Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW'dan sıkılmak?


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Evet wowdan sıkılmış bulunuyorum şu sıralar, daha önce de 2-3 kere başıma geldi, WoW hesabıma bir süre girmeyip dota oynamak suretiyle dolduruyorum online oyun oynamak için harcadığım süreyi, daha sonra ne oluyorsa tekrar wowa başlıyorum. Nedense her sıkıldığımda sanki WoW çok iğrençmiş, yapacak hiç bir şey yokmuş gibi geliyor. Sonra ne oluyorsa birden raid yapmak, farmer olmak, yeni char kasmak gibi arzularla oyuna dönüyorum. Var mıdır benden başka böyle manyak arkadaşlar? 1 senedir oynadığım oyunun 3 ayı para vermeyip hesabımı dondurdum ve dota oynadım o aralarda xD ve sanırım önümüzdeki ay da aynı şeyi yapacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şey hmm, öğlen 12-1de okula gidip gece 1 gibi geliyorum zaten çoğu zaman, o arada başka şeyler yapıyorum :P , ya anlamadığım ultima falan oynadım onca sene bir kez sıkıldım o gün de oyunu bıraktım zaten. Hoş bırakma nedenim de oyuncu kitlesinin değişmesiydi ama wow öyle değil oyundan sıkıldığımı hissettiğimde sanki wowdan hiç zevk almamışım gibi geliyor. Garipsediğim olay o, ama nedense sonra yine geri dönüp oynuyorum deli gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen beni anlatmışsın kaç kere bıraktım da tekrar başladım.bırakıyorum raid yapmayı özlüyorum,başlıyorum acaip bayıyo hergün raid.ama 2 aydır mecburiyetten istesemde oynayamıyorum ve böylelikle bıraktım(desemde inanma ilk fırstaını bulduğumda deli gibi bayana kadar oynıycağımı biliyorum :D)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı durumdayız sanırım. PvE biraz dengesizleşti, latency için Nagrand' a geldim embesil bir guilddeyim. Ama serverın en iyi guildi, en iyi derken VR yi kestik işte. Raiddeki embesil davranışlardan sıkıldım, her gün 100g verip respec olmanın anlamsız olduğunu düşündüm. Arena yapıyordum zaten bırakayım öyle olsun dedim. Arena' da 2k+ rating alınca yusuf yusuf olduğunuz için haftada taş çatlasın 15 maç yapıyoruz ki , son 3 haftadır sanırım 10 maç ile yetiniyoruz. 3v3 ü 0 dan başlattık, onda da yaklaşık 2k ya geldik, bekliyoruz. Sıkıldım, oyundan çıkıyorum paticik' e bakıyorum o da bayıyor tüm konuları tek tek okuduktan sonra. Dizi izliyorum, tüm dizileri çektim o da bitti. Nedir?

Cevabı yok. Gnome warrior açtım level kasamıyorum istek yok, çok anlamsız be sözlük.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny lol xD , ben de inek dr00d açtım sporregarda; o da sarmazsa WoW'u hepten bırakacağım sanırım, zaten okul var, idman var, var oğlu var.

Şundan aşağı yukarı 4 sene önce össye hazırlanan lise öğrencisi halimle beta tester olmak için kasarken deseler ki şu oyundan o kadar çabuk sıkılacaksın ki aklın almayacak gitcen dota oynayacan wowu kapatıp; hadi len derdim.

Druidin ismi zwell bu arada (evet isim bulamadım ineğe) eklerseniz ortamlara akarız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyunu 3 kere falan bıraktım. bu yaz dönem bitmesine 1hafta kala wow oynamak gibi de bir düşüncem yoktu ama ne olduysa yeniden başladım, warriorum gearı baya iyiyken accountumu sattım itü'ye yatay geçiş yaparken parasını ödiyim diye ^^ sonra oyunu bırakan arkadaşımın accountu aldım palasını 65 yapıp sıkıldım, 0'den shaman kamaya başladım; daha sıkılmadım wf'yi almak için uğraştığım için. allah sonumuzu hayır etsin :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gercekden hep ayni seyler :), bende 10 kere sildim 10 kere yendien kurdum 1000 tane char kasdim v.s v.s tamam gelip topicden acin birsey demiyorum. Ama nihayetinde oyun bu fazla takilmayin orasina, sikilirsin birakirsin eglenirsin oynarsin, dogarsin, buyursun ve olursun, karnin acikir yemek yersin, bu kadar iste...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Law

Evet, oyun bu farkındayız. Fakat, paticik.com bünyesinde wow bölümü olması nedeniyle. Bizimle aynı durumda olan insanların varlığını bildiğimiz için, duygularımızı açığa vurmak istiyoruz. Benim de var 2-3 tane salak salak topiclerim wow ile ilgili. Rahatlıyor insan hehe ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu an acayip baymış durumdayım.
- internetin kötü olması
- artık alabileceğim item seviyesinin son sınırına gelmiş olmam ve yeni item almamın çooooook zor olması (ki almak isatesem de alamıorum, tüm gearın balanceı bozuluyo)
- dünya nüfusunun 50000000000000 katı fireball spamlamışımdır, eh baydım artık :x
- başka char kasıorum 50 druid 36 şaman, aynı questler :x kuscam..
- para lazım pot lazım vsvsvs hadii farm gogo, aşırı baydımmm

ya işte çok sıktı artık :<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...