Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatında hiç ilişki yaşamayanlar

Queen

Öne çıkan mesajlar

kuzen muhabbetinin başlangıcını heracles1986 nın attığı o ilk mesajı dün gibi hatırlıyorum her hatırladığımda da sesli olarak kopuyorum bitsin artık bu acı :)
Sosyal ağlarda paylaş

BEYLER SAKİN OLUN

heracles1986
üye § 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 13:06 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

gerizekalı angut senin yüzünden epilepsi krizi olan kuzenim sayende spo açmadan yaptıın bu salaklık yüzünden masadan düşüp bileğini burktu hey allahım ne hanzo adam ya
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu annatamadım ki işte çocuğuz o zamanlar cesur ve güzel pembe dizileri moda tv de görüorz barbie oynarken mrk ediorz çocuk aklımızla böle vücudun heryerini öpüorz yani o günü hiç unutmam kimse unutturamaz facebookta buldum kızı eheheh kızım sen ilk bana verdin dedim :D yani olay bu
Sosyal ağlarda paylaş

Ilkokulda Power Rangers olurduk biz, benim de o zamanlar tip cok benzedigi icin Blue Ranger olurdum hep, hic sorun yasamadim. Ama insanlar birbirini keserlerdi Kirmizi ve Siyah ranger icin, kizlar da ayni sekilde Sari ve Pembe icin. Bi de Kirmiziliya yazan kiz mesela inatla Sari olmaya calisirdi falan sdfsd. Sonra yesil cikti mertlik bozuldu, siniftaki kiz-erkek power ranger dengeleri alt ust oldu.
Ve kodumun Blue Ranger'i dizi boyunca kimseye cakmadigindan ben oyle atladigim zipladigimla, agac dovdugumle kaldim =/
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de süper baba vardı bizimkiler vardı he man vardı hitcliff vardı susam sokağı vardı tsubasa vardı full house vardı mavi ay vardı dallas vardı cesur ve güzel vardı yalan rüzgarı vardı parliement pazar gecesi sineması vardı jetgiller vardı richie rich vardı adams ailesi vardı a takımı vardı cosby vardı...yaşlandık mı?
Sosyal ağlarda paylaş

olm biz küçükken manyaktık lan.

sınıfta arda diye bi çocuk vardı, devamlı "apo yakalanıyor" oynayıp çocuğu da apo yapardık ateş ederdik sonunda yakalardık.

sonra bi gün apo yakalandı, biz aynı oyunu "apo yakalandı" diye oynamaya başladık.

devamını bilmiyorum izmire taşındık sonra euhehu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...