Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatında hiç ilişki yaşamayanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kuzen muhabbetinin başlangıcını heracles1986 nın attığı o ilk mesajı dün gibi hatırlıyorum her hatırladığımda da sesli olarak kopuyorum bitsin artık bu acı :)
Mesaj tarihi:
BEYLER SAKİN OLUN

heracles1986
üye § 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 13:06 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

gerizekalı angut senin yüzünden epilepsi krizi olan kuzenim sayende spo açmadan yaptıın bu salaklık yüzünden masadan düşüp bileğini burktu hey allahım ne hanzo adam ya
Mesaj tarihi:
Yahu annatamadım ki işte çocuğuz o zamanlar cesur ve güzel pembe dizileri moda tv de görüorz barbie oynarken mrk ediorz çocuk aklımızla böle vücudun heryerini öpüorz yani o günü hiç unutmam kimse unutturamaz facebookta buldum kızı eheheh kızım sen ilk bana verdin dedim :D yani olay bu
Mesaj tarihi:
sus artık ya off..üye alımı açılmasa mıydı acaba
Mesaj tarihi:
said:

...komşumuzun kızı batman le power rangers ları çarpıştırıyordu o da yetmiodu oyuna barbie sokup barbiyle dövdürüyodu...

bir feminist yetişiyor isimli kitaptan alıntıdır.
© 1995, das-aAa yayıncılık
Mesaj tarihi:
Abi kız dediiin yani ne biliyim barbileriyle oynar benim zamanımda öyleydi tabi şimdi öyle diil bakıormda ilkokul 5 e giden veletler sevgili oluo sdfsdf
Mesaj tarihi:
Ilkokulda Power Rangers olurduk biz, benim de o zamanlar tip cok benzedigi icin Blue Ranger olurdum hep, hic sorun yasamadim. Ama insanlar birbirini keserlerdi Kirmizi ve Siyah ranger icin, kizlar da ayni sekilde Sari ve Pembe icin. Bi de Kirmiziliya yazan kiz mesela inatla Sari olmaya calisirdi falan sdfsd. Sonra yesil cikti mertlik bozuldu, siniftaki kiz-erkek power ranger dengeleri alt ust oldu.
Ve kodumun Blue Ranger'i dizi boyunca kimseye cakmadigindan ben oyle atladigim zipladigimla, agac dovdugumle kaldim =/
Mesaj tarihi:
Süpersin :D:D ahah bizde pembe ranger için zamanında az mı beyaz ranger olmak için kapıştık hatırlarım toys'r'us tan gidip beyaz rangerın kaplanını almıştım sırf sınıftakiler alamıo die dsfsdfs
Mesaj tarihi:
o değil de süper baba vardı bizimkiler vardı he man vardı hitcliff vardı susam sokağı vardı tsubasa vardı full house vardı mavi ay vardı dallas vardı cesur ve güzel vardı yalan rüzgarı vardı parliement pazar gecesi sineması vardı jetgiller vardı richie rich vardı adams ailesi vardı a takımı vardı cosby vardı...yaşlandık mı?
Mesaj tarihi:
olm biz küçükken manyaktık lan.

sınıfta arda diye bi çocuk vardı, devamlı "apo yakalanıyor" oynayıp çocuğu da apo yapardık ateş ederdik sonunda yakalardık.

sonra bi gün apo yakalandı, biz aynı oyunu "apo yakalandı" diye oynamaya başladık.

devamını bilmiyorum izmire taşındık sonra euhehu.
  • Yeni Oluştur...