diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bizim Arif abi 5 yaşında milli olduğunu söylüyodu inşaatta olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Abi ona bakarsan bende anamın şeyinden çıktım bi nevi cinsel ilişki sdsfsdf sanırım ruh hastasıyım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kuzen muhabbetinin başlangıcını heracles1986 nın attığı o ilk mesajı dün gibi hatırlıyorum her hatırladığımda da sesli olarak kopuyorum bitsin artık bu acı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 diablotg said: bizim Arif abi 5 yaşında milli olduğunu söylüyodu inşaatta olmuş HAhahaahaAAHAHAHAhaahAHahahaaAHAha :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 JD bu öyle değil topu kaçmış inşaata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 BEYLER SAKİN OLUN heracles1986 üye § 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 13:06 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- gerizekalı angut senin yüzünden epilepsi krizi olan kuzenim sayende spo açmadan yaptıın bu salaklık yüzünden masadan düşüp bileğini burktu hey allahım ne hanzo adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 abi 12 yaşında neyin ne olduğunu bilmiyo muydun yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yahu annatamadım ki işte çocuğuz o zamanlar cesur ve güzel pembe dizileri moda tv de görüorz barbie oynarken mrk ediorz çocuk aklımızla böle vücudun heryerini öpüorz yani o günü hiç unutmam kimse unutturamaz facebookta buldum kızı eheheh kızım sen ilk bana verdin dedim :D yani olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sus artık ya off..üye alımı açılmasa mıydı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 OMFG!!!! Sen BARBİE mi Oynuodun???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 12 yaşındasın bi kızın evine misafirliğe gidiosunuz kızın odasından action man mi çıkmasını beklerdin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 olur niye olmasın bizim komşumuzun kızı batman le power rangers ları çarpıştırıyordu o da yetmiodu oyuna barbie sokup barbiyle dövdürüyodu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 said: ...komşumuzun kızı batman le power rangers ları çarpıştırıyordu o da yetmiodu oyuna barbie sokup barbiyle dövdürüyodu... bir feminist yetişiyor isimli kitaptan alıntıdır. © 1995, das-aAa yayıncılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Abi kız dediiin yani ne biliyim barbileriyle oynar benim zamanımda öyleydi tabi şimdi öyle diil bakıormda ilkokul 5 e giden veletler sevgili oluo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aa madalyam olmuş la. sallayınca fiuv fiuv diye hava sesi yerine şıngır şıngır ses çıkıcak artık 2 tane oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Benimkine 890 var daha dsfsdf ama kascam sadece kişisele yazarak 1000 msj etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ilkokulda Power Rangers olurduk biz, benim de o zamanlar tip cok benzedigi icin Blue Ranger olurdum hep, hic sorun yasamadim. Ama insanlar birbirini keserlerdi Kirmizi ve Siyah ranger icin, kizlar da ayni sekilde Sari ve Pembe icin. Bi de Kirmiziliya yazan kiz mesela inatla Sari olmaya calisirdi falan sdfsd. Sonra yesil cikti mertlik bozuldu, siniftaki kiz-erkek power ranger dengeleri alt ust oldu. Ve kodumun Blue Ranger'i dizi boyunca kimseye cakmadigindan ben oyle atladigim zipladigimla, agac dovdugumle kaldim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Süpersin :D:D ahah bizde pembe ranger için zamanında az mı beyaz ranger olmak için kapıştık hatırlarım toys'r'us tan gidip beyaz rangerın kaplanını almıştım sırf sınıftakiler alamıo die dsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 o değil de süper baba vardı bizimkiler vardı he man vardı hitcliff vardı susam sokağı vardı tsubasa vardı full house vardı mavi ay vardı dallas vardı cesur ve güzel vardı yalan rüzgarı vardı parliement pazar gecesi sineması vardı jetgiller vardı richie rich vardı adams ailesi vardı a takımı vardı cosby vardı...yaşlandık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 olm biz küçükken manyaktık lan. sınıfta arda diye bi çocuk vardı, devamlı "apo yakalanıyor" oynayıp çocuğu da apo yapardık ateş ederdik sonunda yakalardık. sonra bi gün apo yakalandı, biz aynı oyunu "apo yakalandı" diye oynamaya başladık. devamını bilmiyorum izmire taşındık sonra euhehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHAA:D:D:D:D:DD:D:D:D:DD:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Penthesilea said: arkasından bunun gelme ihtimali gelmişti aklıma yazarken ama, öyle acaip bi oyunu da yazmasam içimde kalırdı eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Güzeldi ya valla ilaç gibi geldi yemin ediyorum sabaha kadar forumda durasım var yatınca boğulucağımı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 valla çantamda penguen+uykusuz duruyo yatsam mı diye düşünüyorum okurum diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar