Zed Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bi sürü eski adventure oyununu uyumluluk sorunu olmadan oynayabilicez. önceden de varmış sanırım ama yeni haberim oldu. 0.5.1 versiyonuyla beraber nasıl olduysa beneath a steel sky da freeware oldu, full cd versiyonu scummvm anasayfasından indirelebiliyo. önceden sürekli takılan, sessiz müziksiz cutscenesiz introsuz versiyonlarını oynamıştım, meğer oyun çok daha güzelmiş. işin asıl güzel tarafı, artık bu oyunlar sadece windowsda değil, linux ve hatta dreamcast ve hatta avuçiçi bilgisayarlarda da oynanabilecek. şimdilik desteklenen oyunlar şunlar: Maniac Mansion (original) Maniac Mansion (enhanced) Zak McKracken and the Alien Mindbenders (original) Zak McKracken and the Alien Mindbenders (enhanced) Zak McKracken and the Alien Mindbenders (256 - FmTowns)Indiana Jones and the Last Crusade Indiana Jones and the Last Crusade (256) Indiana Jones and the Last Crusade (256 - FmTowns) Loom The Secret of Monkey Island (EGA) Passport to Adventure (Indy3, Monkey and Loom demos) Loom (256 color CD version) The Secret of Monkey Island (VGA Floppy) The Secret of Monkey Island (VGA CD) The Secret of Monkey Island (Alternative VGA CD) Monkey Island 2: LeChuck's revenge Indiana Jones 4 and the Fate of Atlantis Indiana Jones 4 and the Fate of Atlantis (Demo) Putt-Putt Joins The Parade (DOS Demo) Putt-Putt Joins The Parade (DOS) Putt-Putt Goes To The Moon (DOS Demo) Putt-Putt Goes To The Moon (DOS) Putt-Putts Fun Pack Fatty Bears Birthday Surprise (DOS Demo) Fatty Bears Birthday Surprise (DOS) Fatty Bears Fun Pack Day Of The Tentacle Day Of The Tentacle (Demo) Sam & Max Sam & Max (Demo) Full Throttle The Dig Curse of Monkey Island Beneath a Steel Sky Simon The Sorcerer 1 Talkie (Win) Simon The Sorcerer 1 Talkie (DOS) Simon The Sorcerer 1 Talkie (Amiga CD32) Simon The Sorcerer 1 (DOS) Simon The Sorcerer 1 (Amiga) Simon The Sorcerer 1 (Demo) Simon The Sorcerer 2 Talkie (Win) Simon The Sorcerer 2 Talkie (DOS) Simon The Sorcerer 2 Talkie (Amiga or Mac) Simon The Sorcerer 2 (DOS)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 çok sağolasın program için. peki bunlar hep abondonware oyunlar mı? full sürümlerini nerden bulabiliriz? [hline]By Gamers For Gamers [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 August 2003 08:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 dediğim gibi beneath a steel sky'ı scummvm'nin sitesinden indirebilirsin, diğerleri için de underdogs'a bak, sanırım çoğunu bulursun.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 azmodai bişe anladıysam arap kökenli oliyim heheh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 4 temmuz amerikalıların bayramıdır da dalga geçmişler biraz amerikalı vatan severlerle hehe süper ya bilmiodum ben bunu eyvallah zed gel de palm alma hehe[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 zed sustu sustu bombayı patlattı, simon u oynamak için kaç takla attırdık develere olmamıştı, :) beneath steel sky ı da cdsini bozuk sanıp oynamayıp yıllar sonra introsuz oynamıştım.. Direk indiriyorum hepsini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 daha önce biyerlerde gene vermiştim ama burası tam yeri: www.classic-trash.com yeşiller bedava, kırmızılar parayla... Tuzumuz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 The Dig!!!!! babalar bu yazdıklarınız progun içindemi??[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 larry yokmu yaf?[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar