heracles1986 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Selamlar.. Arkadaşlar ben açıköğretim işletme yazdım şu anda 1. sınıftayım sormak istediğim bi kaç soru var. Öncelikle çalışacağımız minimum maaş ne kadardır? Hangi sektörde iş bulma imkanımız fazla? Dil öğrenmek gereklimidir? Veya Kaç dil bilmek bizi güzel bir yere(Güzel bir maaşlı) getirir. Son olarak Bilinmesi gereken diller veyahut sektörlerin ihtiyaç duyduğu diller hangileridir? Sorularıma içtenlikle cevap vereceğinizi ümit ediyorum hepinize şimdiden teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Açıköğretimden mezun olup Torpilsiz adam gibi, güzel maaşlı iş bulmak çok zor. Normal üni mezunları aç susuz. Deliler gibi kasıp kendini parçalaman lazım. Ya da torpil bulup işe girmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 okuduğun sırada bir sektör seç ve o sektörde çalışarak uzmanlık kazanmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Üstelik açık ögretimden bitirmek daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 buna gülünür işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: Üstelik açık ögretimden bitirmek daha zor ben bu sene makinanın yanına acıkogretim işletme aalmayı dusunuyorum bu kadar zor olduguna eminmisin??? bana da daha kolaymıs gibi geliyo yani en azında test oluyo herseyleri 1 hafta calısıp sorunsuz gecen kişileri biliorm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 arkadaşım tabiki daha kolay, aç test kitabını 1 hafta önce, çalış hangi sınavın varsa, bitti. Birde bunu üni. nin yanında götüren o kadar çok insan varki, ben dahil, nasıl daha zor oluyor bitirmek ben anlamaıdm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 benim bu sene sınıf geçmem şart, sınav tarihlerini falan nasıl öğreniyoruz bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 evet tarihleri ve sınavların hangi konuları kapsadığını nası öğrenicez? kolum kadar kitap verdiler neresine çalışcam ben bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben hem universite (inşaat) hemde açıkogretim işletme okuyorum. eger kendi derslerine zamaninda calişan bir insansan cok rahatlikla 2 universiteyi ayni anda goturebilirsin. ki ben kendi derslerine bile calişmayan birisiyim, 2. universite olarak okudugum işletme bolumunde 3.sinifim. şu ana kadar zorlandigimi soyleyemem. mezun olunca inşaat+işletme ne kadar yararli olucak gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bende açıköğretim işletme okuyorum ve diğer yandan ise Bursa'da Inditex grubuna ait Pull and Bear mağzasının açılışına katıldım ve o şirkette çalışıyorum hedefim burada olabildiğince yükselmem, seninde bu tip hedeflerin olmalı en başından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 1. sınıfı bırak mezun olsan bile zor dedikleri gibi kendini geliştirmen lazım ben 3. sınıfım bole tecrube ettim sole diyebilirim torpilsiz olarak yaklasırsak olaya en basidi muhasebe istesen bile en az 2 yıllık tecrube istiyolar yanında bi dunya cart curt oldu ki buldun asgari ucretten ustunu beklemen lotoyu tuturman ile eş değerde bankalara girebilirsin abidik gubudik pozisyonlarda pek tatmin ediceni sanmıyorum yapabilicegin en guzel sey olabildigince cbk mzn olup ingilicez kursu vs ile ingizceyi kaptıktan sonra kpps ile kendine bi yol belirlemek mali musavirlige kadar gidebiliyorsun tabi basarabilirsen :) ama sole diyebilirim acık okuyorum calısmak istiyorum diyosan illa işletme ilgili bişi için kasmaman yonunde tabi olursada guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Açıköğretim okuyorsan git bir şirkete office boy olarak dahi olsa bir yer edin. Okulunu okurken bir yandan da insanlar seni tanıyacaktır orada. Ayrıca bir bölümde eksik olduğunda ilk senin haberin olur. İngilizce ve başka bir yabancı dili de öğrenmeye bak, kpss kas vs. Açıköğretim işl. bitirdiğinde aten açıköğretim değil eskişehir işl. diye geçiyor. Bir de tüm artılarını da ynyana koyunca işletme bitirmiş diğer insanlardan fazlan bile olabilir. Sonuçta sen işte pişmiş olacaksın bir yandan, ayrıca dünya kadar ekstra zamanın olacak kendini geliştirebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar