fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Holosko sözleşmeyi imzalmış deve arası galatasaraya gelecekmiş. kaynak gazetede gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bomba tıransıfert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 o kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Baktığım hiç bir haber sitesinde lafının geçtiğini bile göremedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 aldıysak yılın transferi olur gs adına..müthiş olur müthiş..1 tane de defans alırsak takım 10 üzerinden 10 olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Sanmıyorum, yalan haber gibi geldi bana. Zaten kontenjan da dolu Carrusca'yı yollamadıkça. Holosko'yu da çok bilmiyorum nedir ne yapar çok fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 dolu değil kontenjan, bi kişilik boş yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 song bouzid linderoth lincoln nonda carrusca unuttuğum biri yoksa bir kişilik yer daha var gerçi yalan haber heralde hiç biyerde böyle birşey yazmıyor [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 18:45 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Doğru, 6+1e çıktı kontenjan... Valla o zaman Carrusca'yı yollayıp bir de üstüne defans aldık mı takım tutulamaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 carrusca iyi topcu abi adam gibi sans verilmedi. ben carrusca nin takima ileride faydali olabilecegini dusunuyorum, gitmesi gereken insan bence buzit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 O da olabilir. Bouzid'in de hayrını görmedik pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 oynamayan adamların hayrını göremeyiz tabi, oynasalar belki görücez. carrusca da garibim sion maçında günah keçisi olmak zorunda kaldı. ama sonucta takım sahaya 11 kişi cıkıyor. illa ki yedek de olacak. bouzid ve carrusca ilk 11e giremediği için gönderilmesi sacma yani. duzgun rotasyon ile kullanmak lazım. ikisi de kaliteli topcular bana gore. en azından servet ya da song sakatlanınca bouzid girecek kadroya eyvah demiyoruz. aynı sekilde carrusca için de. cok seviyodum ben bu adamı ama tutturamadı bi türlü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 toggie, sınırlı sayıdaki yabancı kontenjanını yedeğe harcamak bana saçma geliyor. Yabancı oyuncu dediğin ilk 11de banko oynayacak oyuncu olmalı. Yedek oyuncuyu Türk yaparsın rotasyona koyarsın çok dert edersen. Yani Bouzid'i yedekte tutmaktansa gönder, yerine Servetten iyisini alıp onu 11e koy, Servet yedek kalsın. Sınırlı sayıda kontenjan var niye oynamayacak ya da oynamak için sıra bekleyecek adama harcayalım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 alla allah niye? yabancı oyuncunun ne farkı var türkten çüş be. daha cok calıscan, daha formda olan türk oyuncular oynamasın yani nasıl olsa yabancı var takımda. sınırlı sayıda kontenjan var ilk 11 e 6 yabancı giriyor. o zaman ilk 11 e girebilecek türk oyuncular için de sınırlama getirmiş oluyoruz otomatikman. yabancı oyuncu ilk 11 de oynayacak kalitede olmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Hayır, demek istediğim madem elinde sınırlı bir yabancı kontenjanı var, o zaman alacağın oyuncu da değsin bu sınırı doldurmaya. Daha çok çalışan Türk o adamın yerini dolduruyosa zaten o adamı gönder yerine daha iyisini al diyorum ben. Sınırlı bir hakkı sıradan bir oyuncuyla doldurmak hata bence. Edit: Ben zaten yedek kulübesine yapılacak takviyeye de karşı bir adamım transfer politikası olarak. Bir oyuncu alacaksan o adam ya o anda ya da vaadettiği gelecekle birkaç sene içerisinde takımın ilk 11inde mutlak oynayacak bir oyuncu olmalı. Yoksa yaşı geçmiş, ya da daha fazla ilerlemeyeceği belli olan ilk 11inde hep oynatamayacağın adamı sırf kadro genişletmek için almaya karşıyım. Transfer yaptım mı direk ilk 11e yapacaksın eldekinden daha iyisine ya da daha iyi potansyellisine yapacaksın. [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 21:25 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 valla bence gayet onemli bişey geniş kadro. ilk 11 dediğin sürekli değişebilmeli, eksikleri aratmayan yedekler olmalı takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Evet, ama geniş kadro yapacam diye yedek kulübesine transfer yapılmaz, ilk 11e yapılır ilk 11deki yedeğe çekilir. Yoksa takım güçlenemez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ee yeterli adamın yoksa yapacaksın kulubeye de transfer. defansın gobeginde 3 adamımız var. biri sakatlanıp digeri cezalı olsa sıctık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 İşte diorum ki o zaman Bouzid'i alacağına daha sağlam bi defans alacaksın ilk 11e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 benim bildigim kadariyla 6 yabanci sahada oynayabiliyor, biri de kenarda oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Ama GS'de 3 yabancı kenarda oturuyor +1 de boşluk var (Bouzid, Carrusca ve zaman zaman Nonda) işte sorun da bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bence yalan haber ole bişi yoktur gibime gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 gazeteye göre tuncayda gsye geliyormussss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Tuncay GS'ye gelmez hayatta. Gelcek olsa da gelmesin, o kadar karaktersiz adam GS'li olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar