Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 ehüheü bu hikaye tamamen gerçektir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Ya sen bi anket yapmışsız duyduğum kadarıyla onun sonuşlarını merak ediyom ben boşver şimdi work u... [hline]Slam City Jam Ownz Joo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 o çok ciddi analiz istiyor ve yapacak vaktim bu sıra yok. aylar sonra birden bire göreceksiniz sonuçlarını. şimdilik bişey yapamıyorum. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Tamam sorun deilde work ile ilgili olan mail muabbetlerinden bişey anlamadım teyze! Yani çok ilginç bişee yok herkesin başına geliyo bunnar.. Senin işin buysa baya sıkıcı bişee ama.. Bu arada ben yeniyim. Avatar koyamıyoruz üye yazıyor.Game Arena Inc. denim ben. Bişeyler yapamazmıyız bu durumda diye sorcaktım. işbirliği gibin? [hline]Slam City Jam Ownz Joo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 allah müstaakını versin be! dünya kadar işim var ama gönderdiğin linkten kadıköy anadolu başlıklarına takıldım, kurtulamıyorum. work... evet çok sux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Ben CIA'denim bi avatar ayarlarsan bi guzellik yaparIz Ema..[hline]Mooom this cat's being dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Yalancısın direk, sen çoktan o verilerle reklam kampanyaları başlattın, meyvelerini topluosun, bizler de koyun gibi kanıyoruz hepsine, ben herşeyi biliyorum, evet biliyorum. Sonuçları da açıklamıyorsun uyanmayalım duruma diye... *!Paranoyaktır* Haayııırrr, almiicam o gofretten, sevmiyorum ben çiklet falan, çekin o sütleri inekleri tepemden inanmıyorum size imdaat said: Emaleth, 02 Ekim 2002 19:06 tarihinde demiş ki: o çok ciddi analiz istiyor ve yapacak vaktim bu sıra yok. aylar sonra birden bire göreceksiniz sonuçlarını. şimdilik bişey yapamıyorum. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 lool okumadan direk geyiğe girmiştim, arada okudum ehuhae lamutix nerelerdesin, aylardır bi mesajını göremedim bu civarda. workse olmaz olsun öyle work, ben bile atıyorum mesaj çatır çatır hala =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 said: Nefr, 02 Ekim 2002 20:18 tarihinde demiş ki: lamutix nerelerdesin, aylardır bi mesajını göremedim bu civarda. workse olmaz olsun öyle work, ben bile atıyorum mesaj çatır çatır hala =] yok canım benim work'ümden noolur. kırk yılda bi sıkı çalışmam gerekti, fırsat bilip sux mux diye hava basiyim dedim :) bi de aslında çok mesaj atıyorum ama alan şeyleri hepsini siliyo valla :P bu arada sana hala 6,000 gp borcum var ama UO'yu sildim yahu... HİŞT! EMA! bi ara benim karaktelle oyuna girip nefr'e borcumu ödesene. içime dert oldu, geceleri uyuyamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 e buradaki "b" sensin ki? üstelik "a" da muhtemel enişteler listesine alınmış *burnunu tutar* I'm troubled, I'd like to take a moment :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 said: Gunn, 02 Ekim 2002 21:12 tarihinde demiş ki: *burnunu tutar* I'm troubled, I'd like to take a moment :) ben bunu nerden hatirliorum?[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 This forum pleases me.. :)[hline]0wnage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 aha hatirladim...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
headinserter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 I like your skirt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 I apologize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 bygones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 ne diyosunuz be sabah sabah? skirt, apology, by-my filan... *!anlamayınca hırçınlaşmıştır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 :) you touched my wattle. you little perv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
headinserter Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 anacim ufak bi toontown monologu attik ortama sen de yani aldin bizi vurdun yerden yere:) kotu bisey demedik yahu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Uyuyamazsın tabi. 6K bu be =P (Ben de zaten daha UO oynanabilir bir bilgisayar alamadım boşver, OSI'yi dondurdum bekletiorum. Taşındım sen ortalarda yokken, 3-4 aydır da bir bilgisayar almayı beceremediğim için UO oynamıyorum ehü) said: lamutix, 02 Ekim 2002 21:10 tarihinde demiş ki: ....bu arada sana hala 6,000 gp borcum var ama UO'yu sildim yahu... [Bu mesaj Nefr tarafından 03 Ekim 2002 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 ehe iyi oldu anlaştığınız, benim acc aylardır kapalı çünkü. lamutix'in karakteriyle girip de hedehödö yacak durumum yok ki :P eyi eyi... ne diyoduk. work... evet sux! big time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
headinserter Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 çalışmaaahhh çalışmaaahhhh çalışmaahhhh bak buyuklerimiz ne guzel dmeisler senin bu isten alip veremedigin ne anlamiyom ki? madem aglayacaktin verselerdi seni bi ustanin yanina oto yedek parcada calissaydin? burda hersey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 WORK SUX ULAAAAAAN! bayram günü beni çalıştıranlara kafam girsin kaaardeşim! üwe. *!karambolde naftalin kokulu eğlenceli bi threadi uplayıverir* [Bu mesaj Emaleth tarafından 29 October 2003 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 nolacak ben de kurban bayramında cadebostan mc donalds ı baştan aşşağyıa temişlemiştim üveee :( zehir olmuştu bayramım (daha küçüktük o sıralar çift maaş verecez diye kandırmışalrdı... almıştımda) bu arda harika bir konuymuş tadına doyamadım :)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bunlar kısaca bir yönetici spazmı. Her yöneticinin başına geliyo bunlar. Bende yönetici olcam. Lüzumsuz işler yöneticisi :) zuahuahua[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar