Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dirty Sexy Money

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Dirty Sexy Money... bu sezon baslayan ve abc kanalinda yayinlanan bir dizi. Daha 4 bolum cikmis ama ona ragmen kendisine bayagi baglamayi basardi beni.... Kadrosunu cok tuttum ve genel anlamda hepsi iyi oynamanin yani sira ilgi cekici karekterler.

Konuyu ozetle soyle anlatayim, cok cok cok zengin bir aile var -- The Darlings. Bu ailenin butun isleriyle ugrasan avukat Dutch oluyor ve aile yerine oglu Nick'i getirmek istiyor, bu arada Dutch'un olumunde cinayet supheleri var ve oglu Nick bu sirri cozmek istiyor....

Dizinin ana karekteri Nick George'u Six Feet Under dizisinden tanidigimiz Peter Krause oynamaktadir, Alec baldwinin kardesi William Baldwin, 24ten tanidigimiz Keifer Sutherlandin babasi Donald Sutherland da dizide onemli roller tasimaktadir.

Oldukca begendim diziyi, her karekter oturmus ve kendisini bir sekilde sevdiriyor, ozellikle Darling kardeslerinden birisi olan Brian Darling (Glenn Fitzgerald oynuyor, 40 days 40 nightsta da vardi bu eleman) basarili bir karekter kanimca.
[spo][/spo]

Dizi eglenceli, hikayesi de hic fena degil, zamanla tutulur bence tavsiye ederim :)

Sosyal ağlarda paylaş

Olabilir. Hadi test edelim, ben lost'a oy verdim 10 üzerinden 10. 4 kişi daha versin, eğer oylamada gözükmezse fenris'in dediği gibi olma ihtimali yüksek. Diziler bitmeden oylar gözükmüyor demek olur.

Bakınız heroes'ta da oylar gözükmüyor.
http://www.imdb.com/title/tt0813715/

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 22:54 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...