Seperate Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 msnde block koyunca karşı taraf görüyo msn blocklandığını yoksa yazıyo da gittiğini mi sanıyo
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 offline görüyo. macintoshta karşıdakinin blockladığını gösteriyor ama. hatta konuşma penceresini kapattığını bile gösteriyor. sfd
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 karşı taraf yazı yazarken blocklarsan son yazdıkları geliyor.
daisy_mm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 karşı taraf görmese bile okadarda aptal değildir heralde anlar bişeyleri tabi eğer çok konuştuğun biriyse yani engelleme hepsinden kurtul çok mu gerekli :)
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 kaç kere diycez, birinin engellediğini hiç bi şekilde öğrenemezsiniz msn discovery ve türevlerinden.6.his gerek ona. sadece sildiğini anlarsınız o kadar.
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 msn discover kolpa ya. yalan yanlış uyarı veriyor, bana mı bakıyodun noldu diye girişiyon yoo sen kimsin ki felan diye cevap alıyon kalıyon sonra öyle. Ben 'sen kimsin ki' dedim hani ordan deneyimliyim yani yoksa ehmhm
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 blockluyosan blocklarsın adam gibi. yok gördü yok anlamadı vs. niye ilgilendiriyo ki? anlasın daha iyi işte.
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 msn discovery sakın kullanmayın hem silinmiyo pcden ibne program hem de dosya gönderirken feci yavaşlatıyo aman diyim..
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bi de kuzenimin pc de dota oynarken paso alttan şu pencereyi açtı bu kapatti diye mik mik dikkatimi dağıtıp sinirlerimi bozmuştu o programı kullanan adamdan korkacaksın.Allah kahretsin pencereyi kapattı kesin sevmiyo beni hallerindedir muhtemelen
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 o program msn'i ekran kaplı şekilde kullananlar için zaten (:D
Öne çıkan mesajlar