Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mounts

Qui

Öne çıkan mesajlar

İçimden bi ses yakında CH'lerin köşe olacağını söylüyor:

İkitane Kaadu'm var kime satim eheh :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Artisan

[Bu mesaj Qui tarafından 25 October 2003 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

SWG forumlarında bi eleman vardı: Pre-Order your mount before patch diyodu. Fikir güzel ama elemanın verdiği fiyat 100milyonmu neydi eheh. Köşe olduuum köşeee![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere

Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki expansion'ı beklemen gerekicek :)

Mountlar ne zaman çıkıcakmış? Live testte şu an sanırım.

Birde yapılan bi röportajdan test server'ına girip deneyebileceğimiz gibi bişey anladım. Deneyen varmı?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere

Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

Expansion a atacaklarını sanmıyorum zira mounts ve vehicles için free update diye bir sözleri vardı bunların. Bence mountlardan sonra geçebilirler bu halta.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta buldum...
October/November In Development List

This is what we have scheduled for our next monthly publish. We expect it to go on to Test Center by late November. This list will be fleshed out more in late October.

*Player Vehicles
*Various bug fixes and profession enhancements[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bu şuan development bölümünde yanlız, çaktırmadan ordan kaldırırlardı yoksa =P Bukadar oyuncu kaybederken böle birşey yapacaklarını sanmıyorum.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler,

Şevkinizi kırmak istemem ama şu an bildirilen 6 mountable pet de BE'ler tarafından yapılıyor, doğada da bulabiliyorsun ama BE'den satınalmak daha kolay. Ve Beyaz'la anladığımız kadarıyla sadece BE'ler tarafından yapılan petler mount olucak. Ama aksi de olabilir... Mountable petleri BE'ler yapıp CH'ler de mount öğretse daha iyi olur, iki profession birbirine bağlanmış olur...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Master Ranger, Novice Pistoleer (Skill puanım -8/250 :-D)
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

e iyide kaadu disinda bide belki falumpaset..digerlerinin HEPSI Non ch pet ler degil..ister binek ister ucak yaratik olsun..kontrol etme sansimiz yoksa binemiyo olmamiz lazim teoride..dewback yada bol, ikisininde Non ch oldugunu hatirlamiyorum...

8k ham li bi brackaset e binen bi master dancer dusunemem..komik olur...ha kaadu daha mantikli..kaadu hastasiyim evet sorun mu var? hehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

sorun var evet
nerdesin sen be bi dsl sorununu halledemedin (lol bu arada Dom action bakımından seni aratmıyo ehe twilerin genetiginde var sanırım)

valla fabrikaların yıkıldı
evlerinde %50nin altına inmiş bende yeni char oldugu için admin diilim hiç birine

sırf kaadu non chler için olursa çok komik olur ortam eheh
garibim bataklık-çayır çimen hayvanını tatooine çöllerinde dolaştırmak eziyet olur ona resmen

bide üstünde tüylü tüylü bi wookiee olursa şansına küssün o kaadu :([hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...