Sailor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 britain bankası üzerine bahçe kurulacaktır ve bu bahçeleri güzelleştirecek bahçevanlar arıyoruz. ilgilenirseniz foruma yazın ya da msn den ulaşın (forum 3 gün kapalı kalacakmış). 1-2 gün içerisinde ben de ilgilenen kişi sayısına göre yerleri parsellerim. siz de o parsel içerisinde bitki yetiştirecek ve bahçenizin güzelliğinden sorumlu olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Para vermiceniz yani, nasıl ihale bu eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 dedem ogretmıstı uc bes bısey bahceyle ılgılı ben talibim domtıs fıln dıkerım bırıde kumesten yumurta calar menemen yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Ehem.. Bir süredir bırakmıştım bu uğraşı ama bu bahaneyle tekrar dönebilirim :) Evet evet, ben de o güzel bitkilerden yetiştirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Bu uygulamayla ilgili iki ufak şey aklıma geldi; - Yetiştirilmiş çiçekler dekoratif mod'a geçirildikten sonra yetiştiren kişilerin ismiyle birlikte sergilensinler. Bu çiçeğin adının değiştirilmesiyle de olabilir, veya ayrı alanlar hazırlanarak herkesin yetiştirdiği kendi bölmesinde de sergilenebilir. - Bahçıvanların her birine günlük çiçek sayısı kadar gerekli potion çeşitlerinden verilsin. (Örn. 24 saat ara ile sadece bahçıvanın ulaşabileceği bir çanta içinde spawn olabilir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Benim zaten evimin heryeri bitki:) Tohum desen gırla Bide Britainde yetiştirirsem olmaz ben Vesperin bahçevanıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 pek talep yokmuş :/ neyse bu akşam yerlerinizi hazırlayayım da vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 noldu bu mesele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar