ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Efenim selamlar=) Buradan Spidee, Arthur, Ankthepot, Glamdring'in de dahil olduğu bir Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü insanları olarak parti yapıyoruz; hepinizi de bekliyoruz. Sinemanın vazgeçilmezleri film müzikleriyle dolu bir parti Bronx'ta sizi bekliyor! Beyaz perdede bizi etkileyen pek çok filmin arkasında onu meşhur eden ya da onunla meşhur olmuş bir şarkı var. Rocky'i Eye of the Tiger olmadan, Görevimiz Tehlike'yi akıldan çıkmayan melodisi olmadan anmak mümkün olabilir mi? Pretty Woman, Pulp Fiction, Grease, Fight Club, Coyote Ugly, The Doors, Ghostbusters, hatta Simpsons... Tüm bu isimler size en azından bir şarkıyı anımsatıyorsa, bir filmden şarkıyı dinlediğinizde o film gözünüzde canlanıyorsa ve filmleri şarkılarından ayrı tutamıyorsanız hepinizi filmlerden ve dizilerden şarkılar ve sahneler eşliğinde eğlenceli bir gece geçirmek için Bronx'a bekliyoruz. Soundtrack Party 30 Ekim Salı 21.00 - 02.00 Bronx Giriş: 10 Ytl (1 bira dahil) [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 01:19 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 güzel organizasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bir sonraki günde grubumla ben orda çıkıyorum. Reklam * Cloak Of Shadows * * Vanish * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Hmm evet, öyle. Bir karışıklık olmuş. ADSL rezil biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ayrıca partimizde kızlar teklif ediyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 içerden bildiriyorum :"yalan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Kızların hepsi bize kalsın diye yapıyorsun değil mi? Az bencil olma be adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ankthepot varsa ben yokum arkadaş asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Niye la, şeker gibi çocuk, ne istiyorsunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 arda benim ismimi yazmayan ellerin kırılsın lan. para alırken iyiydi dimi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 AHAHAHAH Ama sen de arada kulübe gel de varlığından haberimiz olsun be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 abi senle zaten uyuşmuo program biliosun, arda desen muamma. başka da adam tanımıyorum.. +sınavlar başladı. 2 gündür deli gibi mat kasıorum yarın sınav var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Abi sen de dersin bitince koştura koştura eve gitme, gel kulübe, sabah akşam kulüp odasındayım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bak çocuğa negzel ders falan çalışıyor. Git evine otur ders çalış, 3+ GPA yaparsan kızlar teklif ediyormuş sosyologlara mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 3+ GPA yaparsam ÇAP yapabiliyorum, o var asıl. "Çalış" kelimesini benimle konuşurken cümle içinde kullananı kanırta kanırta dövebilirim, canım çıktı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar