reampage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Guildimiz 1 yıldan beri Chromaggus EU PVP (Alliance) serverında bulunmaktadır. Progress Durumu: - Karazhan (2 grup-Farm)... - Grull Farm... - SSC; Fathom-Lord Karathress -> Temizlendi (Farm) Leotheras the Blind -> Temizlendi (Farm) Morogrim Tidewalker -> Temizlendi (Farm) The Lurker Below -> Temizlendi (Farm) Hydross the Unstable -> Temizlendi (Farm) Lady Vashj -> Devam ediyor - The Eye; A'lar -> Devam ediyor Void Reaver -> Temizlendi (Farm) High Astromancer Solarian -> Temizlendi (Farm) Kaelthas Sunstrider -> Devam ediyor Guildimize; - İyi gearlı, - 5 gün raidlere gelebilecek, - Minimum Heroic Epic ve Karazhan gearları, İhtiyaç duyulan classları öğrenmek için http://www.wow-istanbul.net [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 03:45 tarihinde, reampage tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 03:46 tarihinde, reampage tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 03:46 tarihinde, reampage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 aramaya inanalım http://forum.paticik.com/konu.php?id=190159 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Armut piş. Ağzıma düş. Bir guild da deneyimsiz oyuncu arasa şaşarım ztn. Şahsen heroic epic + karazhan itemlarım olsa gidicek daha iyi bi guild arardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Şahsen heroic epic + karazhan itemlarım olsa gidicek daha iyi bi guild arardım. Zaten sorun burdan çıkıyor. Bir guilde girip bu iki grup itemı toplayan kısa süre sonra dağılacağını düşündüğünden guildini terkedip(hatta serverıda değiştirip) adam gibi yabancı bir guilde giriyor. En azından benim bugüne kadar gördüklerim hep böyleydi. Bu yüzden guild aramayı bıraktım(ve bıktım). Honerla arena itemları alınana kadar bg de pvp yapıcam yada hunterımı kasıcam. Kısacası oyunun gerçek amacını uygulayıp oyundan zevk alıcam. 5 günlük sinir harbine de(baba guildlerdeki adamlar dışında) hiç girmiycem. Rahatladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 istanbul sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Valla karazhan itemleri artık standartlaştığından (random karazhan + gruul vs. yapıyor millet serverlerde) pek bir esprisi kalmadı guilde girerken, heroic + karazhan toplamamış oyuncuların şu saatten sonra çok büyük şansa ya da iyi çeneye ihtiyaçları var yeni expten önce end game görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 hakkaten sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Yanarım yanarım, İllidan'ı göremeyeceğime yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: Greeny 22 Ekim 2007, Pazartesi - 14:52 tarihinde demis ki: Yanarım yanarım, İllidan'ı göremeyeceğime yanarım. al benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Nefarian'ı da göremek(kapışmak) nasip olmamıştı fazla koymayacak. Ama netherwingle exalted olunca bir kere de olsa görebilirsiniz. Hatta idam emrinizi bizat veriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Abi pre-tbc her bossu kestim, KT dahil. TBC de VR den ötesini göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: Nefarian'ı da göremek(kapışmak) nasip olmamıştı fazla koymayacak. Ama netherwingle exalted olunca bir kere de olsa görebilirsiniz. Hatta idam emrinizi bizat veriyor :D Karıştırıyor olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Sanmıyorum Illidan kesin geliyor. ama şimdi sen söyleyince hatırladım UBRS'de Nefarian da vardı sanırım. Ama emin değilim. UBRS'ye girmeyeli baya oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 UBRS de rend in geldiği arena gibi biyerde nefarian yukardan izliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 hatta o combatta vael yardım edıyordu bizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Ben illidanın geleceğini tahmin etmediğim için ekran başında durmamıştım. O yüzden sadece sondan bir resim alabildim. [spo] [/spo] 300 riding skilli olan azimli bir rogue 2 haftadan daha kısa bir sürede görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar