Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Hayırlı olsun demokrasimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Biraz sonra kaç yüzdeyle çıktığı da sızar da ona göre yorum yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=190541&syf=son#sayfasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 sry, onda referandum genel tartışılıyor diye şey ettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ooof katılım oranı %32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bu sefer hiçte şaşırtıcı gelmedi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mevcut iradeyi secmesini bilmeyen bir millete cumhurbaskani sectirtmek kadarda aptal bi$i olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Mevcut iradeyi secmesini bilmeyen bir millete cumhurbaskani sectirtmek kadarda aptal bi$i olamaz -------------------------------------------------------------------------------- Ecevit'i de bu millet seçti. Hatırlatayım dedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 $u an ki millet mi seccek ? Ecevit kac yil once secildi ? O zamanin ko$ullari neydi ? O zaman ki tipler neydi ? Ne vardi o zaman ? Sorulari du$unsen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 1999 sadece 8 yıl önceydi seçmenlerin yüzde 90 ı aynıydı. MSN gençliği yok karşsında boş sallamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Katılım oranı yüzde 60ı geçmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Ben sana bo$ salladiginla ilgili bi$i solemedim zaten ? Yaran var galiba .. Ko$ullari du$un diyorum sana.Bugun ki ve o gun ki . siyaset yasak konusmamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Boş sallamıyorum derken düşündüğümü kast etmiştim zaten. Koşullar değişir. Eğer günün koşullarının etkisini kabul ediyorsan suçu seçende bulmamalısın bence. tabii eğer ortada bir suç varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Suc egitimde,bu zihniyeti secen insanin egitiminden $uphe ediyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar