Joker Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 yurtiçi kargodan bişi gelcekti bu gün, aradım kargonuz yolda diyor. saat 8 oldu hala gelen giden yok. sizce bu saatte kargo fln gelirmi yoksa bu kargodaki kız benimle kafamı buluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 10 da gelmişti geçen gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 postaci kapiyi 2 kere calar demek geldi icimden nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 6 da sistemi kapatırlar bugun son anda yetistim oradan biliyorum aras kargoysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ya sistemi o saatte kapatıyorlarda şuan yoldaymış kargom, yani 9-10 gibi gelebiliyormu yoldaki kargo diye merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Gelir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 gelmez abi 10 de geliosa 12 dede gelebilir 12 de gelen 2 dede gelir vs vs 7/24 cali$mazlar bence hepsini gectim yani o saate rahatsiz etmezler kimi 10 da uyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 en son 10 da gelir kargo ama kurye olsa 12 de gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 geçen perşembe 4 te bayiye vardı kargom pazartesi ulşatı bana (bayram vs. yüzünden cuma-cumartesi-pazar tatildi) not: Yurtiçi kargoydu [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 20:41 tarihinde, nuki tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 gelmedi mi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 yok gelmedi. arıyorum arıyorum meşgul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 telefonu acık bırakıp gidiyolar orda suan kimse yok yarın sabah ulasır eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 telefon niye açık bırakılıp gidilir ya, bizde çok mu çalışıyorlar diye üzülüyoruz :D gösteririm ben o kıza hani yoldaydı kesin gelirdi akşam diye.. Hrr..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 peki yarın saat kaçta çıkar bunlar benim 9-12 arasında japonca dersim var en erken 1 de evde olurum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Dağıtım 18'e kadardır, sonraya uzamaz kolay kolay. Yalnız bir kere aras kargo ile çok fena kapıştım bir ürün için. Akşam 8 buçukta kargo görevlisine hiç benzemeyen biri paketi getirmişti sonrasında : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 6 dan sonra dağıtım yok. Sistemleri kapatıyorlar, yarın evde bulamazlarsa en yakın kargo bayiine bırakırlar oradan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Sabah telefon et dağıtıma çıkmadan kargocular ve ben gelip elden alıcam diyip nerde öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 22.30 da kargo geldiğini biliyorum bana. yüklüyor kamyona çıkıyor akşam üstü bitirene kadar ya da keyfine göre heralde euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: Sabah telefon et dağıtıma çıkmadan kargocular ve ben gelip elden alıcam diyip nerde öğren. HepsiBurada'dan gelen ürünleri falan o şekilde alamıyosun mesela. Bir kaç kere denedim, adres teslim istemişsiniz iade edemeyiz burdan dediler. Böyle bi yerden aldıysan bi uğrayayım alayım gibi bişey düşünme. Telefon olayını atlama yani :) Yurtiçi sabah saat 9 gibi dağıtıma başlıyor. Aras da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 6'da dağıtımı kapatıp giden aras kargo.. Çok çektim ordan biliyorum. Geçenlerde abartıp hepsiburada siparişimi gel kendin al şubeden bizi kasma dediklerinde yurt içi kargoya geçtim. Bi aksilik olmazsa aynı gün getiriyorlar, hatta evde bulamazlarsa üst üste 3 gün teslim edene kadar geliolar. Aras kargo pek bi rahat, eve bile gelmeden kendin şubeden al diyordu. Evde olamicaksan da yurt içi şubesinden teslimatı yapan kişinin tel.ini alırsın, şubede bırak filan dersin mesela. Ya da direk müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor bazı durumlarda, üstten ayar vermeyince çalışmıyorlar bazen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Şikayet etseydin direk. Hem hepsiburada'ya hem de aras kargo genel müdürlüğe. Arayıp sana gel al diyen kişinin adını verdikten sonra görürüm o gel al diyeni ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Bu arada benimde yurt içi kargo ile yaşadığım bir sorun; Tüm gün evde oturduğum ve kargo beklediğim bir gün markete gitmem gerekti. Aşağı bir indim Yurtiçi Kargo'dan bir kağıt, geldik sizi bulamadık, paketinizi gelin alın diye. Adamlar zile bile basmadan kağıt bırakıp dönmüşler. Ne kadar dediysem anlatamadım, inandıramadım. Taşımak zor geldi heralde. O gün bugün mecbur kalmazsam çalışmıyorum hiçbiri ile. Çok lazım değilse kendim götürüp getiriyorum müsait vakitlerde. Ya da varsa UPS falan seçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Ettim tabii ki de :D Hepsiburadaya, aras kargo müşteri hizmetlerine vs. Ondan sonra 25 defa aradılar şu saatte getircez onaylıyor musunuz, özür dileriz terbiyesizlik etmiş arkadaşlar dediler ama iş işten geçti bi kere, aras kargo çok sorun çıkarıyordu 4-5 gün bekletiyordu, yurt içinden memnunum valla aynı gün geliyor kolilerim. Bizim semte hizmet veren aras şubesinin öküzlüğü büyük ihtimalle ama çekemem ben kimsenin nazını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 3 saat önce aramıştım, saat 4'e kadar gelicek dediler saat 4:30 oldu hala gelen giden yok başlıcam bunların şarap çanağına ha!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 başlıcam bunların yapcağı işe ha kargomu kaybetmişler pazartesi tutanak tutulcak fln diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar