ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Aynen böle. belgelerimden yukarı yapınca tüm ikonlar gözüküyor.Ama masaüstünde hiç bişi yok. Dedim çift ekran özelliginden mi diye.Yok. Başka bişi oldu.Masaüstü bomboş. Çözümünü bilen var mi?Yada daha önce basına gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 sağ kılik görünüm masaüstü simgeleri göster yap bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ikon derken bilgisayarım c d falan mı görünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 root:Documents and Settings{userName}Desktop klasöründe de mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ıhh simgeleri gösteri de yaptım. Ark yaptı.Salak sölemedi nasıl yaptıgını. Mal işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Dediğim le olmadı mı ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 yok onu direk denedim zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sorunu hallettim. sağ tıklayıp show desktop icons diyince oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 muhtemelen ekranın üst kısmını araç çubuğu haline getirdin. onu kaldırman lazım eğer yaptıysan. mouseu ekranın en üstüne götür bakalım bişe çıkacak mı. genelde auto hide oluyolar da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar