GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Arkadaşlar ben sphere'ı windows ortamında çalışanı kullanıyorum linux'a geçicem bu geçmede sphere da negibi değişikler oluyor ....Sorun yaşarmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 valla bkz.malmsteen ona sor. :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? [Bu mesaj amarcord tarafından 29 October 2003 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 linux 1 kere denedim sorun cıkmıstı kullanan herkes öle dio durup dururken göçmeler fln.. yoksa scriptlerde bir değişiklik gerekmes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hıımm serverı açıom adminlerle görüştük dio linux'tan açalım makina kasmaz diolar ondan sordum öyle bir sorun varsa kalsın ozaman yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Linux da hiç kasmıyor lag oranida hayli dusuyor ancak cok sorunu var durduk yere gocmeler sacma sapan sphere den kaynaklanan buglar vs vs[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 linuxta chatte /whois yazınca sphere göçer.Fix i de yok gibi 55 i ve 99 f de denedim göçüyor[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar