DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 arkadaşlar ben paticikte fln bayaa bi araştırdım bu konuyu siteler fln buldum ama şöle bikaç sorunum var hala:: 1)XP pro kullanıyorum ve kesinlikle açılmıyor dos oyunları(prehistorik,monkey island 2...) 2)The Dig,Full Throttle,Bad Mojo,Monkey island 3(curse of.) oyunlarını indirebileceğim bi yer warmıdır?bunlar xpde çalışır herhal?[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!!
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 www.sharereactor.com adresinde wardır buyuk ihtimal[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Bu arada Xp de dos oyunu çalıştırmak için ben Vdm Sound kullanıodum eskiden çalışıodu oyunlar[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 sharereactor da olsa bile share eden adam bulma ihtimali baya düşük hatta bence bulamazsın.monkey island 3 çok piyasa olduğu için o belki..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Underdogs da bulabilirsin eski adventure oyunlarını.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 28 October 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 underdogs da arıorum 3 gündür hiçbiri yok.yani warda downloadable diil..vdm sound hedesini nreden bulabilirim?[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!!
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Classic Trash,Tuol Bunlara bakmadıysan bak.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ha bide norse by norse west wardı..ama o yoktur heralde. bu arada share reactorda search ediorumda çok yawaş bu site..hiç bi yerde bu oyunları bulamadım çıldırıcam..[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!!
eldar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 norse by norse west de ne ola şimdi aklıma geldi eskioyun.com a gir bi de oranın forumlarında soruştur istersen [Bu mesaj eldar tarafından 28 October 2003 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 norse by norse west wardı hani lost vikings..[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!!
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 eskioyun.com dan wolfenstein ve moonstone indirdim şimdide jazzjack i indiiorum..walla pis gavurlar yapamamış ama bizimkiler yapmış helal hiç bi sorun olmadan xp çalıştırıo oyunları heyt bea!![hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!!
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 scummvm diye bir program var, onda çalıştırabiliyorsun.. paticik internette arat bi :)
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ya indiriorum şimdi scum u çok saol yaw[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!!
Öne çıkan mesajlar