CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 oluyor abi o yüzden aynen dedim zaten ben başından beri bilirim sonic boom olduğunu ama aleks pu diye duyuyorum allah için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sf2 de sf1 de net bir şekilde aleks pu diyo zaten. sonic boom falan gavur uydurması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yok ya, boom diyor, alex boom diyor yillardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bi "alex" var orası kesin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Guile ile Chun-Li'nin yakın ilişkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 SADFSDFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Klavye ile seri bir şekilde teklemeden oynayabilen var mı? Yoksa bir tek ben mi beceremiyorum. Ayrıca default ayarlar ile oynuyorum, daha kullanışlı bir bir setup var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 asdf , zxcv , focus attack - space , throw - shift , personal action - ctrl ayarıyla oynuyorum ben. Birde oynadıkça alışırsın aşarsın kendini ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Teşekkürler dostum. Alışmak biraz zaman alıcak gibi. Oyunun cd keyini de alacağım. Bu siteyi nasıl bilirsiniz? http://www.g2play.net/store/Street-Fighter-IV-Retail-CD-Key.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 o site güzelde %100 güvenilir değil. bazen verdiği cd keyler hatalı çıkıyor birde onu düzeltmek için uğraşıyorsun. ama düzeltiyorlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Aldım keyi şimdilik bir sorun çıkmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dadash sende bir online olmadın maç atardık neyse yarın olursan oynarız. benim nick gwaeronx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 fir3blad3 said: vsync kapalıyken 60 fpsnin üstüne çıkabilen var mı yoksa limit mi var ? 60fps limitli diye biliyorum. Gerçi grafik ayarlarını en düşüğe çekince 254fps filan gördüm de yalan o, oyunun fps sayacı sığır biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sawer denk gelemedik bi türlü online göremedim bende seni hiç. kısmet :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Şu çapraz chargeları yapamıyorum bir türlü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 pc'yi bu yüzden seviyorum http://www.youtube.com/watch?v=eK1IF2deNcg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 gay balrog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 abiii ahahahahahhahahaha geberdim lan gülmekten. orda bide el rufus var http://www.youtube.com/watch?v=aaschs61iJI bence el fuerteyle rufusun skilleri değişsin. rufus daha çok yakışıyor el fuertenin skillerine :D edit: aslında çoğu karakterin var nerdeyse böyle saçma şeyleri. izleyin hepsini çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Silinmiş videoalr. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bence oyunun adı ken fighter 4 diye değişsin.Dunyadaki bütün ken oyuncularından nefret ediyorum.online olarak yaptığım her 10 maçtan 9'u ken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Guile'dan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim valla. Ken, Akuma, Ryu filan dert değil, çünkü Guile, Blanka gibi "charge" karakteri değil. Lanet olsun "charge" karakterlerine ya. Çömelip 10 saat guard'da bekler, baydırır seni, can sıkıntısından zıpladığında vurur. HAAAAAAAAAAH boğazlayasım geliyor valla. WAAAAHHHHHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bunneh said: Silinmiş videoalr. :( Şurda hepsinin olması lazım: http://www.youtube.com/user/Providenceangle ssj4songoku said: Guile'dan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim valla. Ken, Akuma, Ryu filan dert değil, çünkü Guile, Blanka gibi "charge" karakteri değil. Lanet olsun "charge" karakterlerine ya. Çömelip 10 saat guard'da bekler, baydırır seni, can sıkıntısından zıpladığında vurur. HAAAAAAAAAAH boğazlayasım geliyor valla. WAAAAHHHHHH. Guile projectile spam'a karşı çok bişi yapamaz, çok tahmin edilebilir spam olmadığı sürece. Rufus vs. gibi projectile'ı olmayan biriyle oynuyosan rushdown dene. Allah ne verdiyse saldır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 O değil de, tüm karakterlerin normal trial'larını bitireyim dedim belki özel bi title, icon falan açılıyodur diye. Rufus'un şu qcf+punch hareketini bi türlü oturtamıyorum normal bi vuruştan sonra. Adam bütün combolara bu geçişi koymuş sanırım, napcam bilemiyorum. Var mı deneyip, elini iyice alıştırmış olan? Edit: Aceleci davranmışım bu postu atarken. Rastgele tuşları deniyodum, bi baktım Rufus kendi etrafında döndüğü sırada sağa sola hareket ettirebilioymuşuz. Rakibe yaklaştırınca çok rahat oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yok abi prjectile spam yalan oluyor. Adam zaten kendi Sonic Boom'u ile birlikte yürüyor nerdeyse. Projectile attıktan sonra en hızlı recovery süresi olan karakterlerden biri Guile. Sen ne kadar Hadoken, madoken atarsan at boş. O da Sonic boom atıyor. Zaten prjectile spam iyi oynayan adamlara karşı yazmıyor. Bir türlü geliyor yanına Focus + double FW filan ypaıyor. Absorb ediyor. Zıplama mesafesini ayarlıyor. Birde Guile gibi ışık hızında giden EX Sonic Boom'u varsa yemez zaten. Oyun zaten birkaç küçük şey hariç(Sagat ve Seth hariç; bu arada capcom açıklama yaptı bu iki karakter beklediğimizden "biraz" güçlü oldu diye) gayet dengeli. Ha yenebilir misin? Yenersin; al Akuma'yı kısa yumruk vur kaç, üstten alttan hadoken at flana filan azar azar bayarak da yenersin adamı, birde arada açık verdimi girersin kısa tatsumaki+syoryuken kombolarını ama öyle oynayınca benim ruhum bayıyor valla. Hiç zevk almıyorum "charge" karakterlere karşı oynarken. Sevmiyom ben öyle pasif defansif oyun tarzlarını. Kıpır kıpır oynuycam ki dövüştüğümü hisssedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Biri bana focus cancelı açıklasın yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar