DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Kojiroh said: O değil de, tüm karakterlerin normal trial'larını bitireyim dedim belki özel bi title, icon falan açılıyodur diye. guile bitirdin mi ? bitirdiysen flashkick -> double flashkick combosunu nasıl yaptığını açıklarmısın? veya bilen biri açıklarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 abi triallerde şeyler var -> crouch mk -> analog sağ + mp yapıyorum yapıyorum olmuyor anlamadım ki nerde yanlış yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 CusTodeM said: Biri bana focus cancelı açıklasın yapamıyorum http://forums.shoryuken.com/showthread.php?t=188461 hareketi yap. mesela shoryuken hemen mp+mk basılı tut iki ileri yap tuşları bırak çok hızlı yapman gerekiyor http://www.youtube.com/watch?v=INvq9QtGTdU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yezid said: abi triallerde şeyler var -> crouch mk -> analog sağ + mp yapıyorum yapıyorum olmuyor anlamadım ki nerde yanlış yapıyorum? Komboları bağlamak için vurman gereken doğru bir an var. boyle 0.1 sn lik bişi.O anda basmadığından tuşa olmuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Guile'a henüz gelmemiştim, sondan başlamıştım Sakura'nınkiler bitti diye. Yalnız klavyeyle imkansız sanırım Guile komboları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yaw ne kadar aradıysam bulamadım. oyuna girmeye çalışınca introlar geliyor capcom yazısı vs. sonra herifin teki sıtriit faytır for diyo. burada menünün gelmesini bekliyorum fakat sadece yukarı aşağı yaptığım zaman menünün sesini duyuyorum. siyah ekran var sadece menü gelmiyor. sorun nedir bilen var mı? shaderdandır demeyin allahaşkına=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 tum sayfalari okumadım belki yazmıssınızdır da, pes oynamak icin kullandıgımız gamepadler ile iki kisi kapısırız di mi bu oyunda? dovus oyununda klavye kotu oluyo da biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 oynayıyor toggie ama zor yani kontrolü şöyle birşey edinirsen max faydaya ulaşırsın ama :) http://www.xgaming.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Valla "charge"lı karakter değilse, klavye daha rahat bence. Ama ne klavye nede gamepad, joystick'in yarısı kadar olamıyor. Arada çok fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ya oyun çok yavaş geliyor başka pcde oynadımda nası hızlandırcaz onu çözünürlüğüde düşürdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Catzee said: oynayıyor toggie ama zor yani kontrolü şöyle birşey edinirsen max faydaya ulaşırsın ama :) http://www.xgaming.com/ yok ya kocaman seyi nereye koyucam :) fanatigi degilim zaten dovus oyunlarının, kuzenimi doviyim diye sordum. gamepadle doverim ben onu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sakura çok iyi ya hemde çok... beklediğim gibi olmuş tam anlamı ile. Ken yalan olcak gibi benim için. direk qcb+kick'in ex yapıp sonra tam inerken f+qcf+punch yapınca bildiğin adamı ağlatıyor. kombo mombo yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 normal atakları napıyoruz da ex oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 mesela aduket atmak için aşağı ileri yumruk yapıyorsun ex aduket atmak için aşağı ileri 2 yumruk tuşuna birden basarak yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 hareketi eğer yumrukla yapıyorsan iki yumruğa basıp, tekme ile yapıyorsan iki tekmeye basıp yap. Ex'i anlarsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bu arada her hareketin ex'i yok.Command listte bakarsan sadece ustunde yıldız olan hareketlerın ex'i var. Bu arada adukentcilerin belasını buldum Bison. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Turtle bisondan turtle chunli'den gına geldi, internet lagıyla dovülmüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 turtle bison değilde bence aşırı agresif bison'a karşı online olarak pek bir şey yapmak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Turtle Guile var birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Turtle guile tam pain in the ass sendromu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bugün d&r'dan alıcaktım da bir baktım etikete 90 ytl, arkasını çevirdim geforce 6600 ve üstü demiş ama online gameplay için 8800 üstü yazıyordu.. 8500 gtyle çok mu kasar ne dersiniz? :P edit: imla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16410 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Oyunun nasıl save edebilirim evet legal versiyon kullanmıyorum (for pc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ya sf3 deki özel block(hani hareketin geldiği yere basarak yaptığımız) bunda yok mu yoksa ben mi yapamıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Rikkie said: Bugün d&r'dan alıcaktım da bir baktım etikete 90 ytl, arkasını çevirdim geforce 6600 ve üstü demiş ama online gameplay için 8800 üstü yazıyordu.. 8500 gtyle çok mu kasar ne dersiniz? :P edit: imla... 90ytlye git yeni ekran kartı al (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar