Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Tercih mekanı Çankaya :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Çankaya değilde,bahçelievler'in sonundan sağa dönünce elma var orada satılıyor elmadanda sağa dönüp az ilerleyince fındık var oradada satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 kolej - dungeon bilkent - camlik sitesindeki bilgisayarci.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Abso Ben Ankaraya gelirken Konyadan imzalı bir tane getiriyim sana ;] Basıp gelces velespitlerle... Hem buluşmak içinde bahane çıkar ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bedava nette varken alma bence ustelik warez falanda diil bende var ama oyniycak adam gibi yer bulamiyorum..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 kolejin yanında dungeon var kızılay yüksel cad. zafer dersanesinin altında yüksel kırtasiye var (ferhat abime selamlar eheheee)[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 WEBden DW adresi bilen var mı? KAzaa benzeri birşey değil de direk DW yapabileceğim bir yet olsa daha iyi olur yani.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 hala aktif mi bilmiyorum ama bir bak.. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43046 account yanında download da edebiliyordun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 O adrrste sadece KOD almak için adres var :([hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 AOS yok LBR var indirip patchlersin http://www.uobrasil.net/materia.asp?MatID=77 http://forums.shafted.com.au/files/details/html/4298 ( Uye olman gerekiyor )[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 LBRyi patchleyince AoS oluyor mu? :) :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Yeap :) T2A dan patch yaparsan bayar tabi 100 kusur patch :) ama LBR den AOS a 10dk patch yapiyor baglantin iyise[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Ohhh ellerin dert görmesin, tuttuğun altın olsun. Saol[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: Absolut, 22 October 2003 17:05 tarihinde demiş ki: Ohhh ellerin dert görmesin, tuttuğun altın olsun. Saol[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Aman saol ben almiyim :)) Kral Midas gibi oluruz sora neme lazım ( Kral Midasdi dimi o ? :) )[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 22 October 2003 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Midasın kulaklarla bi olayı vardı ama altın kısmını hatırlamıyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Eşek Kullaklı Midas i biliyorumda Bi kral vardi dokundugu hersey altin olsun istedi felan filan Onuda Midas uzerine kurulu bir hikaye olarak biliyorum ama olmayabilirde ...[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 İPekiiii Tunalıda alacak yer var mı AoS?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar