dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Pek bir farkı olacağını zannetmiyorum lakin bilgisayardan da pad bağlanabiliyor hatta ayarları da var. Yani bir dengesizlik olursa düzeltilebilir. Ayarlar dedim birşeyler ekleyeyim. Oyun betada olup bir çok ayarın çalışmamasına rağmen, options tabındaki derinlik ve çeşitlilik oyuna başmalamadan +1 alacak sanırım herkesten. Axe içi wow la ilk karşılaştırma bu olsun. (:P) not: combo ları görebileceğimiz bir yer var mı soulless, ben göremedim ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ekranin ustundeki menude spells'in icinde solda combo ve abilities sayfalari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 pvp de iyi güzelde lvl kasarken bu hadise adamın canını çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 betada oynayanlara ufak bir soru : giriş seviyesi bir dx 10 ekran kartı ile ( 8400 / 2400 ) idare edicek bir performans alabilir miyiz yoksa illa min. 8600 civarı bir ekran kartı mı gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Beta destek vermiyor şu anda yüksek grafik ayarlarına ama video options çok fazla olduğu için ortalama üstü bir kartla iyi performans yakalama şansın yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 gecen hafta felen patchlerle oyunun fps i bir hayli artti.solo oynarken 8400 ile zorlanacagini sanmiyorum fakat pvp de ve büyük savaslarda zorlanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 o zaman bu oyunda makroya baglamis cinli farmerlar biraz zor he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Yine grind spot lar var tabiki ama mesela wow a göre daha zor tabi lakin onlar çin li illaki bir yolunu bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 detaylı combo bilgileri verenlere teşekkürler. Şunu merak ediyorum, yetenek gerekli dedik de, target ın üzerinde şuna baş, vuna baş gibi rakamlar, yönlendiriciler olduğunu anladım. Yani ; gözümüz devamlı orada, kendimizi arcade bir oyun oynar gibi devamlı tuşa basar mı bulacağız ? yoksa buna zeka da eklenip, satranç tarzı iyice kullanmaya alıştığımız combo larla rakibi köşeye sıkıştırmak ( pozisyonel olarak değil ), debuff yapmak, bir harekete zorlayıp onun üzerine çeşitli combo lar yapıp işini bitirmeye çalışmak var mı ? yani benim ilk görüşte anladığımve beni korkutan, gamepad çılgını bir oyun mu daha çok ? bir tekken, street fighter la karşılaştırmak çok mu yanlış mesela, oyun stilini anlamak açısından. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Tekken ve street fighter biraz alakasız olur evet, comboların içinde sadece 1 2 3 q e tuşları var, onlar da saldırının hangi yönden geleceğini belirliyorlar. Yön tuşları kullanılmıyor hatta hareket edemiyorsun combo yaparken. En fazla 1 adım falan atabiliyor karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Arcade e benzeyen yanları da var, benzemeyen de. Benzemiyor çünkü bir combo oluşturmak için önce tetikleyici düğmeye basıyorsun, combo tuşuna yani, sonra ekrandaki direktifleri hızlıca uygulayıp sonuçlandırman lazım hareketi. Eğer yanlış yaparsan bitiremiyorsun comboyu doğal olarak. Benzeyen ya da benzeyecek olan yanı da şu bir süre sonra combolar ezberleniyor, bir arcade oyunundaki gibi kendini ezbere oynarken bulabiliyorsun lakin bu olay npc lere karşı oluyor daha çok, pvp de ve bazı özel mob larda pve de herkes herşeyi yemiyor, dolayısıyla işin içine belki birazda satranç giriyor ki düzenli bir atak ve savunmayla sağ kalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 O direktifler daha once yoktu oyunda , ezberden yapmak gerekiyordu.Sonradan eklediler niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 güzel olmuş.yeni bir şey deniyorlar umarım güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 kombolar sadece 2 tusa basilarak yapiliyor.ilk kombo hareketinizi atadiginiz tusa basiosunuz daha sonra 1-2-3 den birisi yaniyor.ona bastiginizda kombo hareketini yapiyor.en azindan level 24 e kadar bu sekildeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ilerde 2 hatta 3 adimli combolar var.Q VE E tuslarida kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dun itibari ile teknik beta invitationu geldi bundan general betaya gecis zaman icersinde kendiligindenmi, yoksa bir seyleri yapmak ile mi mumkun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ihtiyac duydukca teknik betadan genel betaya aktariyorlar tester ama yapilmasi gereken birseyler veya beklenmesi gereken belli bir zaman oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar