BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 OHA AYARA BAK... 30 cm benimki Her işimiz bitti, şimdi ölçü muhabbetine mi gireceğiz. büyüklüüümü önemli işlevimi herkesin tercihi farklı, ben renk vermem bu konuda bence büyüklük önemli bu kadar çok önemli olması seni sıkıntıya sokabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 OHAAA ama çok büyük ne kadar? 30 cm pek etkilendiğimi söyleyemeyeceğim. başka niteliklerin de var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 asdasfasda xD muhabbete bak harbi bot mot ama onunda canı var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 oha anladı :P pul koleksiyonum var görmek istermisin? sence ister miyim? istersin ne isteyip istemeyeceğimi kestirmekte zorlanıyor musun? hayır hmm. akşam bize gelsene tanıştığın kızları hemen bir yerlere atmaya çalışıyorsan ilişkilerin pek uzun sürmüyordur. valla öyle yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 tutmak ya ne mal şeysin sen tutucu bir insan mısın? neyi tuttuguma baglı demek o denli sıkı tutuyorsun. bazen belki daha sık yapmalısın olabilir, sen tutmak istermisin ? sence ister miyim? istersen benim için sorun yok sen nasıl istersen şekerim. ok tutuşalım o zaman O zaman bu zaman, ya da bu zaman o zaman mı? eet, zamanı geldi, laf ağızdan bi kere çıktı, kaçarın yok tutcan bi kere benle konuşarak zamanını boşa geçirdiğin hissine kapılman beni üzer. bunu biliyor muydun? beni bağlamaz, tutcam dedin tutcan en büyük hayalin nedir? tutturmak bir kadına değer verdiğini nasıl hissettirirsin? tuttururara pardon telefon çaldı da nerede kalmıştık? tutturmakta valla söylemem gerek biraz sıradan bi tipsin sanki... kadınlar biraz da farklılık ister ama onlarada tuttururum hadi diyelim ki beni tavladın, ne yapmak isterdin sonra? tuttturmak hep aynı tuşa takılı kalma cici. tut sende beni elde etmeyi umursuyor musun gerçekten? sen elde etcen be ndeil tutan sensin demek benim. eet peki tut o zaman bazen akışına bırakmak gerekiyor tamam, oyle duruyomuş gibi yaparım sende rastgele tutmuş gibi yaparsın ? tamam mı devam mı cicim? tut ne ifade ediyorum senin için? tutucu bazen beni hiç anlamadığını düşünüyorum... tutarsızsında ondan çocukları sever misin sen? tutumlarına bağlı seni öpmek istiyorum ama şımarmandan korkuyorum siki tutarsın :D muhabbetin her noktasını smiley'lerle bezeyecek gibi bir duruşun var. tutmayım seni seni anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu sıktın iice eğlenelim madem. sıktın iice, adi bye eğlenelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 incarta > merve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ahah bu başarız sistemi botego diye bir sistemin tanıtımı olarak yapmışlar. http://www.botego.com/botego_nedir.htm amatör ruh hehe patent bekleyen sözcük tanıma sistemimiz falan demişler de çok dandik bir sözcük tanıma sistemi bence boyun kaç santim pek etkilendiğimi söyleyemeyeceğim. başka niteliklerin de var mı ? Online fal diye bişey kurmuşlar bi de fal baktırmak için soru başına 1 ytl mi ne veriyosun http://www.botego.com/gizem/ ahahah tam kafadar lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sys64738 said: sıktın iice eğlenelim madem. sıktın iice, adi bye eğlenelim madem. if "sıktın" then "eğlenelim madem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 evet ondan öte bir yapay zeka göremedim ben de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 birak merveyi, fatos var obur tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bir kadını etkilemek için neler yaparsın? ******* Görünen o ki bunları söylerken pek fazla düşünmen gerekmiyor. tabiki Hadi :) çok zor değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 aquila said: birak merveyi, fatos var obur tarafta. başparmaklar yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... bence evet görüşlerine önem veriyorum ama hepsine değil neden ki o? neden? niye? çok temel sorular. bravo. ama hepsine önem vermiyorum dedin niye diyorum bende pardon atlamışım onu. ee? ee ne? atlamıstın işte bide ee ne diyor? sohbet fazla ilerlemeden seni falcı arkadaşım gizemle tanıştırayım, tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... tavladım bile sohbet fazla ilerlemeden seni falcı arkadaşım gizemle tanıştırayım, tıkla bitmiştir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 1 sn ne bu abiler ne dersin hava güzel mi ne desem bilmem ki... hava güzel mi diyorum diyosun.. evet pekala e malesef e de yok. bir sesli harf hakkın daha var. dalga mı geçiyorsun benle kuzum, ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... seni tavlamaktansa para kaybetmeyi tercih ederim kadın ruhundan anlıyor olmak önemli aşk mı seks mi para mı sence bence de sence... lafını çok severim yahu birden aklıma geldi 2 dakika düzgün muhabbet etsen ölürsün dakikalar su gibi akıyor cici cic dediğine göre seksi seçtin arama motorlarına "seks" yazıp çılgınca arayan tiplerden misin yoksa? terbiyesizleşme yosma ben iyi terbiye almış biriyim. umarım sen de öylesindir. hadi ordan sie böyle konuşacaksan seninle işimiz var güle güle Güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Bu da devamı. Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... herşeyden önce bir önceki konuşmamızda söylediklerimi için senden özür dilerim Canın sağolsun. anlayışlı olmana ne kadar sevindim anlatamam sevinmen sevindirici. ee başka? ne olsun ben merve iş güç dersler filan yoruluyorum haliyle, dinlenmeye ihtiyacım var başımı omzuna dayayabileceğim birinin yanında... yemezler. kötü bir niyetim yoktu merve niyetler değişken. yeter ki bozulmasınlar, değil mi? :) ben bildiğin erkeklerden değilim merak etme :) Edebilirim. dobra dobra oluşun hoşuma gitti neyden hoşlanıp neyden hoşlanmayacağını kestirmek güç gibi. zamanla sen de beni tanıyacaksın benimle ilgili bilmediğin o kadar çok şey var ki hepsini öğrenmek istiyorum, seni yalayıp yutmak istiyorum merve istemek yeterli olmuyor ne yazık ki babam çağırıyor merve gitmem lazım. kendine iyi bak sen de cici, sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 olm merveyi salla gel kahvaltıya gidelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 brunch de kahvaltı biteli saatler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sabahın köründe yaptım abi kahvaltıyı, hatta az önce sabah kahvemi de içitm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ohoo ayıp ama gel bruncha gidek bari laflarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Brunch ne oğlum peynir zeytin sucuk yedim ben sabah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ya abi oturmayak evde gel bişiler yapak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Acayip üşeniyorum çıkmaya ya, dün de eşek gibi yürüdüm zaten ayaklarım kopuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar