Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 İlk bu gelmişti bana bununla beraber ilk legolardan şövalyeler kızları saraylardan kurtarmalar falan başladı. Ufak ufak frp nin ayak sesleri duyuluyordu.(Aket daha 5 yaşında) ama bu alındığında majör fantaziler başladı. Ejderha orduları, onları gece avlamay çalışan şövalyeer, onlara aşık prensesler vesaire..... *nostalji rüzgarları sarmıştır....iki damla gözyaşı bu rüzgarlara karışıp uzakalra gider [hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfatherComachero enstitüsünün yeni yerine buyurunFelsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!![Bu mesaj Aket-Atum tarafından 27 October 2003 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Ne günlerdi ya bi elime kötü şovalye diğerine iyi şovalyeyi alır savaştırırdım. İyi şovalye hep 1 atardı tutturamazdı...[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Bu da benim yalnız şövalyem, deli yüreğim.... hikayesi bile vardı(bana göre) ailesini kötü adamalr (kimler acaba ? ) öldürüyo evindeki yangından sadece atını ve silahların ıfalan kurtarıyo vıdı vıdı[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfatherComachero enstitüsünün yeni yerine buyurunFelsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ne yazIk ki eğLenmiyorum[hline]icQ=135954330 sakIn tIkLama ziLyon tane pencere acILIr
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 aket imgları başka bir site üzerinden versen mesela (angelfire) çünkü gözükmüyorlar.. Edit:Pardon gözüküyorlarmış.. [hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 28 October 2003 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ama oynardım bunlarla bea... şu anda hala bunlardan koca bi poşet şu dolaplardan birinde duruyo galiba *!şu dolapları gösterir : ahanda*[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır]
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 işte abi frpci olunmaz frpci doulur bu yüzden (bu yüzden ne?lan ne yazcam amaan salla)[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 güzel günlerid ya legolarımı özledim[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: Dilbao, 28 October 2003 02:59 tarihinde demiş ki: Bu ne yaa!! Dilbao nun yüzündeki ifadeyi tahmin edebiliyorum. Nihohahah [salyalar saçarak gülmekten yere yuvarlanır][hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim
Forseti Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ben o zamanlar lego technic kasıyodum (oha ne abarttım ama 7 yaşıdma fln başladım) ama bunlar da süperdi ya o kale hariç çoğu bende vardı ama kale yi hep böyle kendim fln yapmak isterdim bende vardı[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: Aket-Atum, 27 October 2003 21:09 tarihinde demiş ki:[hline] benimde bundan vardi. ne kadar ilginc.[hline]piyasada cok kalem var.[Bu mesaj Dojorel tarafından 29 October 2003 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 aman tanrım bu madalyon yoksa yoksa.... kardeşiiim[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Öne çıkan mesajlar