Zegna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bence discovery gereken JIP havasina sahip. olmasi gerektigi gibi yani :) janjansiz ama araziye geldimi hepsini opecek duzeyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selam, Yani Kangoo dedin ya, bitirdin beni :( Görseller Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 niye ya, bizde kangoo var :D dasadsads ıslak yokuşu tırmanamadığı olur, 80 ile giderken stop ettiği olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, Aynı Discovery özellikleri :P Toros'un yerine yapıldılar ama Toros gibi basit ve sağlam araç yapamadılar. Toros=yük katırı, Kangoo=sosyetik sıpa Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 discovery 3 http://www.youtube.com/watch?v=c3LIWXCuUUc http://www.youtube.com/watch?v=NDDmJXHLMPQ http://www.youtube.com/watch?v=FFIHJptcGbA http://www.youtube.com/watch?v=GkeBvaSNDZw http://www.youtube.com/watch?v=qy5-ydUV2Ww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 x6 200 küsür bin eurolarda olucakmış dogruysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 diablo yien giriscezde bu jiplerin en pahalasi gl ve range rover vogue dur onlar 160 bin ben o civarda bekliyorum 200 fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 valla m3 içinde 120 demiştin benim dediğim cıktı 150 den fazla oldu :) valla x6 yı ben daha çözemedim.yani spor arabamı jipmi diyim.tank mı diyim. m6 fiyatinda falan olucaktır büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ben hala m3 un 120 olacagini soyluyorum o uc bes tane ilk getirdiklerine bakma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 m3 tekrar kasa deiştirdiğinde belki :) 2003 m3 csl ler bile hala 80binlerde lerde 90 binlerde satılıo yeni m3 ün 160 dan 120 ye düşmesi imkansız :) hangi arabannı fiyatı 40 bin euro düşmüş 2 gunde edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 csl ler olsun sinirli uretim atla deve ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Selam, X6 ile BMW yaratıcılığın en üst noktasında bence. Sırf farklı olmak için almaya gidenler ve caddede turlayacak kişiler olacaktır. Tabi bu benim araca karşı olan kişisel bakışım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 dedigin dogru jip ureticisi havayi sever ama en iyisini ister o yuzden range rover vogue 1 numara mercedes gl de onu gecemedi. O yuzden derimki eger vogue dan 30 40 bin euro pahali olursa sansi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 zaten yeni range gelince x6'dan çok fazla satacağı kesin. bende zannetmiyorum vogue'dan üstün bir araç çıkarabileceklerini. vogue yani bu, yılların tecrübesi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 vogue un yenisi 2013 e alindi diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 2012 diye biliyorum. daha var zaten her şekilde. 2010 olma ihtimali vardı önceden ancak karışık heralde o durum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Son zamanların BMW'leri ilk bakışta kendini beğendirmiyor. Bu aracı bende ilk gördüğümde çok çirkin bulmuştum. Bir daha bakınca çirkin bulmadım. Bir daha bakınca beğenir oldum. Şimdi ise bayılıyorum, son derece orijinal ve güzel geliyor bana... Kabul ediyorum bir Maserati Granturismo şıklığı yok. Öyle bakınca "ohaa tasarımın güzelliğine bak" dedirtmiyor. Ancak bu araç bir restoranın önüne geldiğinde bakmayacak adam olmayacak. "Ben burdayım" diyen bir araç... Motor seçeneklerinden 4.8 değil 4.4 çift turbo olacak. Eski X5 in motoruna çift turbo uygulayacaklar... Yol tutuş konusunda hiç bir SUV BMW'nin eline su dökemez. Range Rover'lar çok iyi jipler, ama onlar jip zaten asfalt aracı değil ki. X5, X6 ağır arazi koşullarında ilerlemesi için tasarlanmıyorlar. Zaten X6'nın hedefi Porsche Cayenne müşterileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ha bi de mayısta türkiyede de satışa sunulcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 MrMarvelous said: ...Zaten X6'nın hedefi Porsche Cayenne müşterileri... yalnız şöle ilginç bi nokta var, Cayenne arazide tozu dumana katıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 MrMarvelous said: Ha bi de mayısta türkiyede de satışa sunulcak... bu mayısta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Abi ben boyle bi arabam olsun istiyorum uhuh ne kadar guzel ya number 6 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mr_Hand: X5 de en az cayenne kadar başarılı arazide, range rover gibi safkan offroadlar kadar iyi değiller o manada söyledim. X6 da temelinde geliştirilmiş bi x5 olduğundan gene hafif arazide iyi gider. Cayenne de özünde asfalt jipi. Bu mayısta geliyo evet. Mayıs 2008 yani. Accayip heycanlıyım çok beğendim bu arabayı ben. Bi arkadaş zaten Amerika'da BMW fabrikasında çalışıyo o anlattı nasıl olduğunu iyice heycanla bekler oldum :D "Olay görüntüsünden öte içine bindiğinde verdiği histe abi. Öyle ki coupe araba gibi yere yakın ayaklar dizle hemen hemen aynı hizzada oturuyorsun ancak yerden daha yüksektesin çok ilginç ve eğlenceli " dedi :D Yanlız tek bi şikayetim var. Arka sütun concept fotolarında gizlemiş, üretim versiyonunda görünüyo ve coupe silüetini bozuyor bence bakın: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ya abi bu mu asfalt jipi? :D hayır ama haklısın da, asfaltta da deli gibi gidiyo. X5 yalan arazide. sadece hafif arazide gidebiliyo adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Cayenne e saygım sonsuz canım... Cayenne Turbo kusursuz bir araç bence. Ancak yinede tasarım olarak yandan falan touareg e benzemesi çok gıcık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 audi be bu bmw diye kandirmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar