Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw X6

Redogski

Öne çıkan mesajlar

Son zamanların BMW'leri ilk bakışta kendini beğendirmiyor. Bu aracı bende ilk gördüğümde çok çirkin bulmuştum. Bir daha bakınca çirkin bulmadım. Bir daha bakınca beğenir oldum. Şimdi ise bayılıyorum, son derece orijinal ve güzel geliyor bana...

Kabul ediyorum bir Maserati Granturismo şıklığı yok. Öyle bakınca "ohaa tasarımın güzelliğine bak" dedirtmiyor. Ancak bu araç bir restoranın önüne geldiğinde bakmayacak adam olmayacak. "Ben burdayım" diyen bir araç...

Motor seçeneklerinden 4.8 değil 4.4 çift turbo olacak. Eski X5 in motoruna çift turbo uygulayacaklar...

Yol tutuş konusunda hiç bir SUV BMW'nin eline su dökemez. Range Rover'lar çok iyi jipler, ama onlar jip zaten asfalt aracı değil ki. X5, X6 ağır arazi koşullarında ilerlemesi için tasarlanmıyorlar. Zaten X6'nın hedefi Porsche Cayenne müşterileri.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Mr_Hand: X5 de en az cayenne kadar başarılı arazide, range rover gibi safkan offroadlar kadar iyi değiller o manada söyledim. X6 da temelinde geliştirilmiş bi x5 olduğundan gene hafif arazide iyi gider. Cayenne de özünde asfalt jipi.

Bu mayısta geliyo evet. Mayıs 2008 yani.

Accayip heycanlıyım çok beğendim bu arabayı ben. Bi arkadaş zaten Amerika'da BMW fabrikasında çalışıyo o anlattı nasıl olduğunu iyice heycanla bekler oldum :D "Olay görüntüsünden öte içine bindiğinde verdiği histe abi. Öyle ki coupe araba gibi yere yakın ayaklar dizle hemen hemen aynı hizzada oturuyorsun ancak yerden daha yüksektesin çok ilginç ve eğlenceli " dedi :D

Yanlız tek bi şikayetim var. Arka sütun concept fotolarında gizlemiş, üretim versiyonunda görünüyo ve coupe silüetini bozuyor bence bakın:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...