Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çekilen 20'lik dişler..

Felix

Öne çıkan mesajlar

çektirmesi bile zor aslında ama benim yarılıp alındı sol taraf altlı üstlü. çok ağrın olmuyo yani oluyo da insan dayanabiliyor . fakat çok feci şişip, morarıyo bir de yemek yiyemiyorsun.

ama dişleri sıkıstırması bi yana yaptıgı agrının gitmesine değiyo.

o sigara olayına gelince de. sigara hem sıcak duman çekiyorsun ağzına , kanamayı arttırır. hem bi ton madde var icinde, enfeksiyon olaylarına fln dememistir heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

hocam doktor kasapmiş galiba biraz. Neden nersen 2 diş ayni anda çekiliyorsa ayni tarafta olmalari gerekir. Seninki gibi çeker yemek yemek vs çok zor olur. Benimkiler daha çikmamişti deriyi yarip aldilar 4 dikiş atildi. Ona rağmen 2 günde iyileşmişti. bu arada içme dediyse vardir bir bildiği =) geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

hocam doktor kasapmiş galiba biraz. Neden nersen 2 diş ayni anda çekiliyorsa ayni tarafta olmalari gerekir. Seninki gibi çeker yemek yemek vs çok zor olur. Benimkiler daha çikmamişti deriyi yarip aldilar 4 dikiş atildi. Ona rağmen 2 günde iyileşmişti. bu arada içme dediyse vardir bir bildiği =) geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

AthleT said:
Benim sol yirmilik dişim damağımı hatta hayatımı yararak çıktı.
Şimdi sağ yirmilik dişim çırpınıyor içerde. Birşey yiyemiyorum doğru düzgün. Hatta sigara bile içemiyorum. Bunun kısa ve acısız bir yolu yok mudur ey pati?

HEY!11
Yok mu derdime derman yahu?
Bırakın yemek yemeyi sigarayı bile içemiyorum doğru düzgün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...