ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 [Mainboard] Asus P4C800 - Deluxe --> $226 + KDV http://www.asusturk.com/prog/spec.asp-m=P4C800%20Deluxe&langs=01.htm [Ram] Kingston 256Mb 400MHz DDR3200 --> $60 x 2 = $120 + KDV [CPU] Intel Pentium 4 2600 MHz / 800 MHz Fsb -->> $203 + KDV [Hard Disc] Seagate 120MB 7200 RPM --> $118 + KDV [Ekran Kartı] GigaByte Ati Radeon 9600 Pro 128MB TV Out --> $221 + KDV [CD-R] Lg 48x24x48 CD-R / 16x DVD Combo ->> $80 + KDV veya Lg 52X24X52 Cdrw --> $41 + KDV [hline] Böyle bir konfigurasyon çıkardım. Sizce nasıl? Değiştirilmesi gereken bir şeyler var mı? Fiyat performans olarak bu fiyat seviyesi veya aşağısında daha iyi tavisye edebileceğiniz ürünler var mı? Not: Lütfen AMD tavsiye etmeyiniz [Bu mesaj ghaldszar tarafından 28 October 2003 05:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Hersey guzel gozukuyor sana tek tavsıyem ram ı oldukca buyuk tut mumkunse 512 al yarın bı gun Dragon demıstır dersın....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 zaten 512 yazmıs 2 ıle carpmıs 216 yı :p seneye bende topic acıcam su oss bı gecsın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 rami kingston alma hdd yi serial ata al ekran kartini daha iyi birsey al cd writer i lg alma[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ram twinmos almanı tavsiye ederim.kingston a boşuna fazla para verirsin.ömür boyu garnati olayına kanma.sanki aynı ram i 30 sene kullanıcaksın da ömür boyu garanti veriolar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 kingston 256mb ddr 400mhz ram 60$ degilki.. 80+$ :) ayrica p4 2.6ya 200$ vermek yerine ben olsam amd alirdim 120-130$'a.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 28 October 2003 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Parçalar iyi sadece cdrw ' yi Lg alma Geçen ay chip dergisinde en makul fiyat ve en iyi performans veren Samsung Cdrw di şahsen kullanıyorum çok iyi.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ehe topic'e tekrar baktigimda amd tavsiye etmeyin notunu gordum ama mesaji editlemek icin gec kalinmi$ti. ;)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 [Mainboard] Asus P4C800 - Deluxe --> $226 + KDV Detaylı Bilgi [Ram] Twinmos 256Mb 400MHz DDR3200 --> $42 x 2 = $84 + KDV [CPU] Intel Pentium 4 2400 MHz / 800 MHz Fsb --> $195 + KDV Intel Pentium 4 2600 MHz / 800 MHz Fsb --> $203 + KDV [Hard Disc] Seagate 120MB 7200 RPM 8 MB Cache Serial ATA --> $124 + KDV [Ekran Kartı] HIS Excalibur Ati Radeon 9600 Pro 128MB TV Out --> $213 + KDV HIS Excalibur Ati Radeon 9600 Pro 256MB TV Out --> $241 + KDV GigaByte Ati Radeon 9600 Pro 128MB TV Out --> $221 + KDV Leadtek Winfast A280 TD MyVIVO 128MB DDR - GF-4 Ti-4800 SE --> $189 + KDV Leadtek Winfast A310 TD MyVIVO 128MB DDR - GF-fx 5600 --> $155 + KDV Leadtek Winfast A310 TD MyVIVO 256MB DDR - GF-fx 5600 --> $176 + KDV Leadtek Winfast A340 TD Ultra Myvivo 128MB DDR - GF-fx 5200 --> $183 + KDV [CD-R] Asus 52x24x52 CD-RW --> $45 + KDV veya Sony 52x24x52 CD-RW --> $45 + KDV [hline] Tavsiyeler doğrultusunda bir kaç şeyi değiştirdim ama Ekran kartı konusu biraz karıştı tabii. Her ürün için onun yerine tavsiye edilebilecek ürün tavsiyelerinizi bekliyorum. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 28 October 2003 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ben bu islerden cok anlamam da fark o kadar azsa kesin p 2.6 al ve fx 5200 ile 5600u salla ati 9600 ve ustune bak derim[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Asus cd writer yeni aldım memnunum. Sonyi bilmiyorum. Ram kingston al kıy paraya zaten ucuz bişi olmucak alıcağın , gerçekten ram çok önemli bir parça işlemciler arası fiyat farkı azmış :=) 2.6 alabilirsin bencede ben şahsen geforce diyorum :=) msi boardlara bak , ben 96+kdvye aldım geçen hafta bir tane düşünürsen özelliklerini sayarım [yanar döner fanı var en gereksiz özellik :p ] p4 2.4 800 mhz aldım bende (oem) mavide göremedim ama bunu ondan bişi diyemiyeceğim. birde www.pcgold.com.tr sürekli hergün güncelleniyor... [Bu mesaj Szasstam tarafından 29 October 2003 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Tıpatıp aynısı bende var. Çok memnununm şahsen. Şahıs olarak.