progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bilgisayarıma yeni parçalar aldıktan sonra Vista'da yükledim fakat şimdi yüklediğim orjinal oyunlardan hiç biri açılmıyor. Stubbs the Zombie, Neverwinter Nights 2 ve World in Conflict yükledim. Stubbs ve Neverwinter oynamak istediğimde securom "Orjinal CD/ DVD yi takın" diyor ama bendekiler zaten orjinal. Sonra STubbs için patch indirdim yine aynı şey oldu bende üstüne no cd crack buldum. Bu gidişle Neverwinter Nights 2 dede aynısı olacak. World in Conflict ise ayrı bir problem dün ve bu sabah çalışan oyun şimdi çalışmıyor. Bitirdikten sonra multi oynayayım diye patch indirdim şimdi bundada aynı hatayla karşılaşıyorum. Hem gidip orjinal oyuna o kadar para veriyorum hemde no cd crack yapmadan oynayamıyorum. Acaba bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 sanmıyorum da uyumluluk modunu açmayı denedin mi?hiç orjinal oyun almadığımdan bişi diyemiyorum pek de bi dene gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Uyumluluk modunu XP service pack 2 yapıp deniyorum yine bir değişiklik olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yeni parçalar aldım dedin onlar arasında cd rom u da değiştirdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 pc imde 2 cd rom vardı zaten birini değiştirdim ama eski olanı kullanıyorum halen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 cdyi öbürüne takıp denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Oldu :) Eski cd romda problem olcağını hiç düşünmemiştim. Daha sabah çalışıyordu hatta bu oyunları onunla yüklemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 çözüldüğüne sevindim kolaymış gerçi ben biraz da dalgasına yazmıştım üstteki mesajı hatta =D [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 11:09 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bi de burdan her şeyi vistanın üstüne atmamak gerektiğini çıkarıyoruz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar