Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winamp 5.5

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Burda görünce güncelledim. Güzel olmuş da bu yeni skinde playlist i filan ayırma yokmu? ben normalde startmenüye yapışık çubuk halinde kullanırım, logosuna tıklayınca playlist ve ml gelir. Bunda maximize diyip yukarıya atıp sonra ordan açmak gerekiyor da.
Sosyal ağlarda paylaş

cd rip var mesela pro'da..
bi de mirage media library'nin içinde zaten dashboard =)
Media Library bölümlere ayrılmış durumda..Bellekteki parça listesini soruyorsan local media böümü var.

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 10:49 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

canım pro'ya para mı verilir...
ararsan bulursun :D getirdiği farklar daha hızlı cd yazma, daha hızlı rip etme vs...

bir de bilgi vereyim belki karşılaşan olmuştur, klavyesinde media tuşları olanlar, ileri geri tuşuna bastığında şarkı atlamıyorsa, seçeneklere gidip global hotkeys'i aktif yapın. delirdim resmen tuşları kullanamayınca.
Sosyal ağlarda paylaş

başka konu açıp kirletmeyelim bari kullandığınız ve işe yarar , güzel bulduğunuz plug in leri paylaşalım

benim şu an sardığım 2 tane var
1. minilyrics (über bişi)
2. şarkıya göre klavye ışıklarıyla oynayan (adını unuttum şimdi)
3. msn ne dinlediğimi göster
4. auto tag
5. album cover art finder

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 11:20 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

dsp effect olarak jammix enhancer. sesin ne kadar değiştiğini göreceksiniz. dsp effect de ne diyenlere de açıklayayım: dsp effect, winampta bulunan eq ayarının daha gelişmişi diyebiliriz, bi sürü bass ayarı var, tiz ayarı var vs. kendi üzerinde hazır gelenler var, onlar yetiyor. en danik olan general enhancement i seçseniz bile fark ediyosunuz değişikliği.

başka da kullandığım plug in yok. artık winampın üzerinde default olarak geliyor diye biliyorum ben msn plug-in'i.

miniliyrics gerçekten güzel ama zırt pırt kod gir deyip duruyo. kod bulduk girdik, sonra her açışımda farklı bi yerde çıkıyo karşıma miniliyrics karşıma(daha çok üst üste binmiş şekilde oluyolar). dellendim, kaldırdım. leos lyrics plug-in var ama bi kaç aydır göçmüş durumda, çalışmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir ayar yok sanırsam bento'da..
bir de
said:
5. album cover art finder

nerden iniyor bu plug-in?winamp'ın kendisi saçmalıyor çünküm..ahmet kaya'da rage against the machine panik'te metallica falan çıkıyor =)

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 11:58 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...