LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 nba 20008 çıkmış oynayan var mı arkadaşlar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Çıkmış mı? :) Düzeltme: Şimdi inceledim =) Bence de Kobe Braynt kapak olmalıydı. SS buldum 1-2 tane :9 Gerçekçi şutlar diye bahsedilmiş. Oyunu henüz oynayamadım. Erzurum'a gelirse oynarım tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 indirdim de kuracam daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kuruyorum şimdi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 grafikleri güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 oyun çok kötü..daha doğrusu 2007nin aynısı..verdiğim paraya yanıyorum şu an..o üstteki ssler pc değil ps3 versiyonu için..pc için adamlar 2007nin aynısını vermişler..1 tane bile fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yw ben nba 98 den sora yeni cıkanları begenmedim ne biliym bunuda alip oynamam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Gilean said: oyun çok kötü..daha doğrusu 2007nin aynısı..verdiğim paraya yanıyorum şu an..o üstteki ssler pc değil ps3 versiyonu için..pc için adamlar 2007nin aynısını vermişler..1 tane bile fark yok O kadar da heves yaptım, hırs yaptım ya. Ama suç bend EA'den adam akıllı birşey beklememek lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 valla bence güzel olmuş 3lük bugını düzeltmişler o yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Yeni oyundan çok,2008 patchi gibi sanki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Hiç beğenmedim yahu. Yani alakasız birşey olmuş. Oyunu çözebilen var mı arkadaşlar?Veya birisi farkları anlatabilir mi bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 yani gerçekten çok kötü olmuş oyun. böyle daha gerçekçi yapmaya çalışırken içine etmişler. 5 dakikalık oyun oynuyorum all-star da, rakipten hep bir kişi 40 sayı filan atıyor ve sadece 1 şut filan kaçırıyor. bende ise ray allen filan boş 3lük atamıyor maç boyunca. 20 3lü denedim bunların yarısından çoğu boş ve atamadı. ama o efsane oyuncular 2 li sıkıştırmada filan atabiliyor uçarak filan. ne yapmışlar ki oyunu anlamadım. zorluk olurda bu başka bişey yani. eskiden ne güzeldi ya. yenilince yenildim derdim hakettiler derdim de bunda sinirleniyorum yani. kapattım direk maçın ortasında sinirden. all-star weekend filan takılıcam. 1on1 filan daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 setupu varmış arktan aldıgım flash diskte.sizce yüklemeliyim? değer mi yani uğraştığıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 2k9 oynayan var mı? daha güzelmiş galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 2k9 > kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 2k9 müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar