Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Tercih mekanı Çankaya :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Çankaya değilde,bahçelievler'in sonundan sağa dönünce elma var orada satılıyor elmadanda sağa dönüp az ilerleyince fındık var oradada satılıyor.
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 kolej - dungeon bilkent - camlik sitesindeki bilgisayarci.[hline]blinded by fear of life
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Abso Ben Ankaraya gelirken Konyadan imzalı bir tane getiriyim sana ;] Basıp gelces velespitlerle... Hem buluşmak içinde bahane çıkar ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bedava nette varken alma bence ustelik warez falanda diil bende var ama oyniycak adam gibi yer bulamiyorum..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father!
Jester Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 kolejin yanında dungeon var kızılay yüksel cad. zafer dersanesinin altında yüksel kırtasiye var (ferhat abime selamlar eheheee)[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?!
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 WEBden DW adresi bilen var mı? KAzaa benzeri birşey değil de direk DW yapabileceğim bir yet olsa daha iyi olur yani.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 hala aktif mi bilmiyorum ama bir bak.. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43046 account yanında download da edebiliyordun..
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 O adrrste sadece KOD almak için adres var :([hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
jonq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 AOS yok LBR var indirip patchlersin http://www.uobrasil.net/materia.asp?MatID=77 http://forums.shafted.com.au/files/details/html/4298 ( Uye olman gerekiyor )[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 LBRyi patchleyince AoS oluyor mu? :) :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
jonq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Yeap :) T2A dan patch yaparsan bayar tabi 100 kusur patch :) ama LBR den AOS a 10dk patch yapiyor baglantin iyise[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Ohhh ellerin dert görmesin, tuttuğun altın olsun. Saol[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
jonq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: Absolut, 22 October 2003 17:05 tarihinde demiş ki: Ohhh ellerin dert görmesin, tuttuğun altın olsun. Saol[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Aman saol ben almiyim :)) Kral Midas gibi oluruz sora neme lazım ( Kral Midasdi dimi o ? :) )[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 22 October 2003 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Midasın kulaklarla bi olayı vardı ama altın kısmını hatırlamıyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
jonq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Eşek Kullaklı Midas i biliyorumda Bi kral vardi dokundugu hersey altin olsun istedi felan filan Onuda Midas uzerine kurulu bir hikaye olarak biliyorum ama olmayabilirde ...[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 İPekiiii Tunalıda alacak yer var mı AoS?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Öne çıkan mesajlar