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Ekran kartı gerçekten zor bir seçim. 200 dolar civarlarında bir şey uygun olduğunu düşünüyorum ki o fiyat civarlarındaki iyi kartlar da yukarıda listede var. Bu benim bir arkadaşım için topladığım bir bilgisayar ve şu anda kullandığı p4 1,7 - 128MB GF4-MX. Bu karttan sonra bu kartlar ona gerçekten çok iyi gelebilecek kartlardır. Bundan daha fazlasına çok fazla oyun oynamayan biri için bence gereksiz geliyor açıkcası. Burada şeçim zor dediğim gibi. Aslnda GF4-Ti güzel bir kart fakat DirectX9,0 desteklememesi kötü. Diğer taraftan GF-fx-5600 için ise GF4-Ti' den kötü deniyor. Gerçi GF-fx-5600ların 256 MB olanı da var ama sanırım bu noktada en iyi kart ATI-9600pro oluyor. Tabii bu kartlar hakkında detaylı karşılaştırma ve detaylı bilgisi olanlar yardım ederse de sevinirim. Szasstam, Twinmos iyi bir Ram markası diye duymuştum. Piyasada ve burada daha önce çok övüldüğünü de duymuştum. Pek iyi bir ram markası değil midir? İlla da kingston mu alınmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ghald kart süper bence şahsen yakın zamanda çıkan en ultra manyak oyunu bile ayarlar sonda %100 verimle oynayabiliyorum. Hatta az geliyormuş gibi. Max payne 2 yi bitirdim dün. Bence Doom 3 ü çalıştırır.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 twinmos KESINLIKLE DAHA IYI KINGSTON DAN aa nerden cikti herkezde kingston sevdasi ya? bence islemcini p4 2.4 anakartinida msi neo2, hdd yide 80gb, alip artan parayi ekran kartina yatir, cunku en onemli bilesen ekran karti[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 İnf bağırmasana :P Ben kingston iyi diye biliyorum , şu ana kadar bir sürü arkadaşım kullandı sorun çıkarmadı hiç birinde sorun derken zaten problem bozulma değil , bozulduğu kolay kolay gözrülmez , yavaşlatır , bazı programların hata vermesine sebeb olur , restart atar ara sıra makinaya nadir. 2 hafta önce arkadaşım aldı , şimdi satıcak twinmossunu :=)) ben sadece onun için sölüyorum , gidip kingston alıcak ikinci el fiyatına alsınlar razıyım dedi . belkide satmıştır. Yoksa ne kingston babamın markası nede twinmos bende geforce ti 4200 128mb var ben memnunum. 9.0 desteklese birde içimde hiç ukte kalmıcak. ama ben kartı bir sene önce aldım , o zaman 9.0 destekliler yoktu :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Ti directX 9,0 desteklese zaten hiç problem kalmayacak gönül rahatlığı ile tavsiye edicem ama şu 9,0 olayı kasıyor beni de. O yüzden şu anda ATI 9600' a daha sıcak bakıyorum. Ram' lere gelince Kingston RAMlere kötü dmeek imkansızdır. Bu fiyat farklarına rağmen hala çok satan en cok tavsiye edilen ve begenilen RAM olduğuna göre muhakkak bir bildigi vardır milletin. Ayrıca adamların ömür boyu garantileri felan var yani laf etmek mumkun değil. Ama bu aralar Twinmos da yükselen değer oldu. Durmadan isimlerini duyuyorum. MArka olarak alıp bir çok model ram kullanmışlığım olmadığı için de mecburen soruyorum. Sonucta Szassam' ım dediği gibi Ram bozulması pek mümkün değil. Sadece veri aktarımında yavaşlama, restart ve takılmalara neden olabiliyorlar. Bu da bozulmasından beter bir durum. Eğer problemli ramlerse de Twinmos değil Kingston tercih ederim. Sadece yüzde 50 civarında fiyat farkı var. Bu fiyat farkını vermeye değer mi? Daha doğrusu o yüzde 50 farkı vermezsek çok kaybımız olur mu desek daha doğru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 twinmos turkiyeye gelmiyordu eskiden, single data rate alirken bir uzakdogu mali ram vardi, birde amerikan mali kingston vardi [gene uzakdogu ama omurboyu garanti felan, amerikan sirketi] neyse nasilki eskiden anakartda simdiki gibi 25 marka yoktu ramlerde eksikti hala en kaliteli markalar olan geil, mushkin ocz tr ye gelmedi, neyse sonuc olarak twinmosuın assagi kalir yani yok ekran kartini 9600 den daha iyi birsey al pisman olma 9800 al 5900 al[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar