Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Holosko Cimbomda

fede

Öne çıkan mesajlar

oynamayan adamların hayrını göremeyiz tabi, oynasalar belki görücez. carrusca da garibim sion maçında günah keçisi olmak zorunda kaldı.

ama sonucta takım sahaya 11 kişi cıkıyor. illa ki yedek de olacak. bouzid ve carrusca ilk 11e giremediği için gönderilmesi sacma yani. duzgun rotasyon ile kullanmak lazım. ikisi de kaliteli topcular bana gore. en azından servet ya da song sakatlanınca bouzid girecek kadroya eyvah demiyoruz. aynı sekilde carrusca için de. cok seviyodum ben bu adamı ama tutturamadı bi türlü ya.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie, sınırlı sayıdaki yabancı kontenjanını yedeğe harcamak bana saçma geliyor.

Yabancı oyuncu dediğin ilk 11de banko oynayacak oyuncu olmalı.

Yedek oyuncuyu Türk yaparsın rotasyona koyarsın çok dert edersen.

Yani Bouzid'i yedekte tutmaktansa gönder, yerine Servetten iyisini alıp onu 11e koy, Servet yedek kalsın.

Sınırlı sayıda kontenjan var niye oynamayacak ya da oynamak için sıra bekleyecek adama harcayalım ki?
Sosyal ağlarda paylaş

alla allah niye? yabancı oyuncunun ne farkı var türkten çüş be.
daha cok calıscan, daha formda olan türk oyuncular oynamasın yani nasıl olsa yabancı var takımda.

sınırlı sayıda kontenjan var ilk 11 e 6 yabancı giriyor. o zaman ilk 11 e girebilecek türk oyuncular için de sınırlama getirmiş oluyoruz otomatikman. yabancı oyuncu ilk 11 de oynayacak kalitede olmak zorunda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır, demek istediğim madem elinde sınırlı bir yabancı kontenjanı var, o zaman alacağın oyuncu da değsin bu sınırı doldurmaya.

Daha çok çalışan Türk o adamın yerini dolduruyosa zaten o adamı gönder yerine daha iyisini al diyorum ben.

Sınırlı bir hakkı sıradan bir oyuncuyla doldurmak hata bence.

Edit: Ben zaten yedek kulübesine yapılacak takviyeye de karşı bir adamım transfer politikası olarak. Bir oyuncu alacaksan o adam ya o anda ya da vaadettiği gelecekle birkaç sene içerisinde takımın ilk 11inde mutlak oynayacak bir oyuncu olmalı. Yoksa yaşı geçmiş, ya da daha fazla ilerlemeyeceği belli olan ilk 11inde hep oynatamayacağın adamı sırf kadro genişletmek için almaya karşıyım. Transfer yaptım mı direk ilk 11e yapacaksın eldekinden daha iyisine ya da daha iyi potansyellisine yapacaksın.

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 21:25 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...