),herseyın grafık olmadıgını alatsın. sen bekle 2004 u, allah uzun verırde bıze ya bakın bu 2015 kesın gecıcek we'ı dersın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Pennywise, 23 August 2003 00:34 tarihinde demiş ki:
hayır raider, pes 3 (Pro Evolution Soccer) avrupa versıyonu we'nın. Menuler ıngılızce.Ama oynanabılırlıkte azıcık fark oluyor we ıle. Ama bu sene konami pes'e daha fazla agırlık verdı. Her 2 oyunda anlayacagın pc de yok ne yazıkkı.

PES3 PC'ye gelecek.

Kaynak: Level[hline]Just for NIL
There's no love - like your love
And no other - could give more love
There's nowhere - unless you're there
All the time - all the way
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...