barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 çektirmesi bile zor aslında ama benim yarılıp alındı sol taraf altlı üstlü. çok ağrın olmuyo yani oluyo da insan dayanabiliyor . fakat çok feci şişip, morarıyo bir de yemek yiyemiyorsun. ama dişleri sıkıstırması bi yana yaptıgı agrının gitmesine değiyo. o sigara olayına gelince de. sigara hem sıcak duman çekiyorsun ağzına , kanamayı arttırır. hem bi ton madde var icinde, enfeksiyon olaylarına fln dememistir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 oyy agrısı pek fena hakkat.. bende cektirmiştim hatta o gun studyo kaydı vardı ve ben agzımı acamıorduum..gecmişlerr ola(agrı bakımından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 senede 1 kere zorluyor benim alttaki 20likler. 1-2 hafta sürüyor bu sonra bakıyorlar cıkışyok duruluyorlar seneye tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 hocam doktor kasapmiş galiba biraz. Neden nersen 2 diş ayni anda çekiliyorsa ayni tarafta olmalari gerekir. Seninki gibi çeker yemek yemek vs çok zor olur. Benimkiler daha çikmamişti deriyi yarip aldilar 4 dikiş atildi. Ona rağmen 2 günde iyileşmişti. bu arada içme dediyse vardir bir bildiği =) geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 hocam doktor kasapmiş galiba biraz. Neden nersen 2 diş ayni anda çekiliyorsa ayni tarafta olmalari gerekir. Seninki gibi çeker yemek yemek vs çok zor olur. Benimkiler daha çikmamişti deriyi yarip aldilar 4 dikiş atildi. Ona rağmen 2 günde iyileşmişti. bu arada içme dediyse vardir bir bildiği =) geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ya benim yirmilik dişin üstünde et war. baya zamandır yapmıyo ama yazın ortasında felakettim. yemek yerken falan eti ısırıyodum. böyle bi parça. sonunda ısıra ısıra kopardımmı naptım bilmiyorum şu anda bi durum yok.Allahım dayanılmıyodu o ağrıya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 AthleT said: Benim sol yirmilik dişim damağımı hatta hayatımı yararak çıktı. Şimdi sağ yirmilik dişim çırpınıyor içerde. Birşey yiyemiyorum doğru düzgün. Hatta sigara bile içemiyorum. Bunun kısa ve acısız bir yolu yok mudur ey pati? HEY!11 Yok mu derdime derman yahu? Bırakın yemek yemeyi sigarayı bile içemiyorum doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 çene cerrahı valla senin dermanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Tutmayın beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar