Sailor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 britain bankası üzerine bahçe kurulacaktır ve bu bahçeleri güzelleştirecek bahçevanlar arıyoruz. ilgilenirseniz foruma yazın ya da msn den ulaşın (forum 3 gün kapalı kalacakmış). 1-2 gün içerisinde ben de ilgilenen kişi sayısına göre yerleri parsellerim. siz de o parsel içerisinde bitki yetiştirecek ve bahçenizin güzelliğinden sorumlu olacaksınız.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Para vermiceniz yani, nasıl ihale bu eheuh
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 dedem ogretmıstı uc bes bısey bahceyle ılgılı ben talibim domtıs fıln dıkerım bırıde kumesten yumurta calar menemen yaparız
xaty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Ehem.. Bir süredir bırakmıştım bu uğraşı ama bu bahaneyle tekrar dönebilirim :) Evet evet, ben de o güzel bitkilerden yetiştirmek istiyorum.
xaty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Bu uygulamayla ilgili iki ufak şey aklıma geldi; - Yetiştirilmiş çiçekler dekoratif mod'a geçirildikten sonra yetiştiren kişilerin ismiyle birlikte sergilensinler. Bu çiçeğin adının değiştirilmesiyle de olabilir, veya ayrı alanlar hazırlanarak herkesin yetiştirdiği kendi bölmesinde de sergilenebilir. - Bahçıvanların her birine günlük çiçek sayısı kadar gerekli potion çeşitlerinden verilsin. (Örn. 24 saat ara ile sadece bahçıvanın ulaşabileceği bir çanta içinde spawn olabilir.)
paristr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Benim zaten evimin heryeri bitki:) Tohum desen gırla Bide Britainde yetiştirirsem olmaz ben Vesperin bahçevanıyım.
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 pek talep yokmuş :/ neyse bu akşam yerlerinizi hazırlayayım da vereyim.
Öne çıkan mesajlar