Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bak $u aLLahIn i$ine

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lam resmen fotomontaj böyle bişe olabilir mi sizce? Kafayı çalıştırın. (olduysa ölcem)[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
1989 da bir ada yontularak yapılmış yapay bir adadır... Gökçe ada ve bozca ada arasında ama 2 sinin de biraz güneyinde yer almaktadır. Turgut Özal cumhurbaşkanı olduğunda yaptırmıştır. İlk yapılacakken tepki toplamıştır. Bu söylediklerimin hepsi yalandır[hline]ö?
Mesaj tarihi:
benim bildiğim kadarıyla etraftaki ay şeklinde ada var ama ortadaki yıldız bir miktar ekleme :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Mesaj tarihi:
harbiden olsa bööle bişey ne güzel olurdu[hline]Give me patience to accept the things i can not change,
Give me courage to do the things i can do,
Protect my mind to know the difference between them.
Mesaj tarihi:
said:
Obscura, 30 October 2003 20:11 tarihinde demiş ki:
oha bu gerçekmi?[hline]Mr. Molko
I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it

herhalde ne sandın[hline][b]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:

babs mutluluga giden bir gateye ne dersin

Çöp Atmayalım.
Mesaj tarihi:
hatta özcan deniz de bi film çeker tam olur![hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 30 October 2003 20:03 tarihinde demiş ki:
Gerçek bu ,ben gördüm bermuda şeytan üçgenine yakın,hawaiye uzak kalıyor.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

benden uzak allaha yakın olsun der gibi olmuş koptum![hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
  • Yeni Oluştur...