Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kargo saat kaçta gelir en son?

Joker

Öne çıkan mesajlar

said:
Sabah telefon et dağıtıma çıkmadan kargocular ve ben gelip elden alıcam diyip nerde öğren.

HepsiBurada'dan gelen ürünleri falan o şekilde alamıyosun mesela. Bir kaç kere denedim, adres teslim istemişsiniz iade edemeyiz burdan dediler. Böyle bi yerden aldıysan bi uğrayayım alayım gibi bişey düşünme. Telefon olayını atlama yani :)

Yurtiçi sabah saat 9 gibi dağıtıma başlıyor. Aras da öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

6'da dağıtımı kapatıp giden aras kargo.. Çok çektim ordan biliyorum. Geçenlerde abartıp hepsiburada siparişimi gel kendin al şubeden bizi kasma dediklerinde yurt içi kargoya geçtim. Bi aksilik olmazsa aynı gün getiriyorlar, hatta evde bulamazlarsa üst üste 3 gün teslim edene kadar geliolar. Aras kargo pek bi rahat, eve bile gelmeden kendin şubeden al diyordu. Evde olamicaksan da yurt içi şubesinden teslimatı yapan kişinin tel.ini alırsın, şubede bırak filan dersin mesela. Ya da direk müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor bazı durumlarda, üstten ayar vermeyince çalışmıyorlar bazen :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada benimde yurt içi kargo ile yaşadığım bir sorun;

Tüm gün evde oturduğum ve kargo beklediğim bir gün markete gitmem gerekti. Aşağı bir indim Yurtiçi Kargo'dan bir kağıt, geldik sizi bulamadık, paketinizi gelin alın diye. Adamlar zile bile basmadan kağıt bırakıp dönmüşler. Ne kadar dediysem anlatamadım, inandıramadım.

Taşımak zor geldi heralde. O gün bugün mecbur kalmazsam çalışmıyorum hiçbiri ile. Çok lazım değilse kendim götürüp getiriyorum müsait vakitlerde. Ya da varsa UPS falan seçiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ettim tabii ki de :D Hepsiburadaya, aras kargo müşteri hizmetlerine vs. Ondan sonra 25 defa aradılar şu saatte getircez onaylıyor musunuz, özür dileriz terbiyesizlik etmiş arkadaşlar dediler ama iş işten geçti bi kere, aras kargo çok sorun çıkarıyordu 4-5 gün bekletiyordu, yurt içinden memnunum valla aynı gün geliyor kolilerim. Bizim semte hizmet veren aras şubesinin öküzlüğü büyük ihtimalle ama çekemem ben kimsenin nazını :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...