xaty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yeşil pasaportlu birini bulup evlen, senin de olsun yeşil pasaportun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Kız çocukları öğrenciyken pasaportunu kaybediyor denilmemiş orada. Öğrencilik harici (yani öğrenci evinde yaşayabilir) ailesiyle ikamet eden denmiş. Ailesinin himayesinde yaşamını sürdürmekte olan yani. Öğrenci de olsa evlenmediği ve işe girmediği sürece pasaportu kullanabilecek diye anladım ben. [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:58 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kizlarda artik kaybediyo ama onlar biraz daha gec kaybediyo. Erkekler 18 yasinina girince kizlarda uniyi bitirip calismaya baslayinca. Benim ablamin vardi calismaya basladigi hafta jandarma geldi. Pasaportu aldilar. Eskiden kizlar evleninceye kadardi simdi calismaya baslayincaya kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Zaten neden en başından beri yeşil pasaportu varki memur çocuklarının? Çalışan ebeveynler çocuklar neden bu hakka sahip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar