Qui Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 İçimden bi ses yakında CH'lerin köşe olacağını söylüyor: İkitane Kaadu'm var kime satim eheh :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Artisan[Bu mesaj Qui tarafından 25 October 2003 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 keşke gelmese mount lar çok boku çıkacak belliki herkesin mountu olacak sadece ch ler binebilse çok daha güzel olur :) *bencil bencil* :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 aman yok sırf be ler yapmasın daha iki gün evel surrender ettim be i bi işe yaramadıı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 SWG forumlarında bi eleman vardı: Pre-Order your mount before patch diyodu. Fikir güzel ama elemanın verdiği fiyat 100milyonmu neydi eheh. Köşe olduuum köşeee![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bu petlerin spawnlarını kesin yok olma derecesine getiricekler ondan eminim ama bir tanede agresif pet koysalarmış mount olarak[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Kırmızı gözlü Nightmare koyalım bitane? :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ben sadece jetmare kullanırım:P[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Ben speeder alcem =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bende episode 5 (5di galiba) swamp trooperlarin kullandigi speed bikelardan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Sanki expansion'ı beklemen gerekicek :) Mountlar ne zaman çıkıcakmış? Live testte şu an sanırım. Birde yapılan bi röportajdan test server'ına girip deneyebileceğimiz gibi bişey anladım. Deneyen varmı?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yeşil dewbackler agressif degil miydi?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Kasım başı diyorlardı[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Speeder alıcam bende =). Kokuşmuş ineklere binmem ben =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Episode 1 de Darth Maul'un kullandigi speeder bike da fena birsey degil hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 araçlarda gelicekmi hayvanlarla birlikte?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Sanmiyorum. Araclar expansion pack le beraber gelir heralde. Star fighterlar falan gelip pilot olabilecekmisiz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Expansion a atacaklarını sanmıyorum zira mounts ve vehicles için free update diye bir sözleri vardı bunların. Bence mountlardan sonra geçebilirler bu halta.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Hatta buldum... October/November In Development List This is what we have scheduled for our next monthly publish. We expect it to go on to Test Center by late November. This list will be fleshed out more in late October. *Player Vehicles *Various bug fixes and profession enhancements[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 AOda da Notum wars olayi free update olarak vaad edilmisti hatirlarsan. Bu adamlara guven olmaz boyle konularda hele bi de bu Sony yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Bu şuan development bölümünde yanlız, çaktırmadan ordan kaldırırlardı yoksa =P Bukadar oyuncu kaybederken böle birşey yapacaklarını sanmıyorum.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 CHlar bence fazla umutlanmayın mount olabilecek hayvanlar rare spawn olacaklardır ve elinizdekilerle de olmayacaktır.Yani bir vahşisi bir de mount edilebileni olacaktır.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Kedi uzanamadığı ciğere.. :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Beyler, Şevkinizi kırmak istemem ama şu an bildirilen 6 mountable pet de BE'ler tarafından yapılıyor, doğada da bulabiliyorsun ama BE'den satınalmak daha kolay. Ve Beyaz'la anladığımız kadarıyla sadece BE'ler tarafından yapılan petler mount olucak. Ama aksi de olabilir... Mountable petleri BE'ler yapıp CH'ler de mount öğretse daha iyi olur, iki profession birbirine bağlanmış olur...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Master Ranger, Novice Pistoleer (Skill puanım -8/250 :-D) Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 e iyide kaadu disinda bide belki falumpaset..digerlerinin HEPSI Non ch pet ler degil..ister binek ister ucak yaratik olsun..kontrol etme sansimiz yoksa binemiyo olmamiz lazim teoride..dewback yada bol, ikisininde Non ch oldugunu hatirlamiyorum... 8k ham li bi brackaset e binen bi master dancer dusunemem..komik olur...ha kaadu daha mantikli..kaadu hastasiyim evet sorun mu var? hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 sorun var evet nerdesin sen be bi dsl sorununu halledemedin (lol bu arada Dom action bakımından seni aratmıyo ehe twilerin genetiginde var sanırım) valla fabrikaların yıkıldı evlerinde %50nin altına inmiş bende yeni char oldugu için admin diilim hiç birine sırf kaadu non chler için olursa çok komik olur ortam eheh garibim bataklık-çayır çimen hayvanını tatooine çöllerinde dolaştırmak eziyet olur ona resmen bide üstünde tüylü tüylü bi wookiee olursa şansına küssün o kaadu :([hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar