Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyunda sadece craft ile ilerlemek mümkün mü yoksa herkes savaşmak zorunda olucak mı? bununla ilgili bir bilgi mevcut mu?

oyunun savaş sistemi benim hiç beceremiyeceğim bir sistemde , ve sanırım savaşmak ana amaç olucaksa , çok istememe rağmen aoc dan uzak durmak zorunda kalıcam :S
Mesaj tarihi:
ilk 20 level da crafter olamiyorsun mecbur bir class secip onda ilerliyorsun. Daha sonra da craft için eğitim almak zorundasin ve herseyin egitimi belli questler sonucu aciliyor ve bunlar için de savasmak zorundasin.
Ama gülü seven dikenine katlanır ;)
Mesaj tarihi:
Pvp wowdaki yada fpslerdeki gibi strafe yapıp milletin arkasına geçmek üzerine değil, stamina diye bi olay var baya baya idareli kullanman lazım. Ne alemde derken tam olarak neyi soruyorsunuz? Denge olayını konuşmak için çok erken, wow gibi instanced bgler olucak ama asıl odak noktası endgamedeki kale kuşatmaları ve resource node/tower vs. gibi bonus veren yerlere savunma saldırı üzerine. Hedef seçme yok, kılıcı nereye savurursan oraya gidiyor falan.
Mesaj tarihi:
Hehe kapalı haliyle. Bide bütün attacklar aoe değil, yani kılıcı savurduğunda bi kişiye mi vuracak iki (yada daha fazla) kişiye mi sen seçiyosun, aoe swinglerin ayrı skilli var.
Mesaj tarihi:
Büyüler cone halinde, kendinle birlikte önündekilere atıyorsun. Bide target olayı yok ama birine vurduğunda hpsini görebiliyorsun bar olarak, healda da aynısı olabilir.
Mesaj tarihi:
katilamadim cildirtti ya, oyundan dusup durdum sonra 97.6 kblik bir patchi cekmemezlik etti ben de sinirlenip sildim aleti toptan, sonra bi baktim general betaya girmisim.

simdi clientlari indiriyorum bakacam tadina.
  • Yeni Oluştur...