Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 grafikler tam beklediğim gibi. oh ya. en sonunda adam gibi dövüş oyunu çıkıyor sf2 den beri tekken'e güzel diyen herkese buradan eller havaya diyorum. tek tuş oyunu tekken. kombo bilen adam nadiren görürsün. kombo yapmaya kalkarsan da karşındaki tek tuşla oynadığından zevkini kaçırır ağlayasın gelir. tekken severim de çok açıdan da sevmiyorum. sf yönetir. mk da yönetir. gerisi zaten traş kesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Tekken 3 > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Şu göbekli adam kim onu merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ryu nun ustası değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Tekken 3 bir kaç oynamayı bilen eleman bir oldu mu, süper zevkli bir oyundur. Fakat pro vs amateur oldu mu hiç zevk almazsın. SF4'e gelince. En son gameplay videosunu izledim. Yeni ekledikleri breakerlar çok güzel olmuş ya. Oyuna yep yeni bir strateji ekliyor ve cancel da edilebiliyorlar sanırım. Ayrıca super move'larda çok hoş olmuş. Çıksa da biran önce oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 grafikler mükemmel olmuş, özellikle de şu siyah efekti şahane entegre etmişler. sadece cinematic'e özel sanmıştım. yeni karakterler biraz silik görünüyor ama maalesef, gereksiz fransız tip filan heh. koysalardı bir tane kırkpınar pehlivanı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yeni karakterlerden Şişman Bruce Lee yetmesi ile, Gözlüklü hatun çok hoşuma gitti benim. Bence karakter dizaynları güzel olmuş ya. En azından SF Alpha serilerine 1000 basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oha cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aryıııııııı kennnnnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 abi tekken'deki comboları yapmadıgın zaman zaten oyun biseye benzemiyor ki. king'i alıp adamı tuttun mu gebertene kadar bırakmıyosun mesela. bazen de paul'un oyun baslar baslamaz atacagı tek yukruk ile perfect cekebiliyorsun. bunun gibi ozellikleri tekken'i sevmemin en onemli nedeni. sf ve mk'dan ayırmamın nedeni de abuk subuk hareketlerin olmaması, aduket gibi, tekme ile whirlwind gibi, scorpionun attıgı o ismini bilmedigim halat benzeri sey gibi. aslında iki oyun birbiri ile karsılastırılamayacak kadar farklı. ikisi de dovus oyunu ama ikisi de farklı tadda oyunlar. birini sevenin digerini sevmemesini dogal karsılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 abi burda bile wow grafikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Süper olmuş yeni gamepad almak lazım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 pek güzel duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 garfikler yetersiz kalmış, karakter özellikle yüz animasyonları yeterince akıcı değil, hareketi anlamakta cok mümkün değil. mürekkep efektini daha iyi yapabilirlermiş. bide giysiler karakterlerin üstüne yapışık duruyo, bu dönemleri gecmiştik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Cuce said: garfikler yetersiz kalmış, karakter özellikle yüz animasyonları yeterince akıcı değil, hareketi anlamakta cok mümkün değil. mürekkep efektini daha iyi yapabilirlermiş. bide giysiler karakterlerin üstüne yapışık duruyo, bu dönemleri gecmiştik biz. Bir kelimesine bile katılmıyorum desem8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 şaka yaptı o şaka Be daha ne olsun Cüce adamlar oyunun eski havasını bozmamak için elinden geleni yapmışlar.Tam bir klasik olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 grafik manyağı olmuş çıkmışsın cüce, sana fallout 3 yakışır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 WE LOVE ZANGIEF! http://img232.imageshack.us/img232/8328/32882streetfighterive32tb0.jpg http://img141.imageshack.us/img141/8387/32882streetfighterive32pq2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 eski havayı bozmamışlar eyvallahda, azıcık clipping olmasını engelleselerdi, biraz yuz ifadlerine dahada önem verselerdi. beyenmediysek beenmedik diyoruz, sam sen fallout 3 de kafa kopar, ben 2d sc'emle mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Abi bu yüz ifadeleri sevilmez mi ya! Ben hasta oldum. Özellikle Zangief'e, adam süper bakıyor ya. Gözler fal taşı gibi açılmaz, ağızda arı sürücü girecek kadar bir genişlik, çok yakışmış valla :D Bence grafiklerin stili, çizimleri filan senin hoşuna gitmedi. Yoksa epey özen göstererek yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 stili hoşuma gitti animasyonlar kötü dedim, yazmışım yukarda, timingler iyi değil, hareketler tamamlanmıyor 2d de bile daha makul duruyordu hareketleri. bunun abartıyla falan ilgisi yok aartı göbek adımdır, ama animasyon düşünülen hareketi anlatmadığında bişeyler eksik derim. ayrıca murekkep efekti gercekten daha iyi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 inceleim biraz, s moveları, parri kaldırıcaz diyolardı tekrar koymuşlar, ki iyide yapmışlar yoksa cok sıkıcı oluyo oyun. sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Evet, s move ve parry di zaten SF3 leri güzel yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Giovanni said: abi burda bile wow grafikleri wow grafiklerimi??? olmamış(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ssj4songoku said: Tekken 3 bir kaç oynamayı bilen eleman bir oldu mu, süper zevkli bir oyundur. Fakat pro vs amateur oldu mu hiç zevk almazsın. SF4'e gelince. En son gameplay videosunu izledim. Yeni ekledikleri breakerlar çok güzel olmuş ya. Oyuna yep yeni bir strateji ekliyor ve cancel da edilebiliyorlar sanırım. Ayrıca super move'larda çok hoş olmuş. Çıksa da biran önce oynasak. breakler cancel lar sf2 de bile vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar