Aurora Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Geçende arkadaşımla konuşurken 'ya şöyle masallardaki hanlar gibi bi hava verecek cafe falan olsa, şömineli vs.' dedik, benim de aklıma size sormak geldi. Bildiğiniz böyle bir yer var mıdır İstanbul'da?[hline]güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 istanbulda bilmem ama finlandiyada vardı, hatta gittim[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Olm o ne demiş sen ne demişin yaw[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki: My head enter! ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki: garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 meph finlandiya daki nin adresini verir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 saklıkent i tarif edermisin bone.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 sen mekan arama bence her barda masaya yumrugunu vurup... "HANCI BIZE ET, SARAP, BIRAZ DA KADIN GETIR!!!" ... diye bagir. Arkadasdan ogrendik acayip zewkli :P[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 biraz et ve biraz şarap olabilir ama biraz kadın nası oluo ??[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: HellHound, 29 October 2003 22:37 tarihinde demiş ki: sen mekan arama bence her barda masaya yumrugunu vurup... "HANCI BIZE ET, SARAP, BIRAZ DA KADIN GETIR!!!" ... diye bagir. Arkadasdan ogrendik acayip zewkli :P Oha kesin denemek lazım ha :D[hline]Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Valla bara gideceğin gruptaki herkez 2 metre boyundaysa gayet rahat her barda deniyebilirsin. Eylenirsinde... Ama ben yapmam öle bişi, malum.[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 yok "Ne var?" diye geliolar "x bira" diosun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 :D bizim burda pek anlayışlı deiller...[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Valla benim bildiğim tam bi Osmanlı Kervan Sarayı gibi bi mekan var ama Birahane uyarsa söle adresi yazarım??????[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 valla güzel olurdu..bende hep düşünürdüm böyle bir yer.. peki madem yok açmaya ne dersiniz??bence baya bi kazanırız..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ehe sermayem olsa öyle bir yer açacam ama gel gör ki para yok pul yok ne demişler ne'kaa para ok'kaaa köfte[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 aman bee bizde şans olsa anamız bizi kız doğururdu... ehe bone senden de ne kız our ya :) erkekler kaçardı be![hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 az turnuvaya gitmedim peeh arada yusuf beye uğramak gerek :)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 su inanilmaz bayat rezaleti yapmadan edemiicem hazir yeri gelmisken: "Abi o kadar aradim saklikent'i bulamadim... saklamislar serefsizler!" birde eskiden Kayip varken soyle bir versionu wardi... - Kayip'a gel - Iyi de orayi kaybetmemisler miydi? *!"Run to the Hills" esliginde kacar*[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Bi arkadaşım ve dayısı böyle bir cafe açmayı planlıyolar. İçerisi aynen böyle olucak ve oldukça hoş olucak. Şimdilik uygun dükkan/yer arıyorlar. Olmazsa Kendileri yapıcaklar. İnşaat falan yani. Frp cafe olcak elbette. Yer olarak sanırım anadolu düşünüyolar ama emindeilim bu akşam sorarım yarında ayrıntılarıyla yeni bir topicte açıklarım hatta resim falanda koyarım..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 çok iyi olur..çalışabilirim isterseniz:)=[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Şuanda bildiklerim şunlar(çoğunluğunu bu akşam arkadaşımdan öğrendikten sonra yarın topic olarak yazıcam) : *Cafe 3 katlı olucak. +bodrum/mahzen *İlk kat Romanlarda okuduğumuz "Han" tarzında olucak;Büyük bir şömine(kışın tek sıcaklık kaynağı olucak), ortalama 7-8 tane saklıdaki masaların 2 katı büyüklüğünde ahşaptan (meşe palamudu ağacından falan) masalar+sandalyeler,Mutfak+Bar. *İkinci kat;oyun odaları (sanırım 5 veya 6 tane orta büyüklükte odalar olucak. *Üçüncü kat; Ufak bir kütüphane (evet yanlış okumadınız burda raflarda birçok frp materyalleri+frp romanları olucak), Özel oyun odaları 2 tane galiba fazla olcağını sanmam ee özel çünkü :lol: *Ayrıcada eğer olursa ve paraya kıyabilirlerse 4.katta ta insanların kalabileceği han tarzında odalar olucak. (yarın geniş bir şekilde açıklicam sabır...) *Hanın duvarlarında falan kılıç,kalkan,balta,yay vs vs eşyalar asılacak ki ortama hava katsın. Handa asla müzik çalınmicak. Sadece Blind Guardian yada Han müzikleri olucak. Çalışan insanlar yada insan ( :-P ) FRP bilgisine sahip olucak ve gerektiği zaman RP ile yaklaşan insanlara karşı aynı derecede karşılık verebilecek. (ee buda demek oluyoki karşınızda ööle eminem t-shirt'ü giyen hipapçı yada ööle bişeyden çakmayan biri olmicak. (Eğer başarırsam bu "BEN" olucak :lol: ) Bodrum a ne olucağını bilmiyorum... Şimdilik bukadar yarında acayip açıklicam ayrıca han için bakılan yerleri gereken şeyleri, düşünceleri olası zamanı yazıcam... İyi akşamlar...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 böyle birşey olursa hergün ordayım:Dvalla bende tatillerde fln çalışmak isterim..o kadar büyük yere tek kişi az:)[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 HANCI ŞARAP GETİRRRRRRR, SERVİSİ KIZINNNN YAPSIN HOHOHOOO Güzel olur hakkaten.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 ileride bir kız babası olucak birinin böyle bir mesaj atması pek garip senin kızına yapsınlar böyle ister miydin kötü baba[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 sandronightfall, dediğin olursa... uf uf uf :)[hline]and there's magic in the air... [Bu mesaj Aurora tarafından 30 October 2003 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar