Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Dirty Sexy Money... bu sezon baslayan ve abc kanalinda yayinlanan bir dizi. Daha 4 bolum cikmis ama ona ragmen kendisine bayagi baglamayi basardi beni.... Kadrosunu cok tuttum ve genel anlamda hepsi iyi oynamanin yani sira ilgi cekici karekterler. Konuyu ozetle soyle anlatayim, cok cok cok zengin bir aile var -- The Darlings. Bu ailenin butun isleriyle ugrasan avukat Dutch oluyor ve aile yerine oglu Nick'i getirmek istiyor, bu arada Dutch'un olumunde cinayet supheleri var ve oglu Nick bu sirri cozmek istiyor.... Dizinin ana karekteri Nick George'u Six Feet Under dizisinden tanidigimiz Peter Krause oynamaktadir, Alec baldwinin kardesi William Baldwin, 24ten tanidigimiz Keifer Sutherlandin babasi Donald Sutherland da dizide onemli roller tasimaktadir. Oldukca begendim diziyi, her karekter oturmus ve kendisini bir sekilde sevdiriyor, ozellikle Darling kardeslerinden birisi olan Brian Darling (Glenn Fitzgerald oynuyor, 40 days 40 nightsta da vardi bu eleman) basarili bir karekter kanimca. [spo][/spo] Dizi eglenceli, hikayesi de hic fena degil, zamanla tutulur bence tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Ya Azmo işin gücün yok, gece gece yok dirty, yok sexy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 http://www.imdb.com/title/tt0960136/ imdb sayfasi da burda :P Itiraf etmeliyim ki ben bol aksiyon olur diye basladim diziye entourage gibi guzel sahneler olur diye ama oyle cikmadi... yine de guzel ve ilgi cekici tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: Azmodai üye [şikayet et] § 20 Ekim 2007, Cumartesi - 06:23 [ özel msj ] Itiraf etmeliyim ki ben bol aksiyon olur diye basladim diziye entourage gibi guzel sahneler olur diye ama oyle cikmadi... Seks yok diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 gorunurde birsey yok :P bir nip tuck degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 daha vote bile almamış imdb de o kadar taze =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 severek izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: Azmodai 20 Ekim 2007, Cumartesi - 06:32 tarihinde demis ki: gorunurde birsey yok :P bir nip tuck degil yani. http://www.imdb.com/title/tt0411008/ Lostun da vote'u yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 (awaiting 5 votes) bu olay nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yanlış bilmiyorsam imdb de sürmekte olan dizilere oy veremiyosun.dizi bitince not veriliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Oy gösterilmesi için en az 5 oy verilmesi gerekiyor demek. Şöyle ki 1 kişi oy verse adam 10 puan verse film 10 üzerinden 10 gözükür. Onu engellemek için en az 5 oy olması gerekli oyunun gözükmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 teorin lostu açıklamıyor ama 5 kişi bile oy vermemiş yani losta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ya oyu bosverin, dizi taze zaten daha1. sezon 4. bolum dun cikti aaa. veya ondan onceki gun. hatirlamiyorum ama yeni cikti iste :P diziyi konusun, izleyenler yorum yapsin [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 16:51 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: forgiver 20 Ekim 2007, Cumartesi - 16:31 tarihinde demis ki: teorin lostu açıklamıyor ama 5 kişi bile oy vermemiş yani losta İşte onu bende çözemedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ya brigand ın dediği doğru sanırım ama anca diziler bitince.daha öncede yazdım diziler tamamlanmadan not verilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Olabilir. Hadi test edelim, ben lost'a oy verdim 10 üzerinden 10. 4 kişi daha versin, eğer oylamada gözükmezse fenris'in dediği gibi olma ihtimali yüksek. Diziler bitmeden oylar gözükmüyor demek olur. Bakınız heroes'ta da oylar gözükmüyor. http://www.imdb.com/title/tt0813715/ [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 22:54 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ya Konu Dirty Sexy Money, kimin oy alip veremedigi degil aaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 fena değil gibi sanki dizi de çok saracak gibi durmuyo, sadece peter krause var diye indirmiştim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 8 bölüm çıktı sanırım şimdiye kadar; bu sezon izlediğim en iyi yeni dizi diyebilirim. donald sutherland wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 9muş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Chuck bitti buna basliyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Chucktan daha güzel bu :) Psikolojik bozukluk yapabiliyor insanda tabi o kadar parayı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 fenris said: yanlış bilmiyorsam imdb de sürmekte olan dizilere oy veremiyosun.dizi bitince not veriliyo. Bu ne madem?.Geç oldu bariz de ,olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 imdbnize baslarim lan! diziyi konusun diziyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Oy verelim evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar