Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 http://fenerbahce.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 abi saçmamısınız nesiniz.şehit verdik diyemi olur hiç iptal.kesin bi olay vardır.asker ölürken biz eğlenicekmiyiz diyosunuz.e asker öldü diye intihar edelim o zaman.olucak işmi hiç.3 gün sonra eğlenceyse eğlence nolmuş yani.kalbimiz buruk eğleniriz.kesin bi iş çıkmıştır.yoksa saygı filan meselesi değil sen orda eğlenince askerin kanı yerde mi kalıyo?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yav piskopatmısınız manyakmısınız.. Bu fb dusmanlığı nedir? Bende hiç sevmem ama fb yi ama spor bölümüne nasıl olsa açılmıstır 1-2 birşey yazayım diye girdim Helal olsun yonetimine fb nin.. O 3 gun sonra eglence ne varki diyen arkadasta.. Bilet aldın biletin yandıysa at bana mesaj yolliyim sana parasını salak sacma fikirlerinizide kendinize saklıyın.. Kalbimiz buruk eğlenirmisiz lafa bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 muthis ya siteye bak, fenerbahcenin kontrolden cikmis egosuyla bezeli abi. neyse yani bisey demiyorum, eger selfless good deed olarak yapilmissa eyvallah. ama zannetmiyorum, zannedemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Bilet aldın biletin yandıysa at bana mesaj yolliyim sana parasını salak sacma fikirlerinizide kendinize saklıyın.. antalyadayım şükrü saraçoğluyla alakam yok bileti geç, benimde dela gibi işte.hiçmi hiç zannetmiyorum ben öyle bi sebepten olduğunu.saçmaladığıma kusra bakma canım ciğerim laf salatası olsun diye yazdım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Dela üye § 21 Ekim 2007, Pazar - 21:41 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- muthis ya siteye bak, fenerbahcenin kontrolden cikmis egosuyla bezeli abi. Türk bayrağıyla bezeli , ya senin amacın ne provokatörmüsün nesin sen ya..Böyle hassas bir konuda bile ezik egonuzu tatmin edip Fenerbahçeye laf sokmak için binbir kılığa giriyorsunuz nasıl bir rezillik bu ya.. defolun gidin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 beyonce korkup gelmicem demistir direk onnarda sehit ayagina yatmistir ilk defa olan bisi deil korkup gelmeyen sarkicilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 terörün amaçlarından biri insanların normal hayatından uzaklaşması zaten. bence yanlış bir karar iptal edilmesi. yasını tutarsın ama bu normal hayatına devam etmeyeceğin eğlenmeyeceğin anlamına gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: BonePART 21 Ekim 2007, Pazar - 22:10 tarihinde demis ki: beyonce korkup gelmicem demistir direk onnarda sehit ayagina yatmistir ilk defa olan bisi deil korkup gelmeyen sarkicilar aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 19 eylül saldırıları ve bombalamalarda sadece iptal olmuştu... beyonce'un gelmek istememesi ile alakalı değil sahne kurulumu bitmek üzereymiş zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 basta dela olmak üzere sie go diyorum o görüste olanlara. dün veya önceki gün böyle bisi olmamıs olmasının sebebi, bir anda bu kadar sehit verdiğimiz bir günün haftasında (gerginliğin yüksek olduğu bir dönem) 100. yıl kutlamaları adı altında beyoncé konseri ile eğlenmek tabii ki vicdanımızı rahat ettirmez. art niyet arayan gerizekalılara sesleniyorum, go get a life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 @ bonjo, turkiyenin en gelismis spor kulubu portali, fenerbahce sporcusu siradan degildir, profesyonelligin ornegini gosterdik gibi basliklari ima etmistim ben, turk bayragini degil. ama fenerliyle tartismanin gereksizligini tekrar ortaya koydun. ayrica, beyonce turkiyeye gelmek istemedi korktu terorden diye aciklama mi yapicaklar? sacmalamayin, beyonce gelmezse turist hic gelmez para verip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ya lol, 1 seneyi asti kutlamalariniz, o zaman hersey gulluk gulistanlik miydi ulkede. geciceksin, belese rep yok kimseden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Beyonce ben korktum terörden gelmiyorum diyecek Fenerbahçede tamam diyecek..Milyonlarca dolar tazminat alırız söke söke..Bazı senaryoları iki kere düşünüp öyle yazalım lütfen , çürük çıkıyor zira.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 aga, ülke 20 yıldır güllük gülistanlık değil. ama 1 ay içinde 30 üstünde şehit werdik ki bugün bi günde 2. ye 10 üzerinde şehit veriyoruz. kutlama yapmak yakışmaz bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 agalar, evet teror hep vardi ama dun gece gerceklesen saldiri bir saldirida en cok asker kaybettigimiz gun olmustur... arastirip sorusturabilirsiniz, hemen arkasindan bugun mayinli saldiri geldi. Buna ragmen bu aci varken carsamba aksami OO YEA BEYONCEEE diye dans edebilecek adam tanimiyorum ben. Sahsen kendi adima konusayim moralim gayet bozuk butun bu olaylara. Zaten beyonce korkmus, jay-z turkiyeye gelmek istememis vs. bahanesi varsa 2-3 gune ortaya cikar siz de tatmin olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Beyonce ben korktum terörden gelmiyorum diyecek Fenerbahçede tamam diyecek..Milyonlarca dolar tazminat alırız söke söke..Bazı senaryoları iki kere düşünüp öyle yazalım lütfen , çürük çıkıyor zira.. Böyle sözleşmelerde sanatçı ne isterse o olur, konseri düzenleyebilmek istiyorsan da haliyle kabul edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 he tabi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ve bla bla bla.... tamamen sorun çıktığından kaynaklanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Birincisi, Beyonce Türkiye'ye gelecekse, her dediğine "Tamam" denilmiş olması lazım. Sizin de dediğiniz gibi, boru değil bu, Beyonce. O yüzden "milyonlarca dolar tazminat"ı bi kenara bırakacaksın. İkincisi, her ne kadar söyleyeceklerim aşağılık gelecek olsa da, abi her gün 2'şer 3'er asker ölünce sorun olmuyor da, "Bugün 15 tane öldü, dur etkinlikleri iptal edelim" mi oluyor? Bunun limiti falan mı var "10'dan aşağı olunca çılgın atalım, 10'u geçerse iptal edelim" şeklinde? Basbayağı yalan duruyor işte, niye uzatıyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 asteroth bir git allahını seversin kafayı mı yediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 aga beyonce adam mı ? en nihayetinde amerikalı bir şarkıcı sonuçta. konsepti anlayamamışsınız ötüosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 "en türk" türk takımı fenerbahceye helal, kusura bakmayin yanlis yaptik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 lol can, beyonce geliyor diye olay oluyordu simdi adam mi oldu dsfdsf birak allaasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 abi biz türküz siz değilsiniz vs. muhabbeti nedir, neyi çekemiosunuz anlamıyorum ki şu noktada. kendinize gelin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar