raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 FB altyapısına vermek için 12 erkek doğurmasını isteyen koca adamın rüyasına aziz yıldırım girmiş, alt yapıyıa 12 tane çocuk yap getir demiş http://www.youtube.com/watch?v=Y4nAI8xX8wU -ben fenerbahce askıyla buyudum fenerbahce askıyla olecem... -hepsi fenerbahceli olacak be abi -yılmaz sen ciddimisin 12 tane cocuk yapacanda fenerbahcenın alt takımına vereceksın -kurban oldugum allah verecek (12 tane erkek cocuk) ınanyıorum ben. yeter artık ben son kararımı verdım abi - neymıs son kararıın -erkek cocuk doguracak , fenerbahce altyapısına futbolcu yetıstırecem , aziz babaya bedavaya hediye edecem.. - dogacak cocuga da tuncay adını verecekmısınn - en basta onu dusunmustukde onu sonraya bıraktık abi - sen kendini açık türbündemi zannediosun?? - abiiii yeter artık bende zaten bunalımdayım, farkındayım. ama Allahtan umut kesilmez ,Allah buyuk. Cocuklarıma aileme dugunum - Ben bunalımdan ne dedıgımın farkındamıyım yalcın abi ? - Abi bi dinle 5 dakka nie bunalımdasın bak sampiyonda oldunuz [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 11:31 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ahah helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 e ö oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Ahahahahahahahahahaha süper ya. "kaç çocuk yapacağımı sana mı sorucam ya" dediğinde eve bir özel tim yollayıp alayını kurşuna dizdirmek geçti içimden. Soyun tükensin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 edit: pff [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 11:20 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 olay lan bu program :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 auhahua abi klasik geyiktir bu programlar kurmaca diye de, kuran da böyle kursun ahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Burdan Galatasaraylı arkadaslara sesleniyorum. Gerekli cevabı verelim , 13 adet cocukla :D [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 12:17 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ehehe fenerbahçe türk oyuncu almıyo ki hem bi kere boşuna çaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 zuhuhaa eternaluscuuum cok dooru bi tespit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 o cocuklar turk degil abicim ! Brasil onlar BRASIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 açıldı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 adam sonucta kendine bi hedef belirlemis kosket degil destek olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 abi bu program süper.haftada 1 yayınlanması gerekiyo ama ayda 1 yayınlanıyo çünkü hafta yayınlanıp 3 hafta kapatılıyo küfürden.şahane atışmalar var telefon filan mükemmel adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Programdan inceler.http://www.youtube.com/watch?v=zOWZ_HyYxEUSus Ecddani sikerün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar