Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Efes 72-75 Fenerbahçe ... Efese karşı 7 de 7 de yapmış durumdayız , takdir edilmeyi hak ediyoruz herhalde.. Yanlız kendi takımım oldugu için demiyorum ama bu takımı türkiyede yenecek kimse yok biz kendimiz maçı vermedikçe..
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bi ara baktım internetten zar zor buldum skor 12 sayı farkla efes lehineydi. baya iyi maç olmuş demek ki.
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Maç boyu ortalama 10 sayıyla felan geride götürdük maçı , Efes ilk yarıyı %100 Serbest atış (9/9) , %85 küsür 3 sayılık atışla bitirmişti(6/5) , oldukça yüzdeli oynadılar , bizim üçlük yüzdeside %20 lerde sürünüyordu ama işte son 3-4 dk da ne olduysa oldu Damir-Solomon üçlükleri yolladı , olay bitti :) Bu arada Hutson Mirsadı kanlar içinde bıraktı , Mirsad burnuna aldıgı darbeye rağmen sahaya döndü ve Hudson'a son saniyelerde müthiş bir blok yaptı , maçın kırılma anı kesinlikle buydu .. Ayrıca David Blatt neye uğradıgını şaşırmıştır kesinlikle , Rusyayı Avrupa şampiyonu yaptıkdan sonra oldukça iddaalı gelmişti Efese ama Fenerbahçe baya bir havasını aldı..
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Telekom geçen sene bir sefer yenilmişti diye hatırlamıyorum :) TELEKOM FTW !
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 helal olsun :) futbolda bir şey yapamıyoruz bari basketbolda bişiler yapalım özellikle de avrupada güveniyorum bu sene..
cemad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 izleyemedim ne yazık ki fener gerçekten çok iyi takım ama durun daha. efes de çok güçlü bir takım kurdu ve oturduktan sonra çok daha etkili olacaktır. ileride oynanacak efes-fb maçlarında ne olacağı belli olmaz:)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 telekoma kafam girsin, papagancılık oynamayın.
Öne çıkan mesajlar