Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age of Conan Beta starts- oh yeah

Gladmir

Öne çıkan mesajlar

Pek bir farkı olacağını zannetmiyorum lakin bilgisayardan da pad bağlanabiliyor hatta ayarları da var. Yani bir dengesizlik olursa düzeltilebilir. Ayarlar dedim birşeyler ekleyeyim. Oyun betada olup bir çok ayarın çalışmamasına rağmen, options tabındaki derinlik ve çeşitlilik oyuna başmalamadan +1 alacak sanırım herkesten. Axe içi wow la ilk karşılaştırma bu olsun. (:P)

not: combo ları görebileceğimiz bir yer var mı soulless, ben göremedim ama?
Sosyal ağlarda paylaş

detaylı combo bilgileri verenlere teşekkürler.

Şunu merak ediyorum, yetenek gerekli dedik de, target ın üzerinde şuna baş, vuna baş gibi rakamlar, yönlendiriciler olduğunu anladım. Yani ; gözümüz devamlı orada, kendimizi arcade bir oyun oynar gibi devamlı tuşa basar mı bulacağız ?

yoksa buna zeka da eklenip, satranç tarzı iyice kullanmaya alıştığımız combo larla rakibi köşeye sıkıştırmak ( pozisyonel olarak değil ), debuff yapmak, bir harekete zorlayıp onun üzerine çeşitli combo lar yapıp işini bitirmeye çalışmak var mı ?

yani benim ilk görüşte anladığımve beni korkutan, gamepad çılgını bir oyun mu daha çok ? bir tekken, street fighter la karşılaştırmak çok mu yanlış mesela, oyun stilini anlamak açısından.

teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Arcade e benzeyen yanları da var, benzemeyen de. Benzemiyor çünkü bir combo oluşturmak için önce tetikleyici düğmeye basıyorsun, combo tuşuna yani, sonra ekrandaki direktifleri hızlıca uygulayıp sonuçlandırman lazım hareketi. Eğer yanlış yaparsan bitiremiyorsun comboyu doğal olarak. Benzeyen ya da benzeyecek olan yanı da şu bir süre sonra combolar ezberleniyor, bir arcade oyunundaki gibi kendini ezbere oynarken bulabiliyorsun lakin bu olay npc lere karşı oluyor daha çok, pvp de ve bazı özel mob larda pve de herkes herşeyi yemiyor, dolayısıyla işin içine belki birazda satranç giriyor ki düzenli bir atak ve savunmayla sağ kalasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...