hitler- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 www.buvatanbolunmez.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Tek bir site olsa. Herkes orda toplansa. Buvatanbölünmez buvatanbölünmemeli buvatanbölünürseatlarım buvatanbölünemezulan buvatanıbölenibenbölerim gibi siteler açıp reklam parası kazanmaya çalışan insanlar para kazanamasa, hem 100 farklı siteye üye olup dağılmaktansa tek bir siteye üye olunsa falan. ne bileyim. sanki daha güzel bir dünya olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 haklısın. ama ben bır tek bu sıteyı biliyorum. ve sanırım en iyi birleşim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 çalışmıyor bu site ama sturmunki çok iyi çalışıyor girdinmi çıkasın gelmior [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 15:31 tarihinde, diablotg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bu arada site açılmıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 sturm bi dolaş gel hadi cnm bak yağmur yağıyo burda ordada yağıyosa temiz hava ii gelir... ben girdim siteye bu arada.... [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 15:31 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 sürekli yenileniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ben açamadım heralde sabancıda bi sorun var bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 İyi güzel de, imla kurallarına biraz daha dikkat edilsin ya. Çok abest duruyo şu an site. "Sadece x kişimiyiz... " yazısını anlamakta biraz geciktim. İyi niyetli bi eleştiri olarak görün dediklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bide burayı deneyin http://buvatanbolunmez.com/forum/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bizkackisiyiz iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar