Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter 4 Weeeehhhh

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

O değil de, tüm karakterlerin normal trial'larını bitireyim dedim belki özel bi title, icon falan açılıyodur diye.

guile bitirdin mi ?

bitirdiysen flashkick -> double flashkick combosunu nasıl yaptığını açıklarmısın?

veya bilen biri açıklarsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
CusTodeM said:

Biri bana focus cancelı açıklasın yapamıyorum

http://forums.shoryuken.com/showthread.php?t=188461

hareketi yap. mesela shoryuken
hemen mp+mk basılı tut
iki ileri yap
tuşları bırak

çok hızlı yapman gerekiyor

http://www.youtube.com/watch?v=INvq9QtGTdU
Mesaj tarihi:
yezid said:

abi triallerde şeyler var
-> crouch mk
-> analog sağ + mp
yapıyorum yapıyorum olmuyor anlamadım ki nerde yanlış yapıyorum?

Komboları bağlamak için vurman gereken doğru bir an var. boyle 0.1 sn lik bişi.O anda basmadığından tuşa olmuyordur.
Mesaj tarihi:
yaw ne kadar aradıysam bulamadım. oyuna girmeye çalışınca introlar geliyor capcom yazısı vs. sonra herifin teki sıtriit faytır for diyo. burada menünün gelmesini bekliyorum fakat sadece yukarı aşağı yaptığım zaman menünün sesini duyuyorum. siyah ekran var sadece menü gelmiyor. sorun nedir bilen var mı?

shaderdandır demeyin allahaşkına=(
Mesaj tarihi:
tum sayfalari okumadım belki yazmıssınızdır da, pes oynamak icin kullandıgımız gamepadler ile iki kisi kapısırız di mi bu oyunda? dovus oyununda klavye kotu oluyo da biraz.
Mesaj tarihi:
sakura çok iyi ya hemde çok...
beklediğim gibi olmuş tam anlamı ile.
Ken yalan olcak gibi benim için.

direk qcb+kick'in ex yapıp sonra tam inerken f+qcf+punch yapınca bildiğin adamı ağlatıyor.

kombo mombo yalan.
Mesaj tarihi:
Bu arada her hareketin ex'i yok.Command listte bakarsan sadece ustunde yıldız olan hareketlerın ex'i var.

Bu arada adukentcilerin belasını buldum Bison.
Mesaj tarihi:
Bugün d&r'dan alıcaktım da bir baktım etikete 90 ytl, arkasını çevirdim geforce 6600 ve üstü demiş ama online gameplay için 8800 üstü yazıyordu..

8500 gtyle çok mu kasar ne dersiniz? :P

edit: imla...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Rikkie said:

Bugün d&r'dan alıcaktım da bir baktım etikete 90 ytl, arkasını çevirdim geforce 6600 ve üstü demiş ama online gameplay için 8800 üstü yazıyordu..

8500 gtyle çok mu kasar ne dersiniz? :P

edit: imla...

90ytlye git yeni ekran kartı al (:
  • Yeni Oluştur...