dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 general bitmedi, aralıkta başlıcak.
Vandyke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 açıklık getirirmisin open betamı aralıkta başlıyacak yoksa general beta mı ?
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 aralıkta ki closed ve general olacak.open icin aralık erken oyun mart 28 diyorlar.4 ay evvel open betaya geçmesi bana biraz erken gibi geldi.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 aralıktaki general beta evet ve closed olacak, open ile ilgili kesin bilgi olmamasına rağmen eğer her şirketin yaptığı gibi yaparlarsa şubat başı gibi olabilir.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 oyunda sadece craft ile ilerlemek mümkün mü yoksa herkes savaşmak zorunda olucak mı? bununla ilgili bir bilgi mevcut mu? oyunun savaş sistemi benim hiç beceremiyeceğim bir sistemde , ve sanırım savaşmak ana amaç olucaksa , çok istememe rağmen aoc dan uzak durmak zorunda kalıcam :S
scorch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 war , war never changes diyorum sana :P crafting savaşabilmenin temel sebebi olucak ama tabiiki herşeyin sonucu savaş :) güle gülemi dioruz o zmn sana? :p
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ilk 20 level da crafter olamiyorsun mecbur bir class secip onda ilerliyorsun. Daha sonra da craft için eğitim almak zorundasin ve herseyin egitimi belli questler sonucu aciliyor ve bunlar için de savasmak zorundasin. Ama gülü seven dikenine katlanır ;)
scorch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 beta aşamısındaki gelişmeler devam ediyor funcom yeni serverlar kiralamış. meali : open betaya adım adım yaklaşıyoruz ve yeni oyuncu alınımları yapılacak closed beta icin. kaynak: DevasaTurk
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ilk pvp testi cok yakinda. dusuncelerimi nda yi kirmadan elimden geldigince bildirmeye calisirim.
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Azmodai aralık daki general beta ya invite lar gelicek bize, mail ini kontrol et onumuzdeki haftalarda.
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 General betada olanlar kimler suanda? Bana oyun ici nicklerinizi atarsaniz ozel mesajdan , birlikte birseyler yapabiliriz
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Oyun henuz hazir degil , pekcok bug var.Ama gorsel olarak cok basarili bir oyun.Birkac kelle ucurdum ustelik bugun :) Simdilik gozlemler bukadar
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 nedir pvpdeki durum beyler? bi ara mmo oynamıycam diye yemin biçmiştim ama conan ya oynıycam heralde.
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Daesu said: nedir pvpdeki durum beyler? bi ara mmo oynamıycam diye yemin biçmiştim ama conan ya oynıycam heralde. tamamen aynı durum. denicem bu oyunu
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Pvp wowdaki yada fpslerdeki gibi strafe yapıp milletin arkasına geçmek üzerine değil, stamina diye bi olay var baya baya idareli kullanman lazım. Ne alemde derken tam olarak neyi soruyorsunuz? Denge olayını konuşmak için çok erken, wow gibi instanced bgler olucak ama asıl odak noktası endgamedeki kale kuşatmaları ve resource node/tower vs. gibi bonus veren yerlere savunma saldırı üzerine. Hedef seçme yok, kılıcı nereye savurursan oraya gidiyor falan.
fenris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 said: Hedef seçme yok, kılıcı nereye savurursan oraya gidiyor falan. friendly fire? :P
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Hehe kapalı haliyle. Bide bütün attacklar aoe değil, yani kılıcı savurduğunda bi kişiye mi vuracak iki (yada daha fazla) kişiye mi sen seçiyosun, aoe swinglerin ayrı skilli var.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 healer lar napiyor heal atarken, ben target secemezsem nasil heal atarim 8-) tutturana kadar geberir adam valla :D
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Büyüler cone halinde, kendinle birlikte önündekilere atıyorsun. Bide target olayı yok ama birine vurduğunda hpsini görebiliyorsun bar olarak, healda da aynısı olabilir.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 arkada pacman oynarken , 3-5-7 tuslarina basa basa heallemek yok artik :) in combat healing ftw
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 KNIGHT ONLINE DAN GELECEKLERE BÜYÜK DARBE! :D
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ohhh general beta inviteimi da aldim, cok guzel yarindan itibaren kasmaya baslarim charlari. Izlenimlerimi de burdan aktaririm :)
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 OO hosgeldiniz tech kackinlari. Nasildi bugunku CTF ? Katilan ordumu buradan ?
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 katilamadim cildirtti ya, oyundan dusup durdum sonra 97.6 kblik bir patchi cekmemezlik etti ben de sinirlenip sildim aleti toptan, sonra bi baktim general betaya girmisim. simdi clientlari indiriyorum bakacam tadina.
Öne çıkan mesajlar