Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Bir arkadaşım wow a başlamak istiyor. Tahmin edilebilindiği üzere satın alacak bir yer bulamamış. 30ytl otobüs/taksi/yemek parası verdikten sonra eve dönmüş. sitesinde ilk paket satılıyormu acaba? (bir ara 2 inci paket vardı sadece. Onu bile alamıyoruz, sayfa hata veriyor. Gibi konular okuyordum) Eğer ilk paketde satılıyorsa, bunun içindede 30 günlük ücretsiz varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 30 gün deelde 10 günlük 1. paket var 10 gün beleş oynuyosun sora yeni bir paket alıyorsun 30 günde öle beleş oynuyosun ettimi sana 40 gün beleş karakteride 60 yapıyosun o kadar günde sora 10 günlük 2. paket alıyosun beleş 10 günde 70 oluyosun :) sora alıyosun 2. paketide sora kardeş oluyoruz çünkü ben böle yaptım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 30 ytl otobus yemek vs verecegıne 10 ytl telefon parası verseymısya :D bende aramıstım bır zamanlar hatta dnr ı aradın mı butun turkıye magazalarına bakıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 10 günlük paket dediğin. 10 günlük ücretsiz hesap dimi? sonrada ilk paketi alıyoruz 30 gün de o ekleniyor. Sonraki tbc nin 10 gün verdiğini bilmiyordum. (Ama ilk paketi satın almak için bir adres göremedim sitesinde? Zaten netim ölü. 5k ile sitesini geziyorum. Adresimi bulamadım diyecem ama ...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ben satayım geçen wow aldım 0dan bidaha başlıcaktım ama oynamaktan vazgeçtim cd keyi kullanmadım 30 milyona vereyim :) 40 milyon normalde. [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 17:38 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 10 günlük deneme sürümünün limitleri var, sadece çevreyi görüp fikir edinebilesiniz diye hazırlanmış birşey. level 15 mi ne limitti sanırım birde gold olarak belli bir limiti var. Başka ne limitleri var hatırlayamıyorum ama serbest değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Lvl 20 limiti var, 1 hafta sürüyor. Trade ve Mail sistemini kullanamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 İlk paket mi? Zaten sadece oyunun bir tane ek paketi var.Eğer ek paketi değil oyunun orjinal kendisini diyorsan, wow-europe da yoktu sanırım. Eğer ki garanti de hesabın varsa yada kredi kartın varsa, www.sendik.com'dan da alabilirsiniz.Bir sorun çıkmazsa en geç bir haftaya ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Luriel zaten fiyat 30 ytl. :P (ama zaten ucuz vermeni istemem) Birde sana havaleydi felandı filandı astarı yüzünden pahalıya gelir. Arkadaşlar trial da neler olduğunu biliyorum. Yinede açıklamalar için teşekkürler. İlk paketi satıyomu blizzard :D Burası önemli :P Neyse. akşam oluyo birazdan sitelere girebilriim herhalde (yinede bilgi sahibi olanlar yazabilirse sevinirm. Hatta satın almak için adres bile olabilir. ) Yoksa şey mi ya... Trial hesap açıyorsunuz. BUY gibi bir butonmu çıkıyor Hesap da? Hm.. bunu denemek lazım (net düzelince) ve evet . Oyunun orjinalinden bahsediyorum (ilk paket dediğim o yani) Ama sendit.com dan beklemek işime gelmez. Online olarak blizzard satıyordur diye düşünmüştümde. Ondan sizede sorayım dedim. [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 17:50 tarihinde, Densiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 fiyatı düşmüş yav ben 2 ay önce dosttan 40 a aldım :P ya elimde boş boş duruo die kurtulayım demiştim neyse :P http://www.mavishop.com/vitrin/index.php?cPath=36_42&sort=3a&page=2 burada var mavi bilgisayarın sanırım ama biraz araştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=10404&productid=oyuncdakworld 1-2 güne eline geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 d&r dan 40 a wowu , senditten 50 ye bc yi getirtmiştim. bol bol vardı ankara migros d&r'da, istabuldaki büyük bir d&r da da vardır sanırım. sendit kasamam diyorsun da blood elf/draenei açmak gibi bir hevesin yoksa al oyunu oynamaya başla senditten de siparişini ver. parayı çektikten 5-6 gün sonra gelmişti eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bence tbc yi hemen alma. oyna oyunu bi. level 58 olana kadar oyunu anlaman için yeterli süre geçer. sonra alırsın tbc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ilk paket de yok :P Oyunu alınca tahminen ilk gün 15 lvl olacak. ilk paketi bir kaç gün beklemek işine gelmez. Blizzard niye satmıyorki ilk paketi anlamadım? İlk paket hiç bir yerde yok. Yeni oyuncular nasıl başlayacak. Ne bileyim. 2 inci paketi netden satışa sunupta ilk paketi satmaması baya komik olmuş. n0b bli (Bir arkadaşımdan rica ettim. İş çıkışı bakacak. Bulabilirse ilk paketi alacak.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 var ben burdan almıştım http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=iUNsecrEF1ipJiHLIAyLIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 son çare zaten hepsiburada.com yada weblebi kargo beklemesi baycak. Gm e ticket atsam "valla bak alacam oyunu" desem. Trial hesabı normale çevirmezmiki? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 weblebi'yi okumamıssın. aynı gün kargo diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 diğeride aynı gün ama. Sorun kargo firmaları :P geçenlerde hepsiburadadan grafik tablet aldım. sğlsunlar 1 haftaya getirdiler. alışverişin ertesi günü. Kargoya verildi diye mail geldi (alışveriş günü. iş günü değildide. Ondan ertesi gün verildi). 4 günde istanbuldan ankaraya geldi kardo :D neyse. Alırsam weblebiden alcam söz :P [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 19:49 tarihinde, Densiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 yok benim için farketmez. ikisini de sevmem ayrıca sitelerin ama g.t mecbur birinden alıyosun işte. baska yerde bulmak zor. hele dışarda dükkan dükkan gezmek tam bir işkence iyi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 netden key aldım. hiç bir sorun çıkmadı. kargo parası felan aynı fiyata geliyodu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 netten iki oyunun key ini birden nasıl aldın? nerden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 gamersloot.net den aldım. Telefon açıyolar ama (manyak mı ne bunlar) zor anlaştık verdi keyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 iki key verdi yani di mi? emin değilim de tam nasıl oldugundan. birisi alacakmış yardım istedi benden. bir de ne kadar tuttu toplam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Ben sadece ilk paketi aldım şimdi. 2 incinin acelesi yok diye düşündüm. 60 a doğru alırım aynı şekilde. 41 ytl ödedim kaç key alırsan. o kadar verirler yani. Soru biraz garip olmuş :P Bir güvensizlik varsa hepsiburada.com u kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yok da sen sadece ilk oyunun key i için 41 fazla vermişsin :) kutulu oyun 30 liraya satılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar