Mirage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Ya işte eskiden mac mouse'ları hep tek tuşluydu. Mac ne zaman çift tuşlu mouse'a geçti bilmiyorum. Şimdi de Apple "Peh, eskiden çift tuşlu mouse mu varmış!" diyerek şu aleti çıkartmış: Ne mantığı var bilemiyorum ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ya o diil de eas problem, 1 ocak 2008 den itibaren boot camp yazılımı bozulucakmış. yani normal kullanımını sürdürücek fakat ne kolay partitaon ayarı yapılcak nede kolay kurulup kaldıırlabilicek windows. ondan dolayı bir şekilde leoparda geçicem sanırım. sonuçta biri tiger, buda leopard, çok sıkıntı olucağını sanmıyorum, sırf 64 bit olduğu için blie geçilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Hmm bu arada bu yukardaki mouse çift tuşluymuş. Daha doğrusu üstünde tuş yokmuş da dokunmatik olarak hangi tarafa bastığını anlıyormuş. Windows uyumluymuş ayrıca. Apple hastalarına duyrulur. :) Uyarı için teşekkürler wildpervert. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 rica ederim :) zaten windows kullanırken mouse yoksa, shift-f10 kombinasyonuyla sağ tıklıyosunuz, çok kasış oluyo, çok fazla şeyi başaramıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar