elaidi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 And Mr. Matama what will you be saying about the new American Law considering the ban of smoking in public places? Yes. Back to you peter. This was bıdı reporting from D.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 cok esprili arkadasim amerika 2008 secimleriyle yonetim degisikligine gidicek, demokratlar gelicek, demokratlar gelinceo le abd nin onbinlerce askeri falan kalmiyacak irakta. Onlar hep isin ticaretine bakarlar, bu arada o pislige sokacak adam lazim. Bizde bodoslama gidiyoruz o yolda. Allah icin turkiye her hafta bombaliyacam patlatacam derken pkk nin durup durup saldirmasi size mantikli geliyor mu ? Ben diyorumki turkiye bagdata bile gitse amerikadan askeri bir cevap almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Tamam o zaman. Girmişken petrolleri de sırtlarız. Bence gayet iyi plan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ya RTE felan hatta bizim orgenerealler yalan ya şu paticikte sayılı adamlar var koy onları devletin başına adamlar herşeyi hallediyolar baksana bi anda herşeyi yok edip bi anda savaş çıkartıp bi anda petrollere hakim olabiliyo adamlar! ilginç ... [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 15:34 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ok elaidi senin fikrin neymis dinleyelim sanirim forumun amaci buydu. sole bakalim ona buna laf sokmaktan zaman bulursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ben kendimi ırak'a girersek amerikanın ve dünyanın kalanının tepkisi ne olur kimlerle çatışmak zorunda kalırız kimlere karşı savunmak zorunda kalırız nereye kadar gidebiliriz nerede direnişle karşılaşabiliriz nereye kadar amerika bize git der nerede amerika bize dur der gibi sorulara cevap verebilecek siyasi politik ve diplomatik yeterlilikte görmüyorum, ha bana sorarsan burda kimse o yeterliliğe sahip değil. Aramızda eski dışişleri bakanları veya başbakanlar yoksa durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 okke o zaman bir zahmet yorum yazma, cunku fikir paylasiyoruz herkesin dogrusu yanlisi var, ben kendimi bu konuda yorum yapabiliecek seviyede goruyorum. Benim bilgim yok diyorsun ama bu konuda en cok mesaji atan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 seni meclise alalım biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Rusya - Çin - İran gayet de bir blok oldular bile. İran enerjiyi sağlıyor. Rusya Savunma Sanayilerini güçlendiriyor. Çin'se ekonomik güç. İran'ın arkasında duracaklarını da açıkladılar. Ekonomik bir ortaklık olarak başlayan beraberlik ciddi anlamda strateji ortaklığı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Yaşar Büyükanıt, Ertuğrul Özkök'ün bu yazısında Barzani'ye ithafen geçen "ya komşumuz ol ya düşmanımız" lafı için "tespit budur" dedi. Ayrıca Deniz Baykal da yazıya katılan bir açıklama yapmış. Ertuğrul Özkök gibi bir medya kaşarının, böyle bir yazıyı bilinçsizce yazabileceğini düşünmemek lazım. Kokusu çıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Bu da kendisinin bugünkü yazısı HÜRRİYETin dünkü manşeti hepimizin hissiyatını açıkça dile getirdi. "Arkanızdayız... " Kimin arkasında? Onu da açıkça belirttik. Sadece "ordumuzun" demedik. Sadece "hükümetimizin" de demedik. "Ordumuzun ve Meclisimizin." Bu manşet, çapulcu sürüsüne karşı nasıl bir millet dayanışması beklediğimizi de anlatmıyor mu? Açıkça diyoruz ki: "Millet olarak kenetlendik... " Yani, hiçbirimiz sorumluluğu şunun veya bunun üzerine yıkmadan, hep birlikte yüklenerek. Bekliyoruz. Neyi mi? Caydırıcılığımızın ya kanıtlanmasını... Ya kanıtlanmasını... * * * Son 24 saattir büyük gururla izliyorum. Ordumuz, serinkanlılığın bütün bilinciyle hareket ediyor. Başbakana gelince... Serinkanlılığı, sakin duruşu belki bugünün öfkesini, nefretini teskin edecek coşkuda değil. Ama aklın, bilincin, sonuç almanın terazisine koyarsanız, notum pekiyidir. Başbakan, yapılması gerekeni bütün serinkanlılığıyla yapıyor. Ya muhalefet? Bütün samimiyetimle söylüyorum. Bana gurur verecek bir milli şuurla hareket ediyor. Sadece gurur değil, ondan da önemlisi güven vererek. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal... İşte destek. İşte tahlil. Hem de şart şurt koşmadan. * * * Ya Devlet Bahçeli? MHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturduğu günden beri beni hem şaşırtan hem şaşırtmayan bir kararlılıkla yürüyor. Serinkanlılığın, aklın ve sorumluluğun yolunda. Her defasında içimden şu ses yükseliyor: İyi ki, bozkurtların, ülküdaşların, milliyetçilerin başında böyle vatansever bir insan oturuyor. Ve bu millet... Her defasında ordusunun, hükümetinin, Meclisinin arkasında kenetlenen bu millet. En güçlü ordumuz işte bu duygudur. Bebek katili sürüsüne karşı cepheye sürebileceğimiz en güçlü komando birliği bu dayanışmadır. * * * Bu savaşta bize, yani şehirlerde, köylerde, kasabalarda oturan bizlere verilmiş bir "sefer görev emri" var. Sakin durmak... Dolduruşa gelmemek... Oraya buraya saldırmamak... Öfkemizi iyi yönetmek... Karşı taraftaki Güneydoğulu komşumuza düşman olmak değil, tam aksine sahip çıkmak. Hatta onlarla omuz omuza terörü lanetlemek. Evet, bizim sefer görev emrimiz bu. Bu görevi, "Emredersiniz komutanım" deyip layıkıyla yerine getireceğiz. * * * Ülkemiz artık savaş düzenindedir. Savaş bize bir süre için gözyaşından başka bir şey vaat etmeyebilir. Evlatlarımızı, yakınlarımızı kaybedebiliriz. Katlanacağız. Sabredeceğiz. Türkün sabırla imtihanından muzaffer bir millet olarak çıkacağız. Bir avuç katil sürüsüne ve ona yataklık eden mahalli şürekaya da, başına çaka çaka şunu göstereceğiz: Sizi, Amerikanız bile kurtaramayacak. Artık hedefimiz Barzani DÜN öğleden sonra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıtla konuştum. Bir gün önce kendisini aramıştım. Sadece "Arkanızdayız Paşam" demek için. Son derece kararlı bir ifadeyle şu sözleri söyledi: "Bugünkü yazınız çok önemli ve anlamlı. Takdir bana düşmez ama teşhis budur." Dünkü yazımın mesajı şuydu: "Artık Barzaniye son defa şu mesaj verilmeli: Ya komşumuz olacaksın, ya hedefimiz." Evet, Türk Ordusunun en yüksek rütbeli komutanının mesajı da bu. Ondan biraz önce CHP Genel Başkanı Deniz Baykalla konuştum. "Senin bugünkü yazını Cumhurbaşkanı Abdullah Güle de okudum. Bu teşhis doğrudur" dedi. Dün sabahtan itibaren çok sayıda insandan aynı mesajı aldım. Artık söz, Türk F-16larına doğru gitmektedir. Dost düşman bunu çok iyi bilmelidir. [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 12:06 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bu da Yılmaz Özdil. Kedi... 70li yıllardı galiba... Çok izlenen bir "komedi" filmi vardı. Zeki Alasya, mahallenin bitirimi Metin Akpınarın kız kardeşine musallat oluyor, geceleri gizli gizli çatılarda dolaşıyordu. Tıkır tıkır sesler duyulunca, komşular endişeleniyordu. Çünkü "Kasımpaşa Canavarı" diye bir şehir efsanesi var... Ahali "acaba o mu" diye korkuya kapılınca, Metin Akpınar, karizmasını çizdirmemek için hep şu lafı ediyordu: "Kedidir o, kedi... " * Talabani, bizim Başbakana cevaben "kedi bile teslim etmem" deyince, bu geldi aklıma, her nedense. * Neyse... Mesaj yağıyor telefonuma: "Bu gece saat 21.30da şehitlerimizin anısına, lambaları söndüreceğiz." Çevirdim numarayı, aradım Duhoktaki arkadaşımı... - Lambalar yanıyor mu? - Yanıyor. - Elektriğiniz var yani? - Var. Burada millet, çaresizlikten, lambalarını söndürüyor... Oradakiler, Türkiyenin verdiği elektrikle aydınlanıyor. Hálá. * Telekomun üç tane kablosu koptu diye, ortalığı ayağa kaldırdılar, grevdeki işçilerimize "terörist" muamelesi yaptılar, utanmadan... Barzaniye elektrik veriyoruz, kablolar sapasağlam, çıt yok! * Üstelik... Hakkárideki saldırıdan sonra nereleri bombalıyor topçumuz? Duhok kırsalını. Niye? Duhoka kaçıyorlar çünkü. Bitmedi... Duhokta üniversite var. Binalarını, yollarını, kanalizasyonunu biz yaptık. ÖSSyi kazanamayan bölge gençleri, bu üniversiteye kabul ediliyor. Sınavsız. Yurtlarında barınmaları sağlanıyor. Ücretsiz. Üstüne de, 200&er dolar harçlık veriliyor. Elektriği kimden? Bizden. * Veya şöyle bakalım... Kaç şehit verdik 23 yılda? 1 tugay. Ortalamasına bakarsan, 23 yılda, her ay 16 şehit vermişiz. Bu ay? 32. Şırnak ve İzmirde katledilen sivil vatandaşlarımızı ekle... 45. 23 yıl ortalamasının 3 katı. Ne deniyor hálá? "Gerekirse... " * Anlaşılıyor ki, 5 Kasımda Bush ile görüşmeden, gerekip gerekmediğini bilemeyeceğiz! Peki.... Kasımda hava nasıl orada? Eksi 15. Aralıka kalırsa... Eksi 21. Kar kalınlığı 2 ila 5 metre. * 5 Kasımdan sonra harekátı bilmem ama, güzel güzel ski yaparsın oralarda anca, ski. * Onun için, takırtı falan duyduğunuzda geceleri, sakın endişelenmeyin boşuna... Kedidir o, kedi. [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 12:11 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 şer bildiklerimizde bir hayır çıkabilir belki. evet oraya girmemiz sakat ama yeni oluşumlar içerisinde türkiyenin kazanacağı şeyler dikkat edilerek ,iyi gözlemlenerek uygulanabilirse eğer ki bu kritik kararda her adıma dikkat edilmesi gerekir,türkiyenin bu operasyondan kazanacakları kaybedeceğinden fazla olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bir de ben ne düşündüm biliyor musunuz , bu operasyondan sonra başbakan açıklaması sırasında şöle bir şey deseydi bence çok hoş olurdu . hakkariye şırnağa bitlise 1 milyar dolar(ya da ne kadarsa artık) ödenek ayırıyoruz . çok hoş olurdu . insanların diğer hükümetlere göre sana biraz güveni varsa böyle bir şey yapabilirdiler bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 çok yanlış bi yazı değil belki ama ülkenin en çok okunan gazetelerinden birisinde toplumda infial yaratacak şekilde yayınlanması çok sakıncalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ertugrul ozkok gene yikayip yaglamis bu gunlerde cok mutludur zaten kenetlenme on cok onun isine yariyor kimi yaglasa diger gurubu kizdirdigindan bunu istemiyor o yuzden irticayi yaglarken 12 eylul e sahip cikiyor, ulkuculeri yagalrken koministlerinde ne kadar hakli oldugunu filan soyler kendisi demis zaten ben cambazim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 aga avusturya macaristan veliahtını vurak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar