«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 evet Efes 14 haftalık (yaklaşık 3.5 aylık) oldu. Bir ayda iki katı oldu resmen. Çok çabuk büyüyolar ya. Son resimdede bi sigara paketi duruyor. Gelişimini sigara paketine endeksli olarak takip ediyorum yanlış anlaşılmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hehe çok tatlı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 auhau super tip.Su bi kulaklari asagida oldugu zaman asiri tatli oluyorlar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bugün çektiğim bi fotoğraf. efes kankası tangoyu yere devirirken. yazık valla tangoya 11 yaşında ama eziliyo efesin altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ahah bayılıyorum şu alman kurtlarına ya.. Hakkaten çok güzel bir hayvan ^^ çok sağlıklı gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sağolasın. valla kuş sütüyle beslemek derler ya öyle bakıyorum efese. hayatımda kendime bu kadar özen göstermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bu köpeğin hep sağ kulağı dik sol kulağı katlı şirin duruyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 5 aylık olduk 20 ocakta. yeni resimlerimiz vede bir adet videomuz var. videoyu youtubea koydum onay gelince koyacam burayada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Luriel said: bu köpeğin hep sağ kulağı dik sol kulağı katlı şirin duruyo :P kulaklar dikildi artık gitti o şirinliği :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Super kopek hehe. son pozu super cikmis (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 sağol :) sondan ikincisi benim favorim. albert einstein bakışı ve dil çıkarışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 AHHAHAHA son pozda gsd durusu yapmis ondan cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 asıl gsd duruşu burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Videomuzda hazır. İlk defa denize giriyoruz buyrun http://www.youtube.com/watch?v=xG2M6QK_eZg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 akıllanmıs 2. yakalada hiç oralı olmadı atılınca suya dogru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ulan hangi ara büyüdü bu köpek euheuheue Süper ya msndeki avatarına bakıyorum bi de şimdi ki haline. Aslan gibi olmuş, yerim ulan. Garibimi attınız bu havada denize yazıktır yahu :) UZUN ÖMÜRLER İKİNİZİ DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bu havada diyorsunda o gün hava 20 dereceydi bende gircektim yani denize nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ben İstanbul olarak düşündüm tabi hehe edit: hoş istanbul' da olabilir. ama 20 derece hatırlamıyorum ben ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 nerde istanbulda öyle plaj ohoo. Dalyan iztuzu plajı. marmaris fethiye tarafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 iki resmi birlikte görünce dumur oldum ya. paylaşıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Yok böyle bi köpek ya. Hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Evet evet hastayız. Daha fazla resim, daha fazla! İçimdeki "evde Alman kurdu beslenmez" ideolojisini yenmem için daha fazla resim lazım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 moralini bozmak istemem ama evde beslemiyorum :( kendine özel bahçesi var arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 şşş yok ööle bişe yalan külliyen yalan EVDE BESLENEBİLİR TAMAM MI??!! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Evde beslenir tabi yahu niye beslenmesin, pitbull besliyorum ben. Sıpa ahşap ne varsa 9 haftalık olmasına rağmen tıkır tıkır kemiriyor. Alman kurtlarının yeri ayrıdır, şu alan koruma eğitimlerini vs zart zurtunu aldıktan sonra bilmiyorum daha sağlam bir güvenlik sistemi var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar